ridrick Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 temat raczej nie dla mnie, zajęty i bez maszyny... A czy to ważne ?? nawet jak jesteś zajęty to na bank kiedyś masz wolne i możesz wesprzeć inna niewiastę w ramach koleżeńskiej pomocy.Maszyna hmm to napisz że jesteś chętny na plecak Oj coś wątek podupada 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 to ja odpadam. Plecak będzie się bał 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Lansl...hehe pamietaj ze lew nie drze japy by sarenki nie uwazasz? wedle tej zasady...bidny adas z 50ccm pozna johihhihi... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Lansl...hehe pamietaj ze lew nie drze japy by sarenki nie uwazasz? wedle tej zasady...bidny adas z 50ccm pozna johihhihi... Adaś, moim skromnym zdaniem Twoja "50" jest bezkonkurencyjna !!!! 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Ooooo, temat dla mnie Młody (2009), przystojny (250ccm), piękny (dużo chromu), dumnie zapinający jedynkę, pozna dojrzałą, wysportowaną i doświadczoną z małym przebiegiem, bez cięższych przejść. Edytowane 29 Września 2012 przez scOti edycja czcionki (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Ooooo, temat dla mnie Młody (2009), przystojny (250ccm), piękny (dużo chromu), dumnie zapinający jedynkę, pozna dojrzałą, wysportowaną i doświadczoną z małym przebiegiem, bez cięższych przejść. pierwsze co mi przyszło na myśl po przeczytaniu tego to to ---> 302 Found Edytowane 29 Września 2012 przez scOti edycja czcionki (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Ooooo, temat dla mnie Młody (2009), przystojny (250ccm), piękny (dużo chromu), dumnie zapinający jedynkę, pozna dojrzałą, wysportowaną i doświadczoną z małym przebiegiem, bez cięższych przejść. to to ja odpadam, owiewka w fazerce cała połamana, bak wgnieciony, kolektory się nie świecą ech... Edytowane 29 Września 2012 przez scOti edycja czcionki (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) to to ja odpadam, owiewka w fazerce cała połamana, bak wgnieciony, kolektory się nie świecą ech... Nie ma co się załamywać, walniesz tapetę, podkleisz rzęsy i będzie cacy Edytowane 29 Września 2012 przez scOti edycja czcionki (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Fazerkę trzeba brać jaka jest. Bez modyfikacji 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Fazerkę trzeba brać jaka jest. Bez modyfikacji daj do pieca to kolektory robią się różowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 hehehe bo fazerka jest juz wiekowa dlatego wyglad juz nie ten , mimo tego myślę że nie jeden by sie jeszcze skusił na tą fazerkę jak to mówią z przodu muzem, z tyłu liceum :D:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 obrażam się i wypisuje z tej dyskusji 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Oj Psycho chyba przesadzil:) Mysle ze Madzia to i z przodu i z tylu liceum:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zaraz zaraz .... staję w obronie Psycho - pisał o fazerce a nie o Madziulku !! Madziulek nie obrażaj się bo własnie od tego zmarchy wredne się robią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Gdyby tak o mnie napisał to by miał z Tobą odczynienia:D 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ooo dziekuje złośnico że stanełaś w mojej obronie oczywiscie ze pisalem o fazerku, o Madziuli jak ja bym mógł tak napisać ... p.s teraz juz wiesz ktory to jest Psycho 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 bahah miqul ... wiesz KTO ma..Mo_ro? hehe... mi sie w koncu udalo hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 http://besty.pl/1647924 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 heheheh no fakt Madziulek idzie ZIMA ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Zimo nie napierdalaj 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 wez te słowa wypluj kobieto! tfu! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 kontempluję 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 madziulek! pluj prosto! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 tylko miej kask na głowie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 w kakakasku? 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi