Okropna Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Rid a czemu z góry założyłeś że w pralni będzie prała kobieta a nie mężczyzna motocyklista ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 REKLAMA! zbieram na benzyne! daje buziaka w polik za 1zl hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Rid a czemu z góry założyłeś że w pralni będzie prała kobieta a nie mężczyzna motocyklista ??Statystycznie jest większe prawdopodobieństwo że będzie to kobieta (nie przypominam sobie bym kiedyś oddawał coś do prali i był tam jakiś facet)a po drugie jestem szowinista więc musiałem tak założyć 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 kup kask firmy...i dopisz nista bedziesz mial SHOInista baha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) To fakt , jesteś szowinistą !! a co do statystyki to wg niej : zjadam rocznie 173 jajka, 25kg białego sera ,43kg owoców , 106 kg warzyw ,wypijam 195 l mleka, wypijam 10,6 L czystego alkoholu zarabiam 3686 zł m-cznie Z tą statystyką jest tak : ja jem ryż a mój szef miielone , statystycznie jemy oboje gołąbki nie lubię statystyki , nijak do niej nie pasuję Edytowane 21 Września 2012 przez Okropna (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 też mam problemy ze statystyką... Dziwna jest albo poprostu nie obejmuje ona jednostek wybitnych jak my 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 wooow serio zliczasz? hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 zjadam rocznie 173 jajka, 25kg białego sera ,43kg owoców , 106 kg warzyw ,wypijam 195 l mleka, wypijam 10,6 L czystego alkoholuJa pier.. i gdzie ty to mieścisz ,Poza tym 10L to chyba spirytu 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Ewcia podała przepis na .... A tego sera nie można mlekiem zastąpić??? REKLAMA! zbieram na benzyne! daje buziaka w polik za 1zl hehe ja dam dwa buziaki 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 a rabat będzie?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 przy pełnym baku dopiero 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 aż sie boje zapytać co kto komu da jak się zaleje motocykl pod korek o widze ze opuściłem strone bo temat pod korek już ktoś podsunął xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 rabaty? nieee jestem twarda firma! ew mizna inne uslugi ale to juz pw hehe Madzia$$$przedane! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 No i elegancko hehe 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 kiedy transakcja? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 naem wisi mi juz 4zl! hehe...ake ona to ciagle na kreche bierze. musze z tym skonczyc. a co sie dzieje z zalaniem pod korek...zalerzy kto mi zaleje.. Madzia...mhmmm?;p;p;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Gerwaz ja się wypisuje z tego interesu. 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu no to Gerwaz w tym odcinku sobie nie................... zalejesz do pełna Edytowane 24 Września 2012 przez Massi (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Madziuuu umiem sie odwdzieczyc ...juz na plecaczku cie mialem... w koncu nie bedziesz szla po swoja maszyne nogami trzeba bylo.cie podwiezc no nie hehe a i tak bylas jakas z glowa w chmurach kompletnie jakos nieobecna... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Zakochana Gerwaz to się nazywa.... tylko po co 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 zauroczona...tłumaczyłem ci wagę umiejętności nazywania uczuć...uh. //tak w ogóle robi sie serio anonsowato:D najssss mam pole do popisu hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Gerwaz nie wiem czy masz takie pole do popisu Dawno mnie tu nie bylo, juz 14 stron a Ty jeszcze nic nie wyrwales 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 oj pole do popisu ma:) dawno na plecaku nie jeździłam hehe i to aprilla mi się trafiła. Jednak co fazer to fazer:) 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Fajnie się czyta, ale temat raczej nie dla mnie, zajęty i bez maszyny... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi