Aidekk Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Tutaj powinien być jakiś formularz który by się wypełniało jak na tych żałosnych sympatiach i innych netowych ekwiwalentach poznawania ludzi w realu. Najlepiej zajedź do nas choćby autkiem na central i moment poznasz fajnych ludzi. Ja sam jeździłem autem ze 3 x jak moto stał na serwisie. Wszyscy potwierdzą. nie tylko moto zajeżdżają! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZELKA Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 bardzo chetnie , jak tylko bede w okolicy to sie zgadamy a to ze mloda szczupla szuka to zarcik hehhehee, poprostu chcialam z kims ciekawym pogadac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Spotkania są pod centralem o 18;00-21;00 w czwartki ale zważywszy na nieuchronne zbliżanie się królowej zimy to będzie co raz to gorsza frekwencja. Radzę też zaglądać do działu "bez udziału motocykla" - tam może uda Ci się wypatrzyć zbliżające się spotkania po knajpach 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 a to ze szczupla to zarcik hehhehee, ... słuchaj, nie siej dramatów i naprawdę nie przejmuj się - mężczyźni mają różne preferencje, pewnie znajdzie się jakiś Jedzosław 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZELKA Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 nie sieje dramatow , 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Nie ma się co pastwić nad samotnymi osobami!! Jeżeli jesteście w związkach to gratuluję, temat niby żartem pisany ale zawsze jakaś nić prawdy w postach piszących tu ludzi jest. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Lesiu dobrze napisane. Nikt nie chce być samotny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZELKA Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif dziekuje za wsparcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Nie ma się co pastwić nad samotnymi osobami!! Jeżeli jesteście w związkach to gratuluję, temat niby żartem pisany ale zawsze jakaś nić prawdy w postach piszących tu ludzi jest. Każdy z nas jest w poważnym związku... W związku małżeńskim ze swoim motocyklem Ja na faceta nie zamienię :D 1 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Motocykl to przedmiot nie przytuli Cie w nocy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 (edytowane) Motocykl to przedmiot nie przytuli Cie w nocy. ale rano nie miauczy o kawę i nie ma problemów z deską sedesową ... Edytowane 11 Listopada 2012 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 No racja jesli potraficie czerpac sto procent zadowolenia z posiadania motocykla daje Wam milosc i uczucie to zazdroszcze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 No racja jesli potraficie czerpac sto procent zadowolenia z posiadania motocykla daje Wam milosc i uczucie to zazdroszcze. Tak bo Wy "faceci" tego nie potraficie dać kobietom. Nie macie jaj tyle co my !!!! 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Tak bo Wy "faceci" tego nie potraficie dać kobietom. Nie macie jaj tyle co my !!!! Faceci biorą a nie dają Jeśli macie jaja to nie dziwne że waszymi facetami są motocykle a 4 jajka w nocy pod kołdrą to stanowczo nie moje klimaty dlatego dziewczyna motocyklistka nie jest dobrym wyborem wg mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Madziulek co Ty gadasz mozesz byc skrzywdzona przez kogos i tak gadasz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 ale andrzej przestań kto to w ogle jest ten madziulek http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif to na pewno jakiś plecak który tylko w opisie ma motor a tak na prawdę to nawet nie umie siedzieć na siodełku http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 4 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Hehe Dobre Jakubko:) nikt mi nie powie ze nie chce prawdziwej milosci. Kazdy z nas lubi zapierdlac na moto kocha ta pasje ale niech mi ktos powaznie nie porownuje motocykla do partnera. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Jakubko przestań drzeć łacha bo Madziulek się w końcu na Ciebie pogniewa, a ostatnio mi się zwierzała, że marzy o tym żebyś ją wziął na plecaka na zx10 hehe 1 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 na plecaku dyszki to ja mialem marzenie jechać ale widzac jak ten d3bil jeździ to sie zastanowiłem nad swoimi marzeniami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Madziulek, to prawda że każdy lubi nawet kocha swój motocykl, ale nic nie zastąpi bliskości między dwojgiem ludźmi odrębnej płci:p To prawda motocykl nie mruczy o kawę, ale na stacji zamruczy o sporo droższą benzynkę . Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 o właśnie motocykl mógłby być na kawę :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 I co temat przystygł nikt nic nie pisze?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Kobieki nie chce sie integrowac:( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Moja gruba okrągła rura, przewiezie ostro mruczącą kocice lubiącą duże przeciążenia i bardzo wysoką temperaturę, na postoju mam zamiar się w nią wślizgiwać i zawsze dojeżdżać do szczytu. Uprzedzam, jak mi się znudzi to upadek może mieć ciężkie konsekwencje... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 YYY masz popsute moto? czy inne potrzeby 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi