Wiciania Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Naprawdę fajne z Was, pocieszne i radosne Chłopaki ;-) od pół godziny czytając ten wątek nieźle jestem rozbawiona, ale czas do pracy się zagonić. Gerwaz, mam nadzieję, że świeczki same zgasły, bo jak się dmucha (w celu zgaszenia świec) to steryna tak się rozpryskuje, że później chatę trudno do porządku doprowadzić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 On zamilowany romantyk w sprzataniu, steryna mu nie straszna hehe dziś podobno wypad robisz z hospitala....tak to bym wpadł hihi<OT ------------------------------ Panny co z wami:D brac nas hehe:D na sztuki, hurtem, jak kto woli:d Oszukali mnie znowu, nastepny termin wyjscia - jutro, tj. W SRODE 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 chcesz cos? cokolwiek need? świerszczyki?jogurt? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 No właśnie, ten porządek w pokoju - coś podejrzane. za czysto jak na Faceta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hubolina Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 A to ja też napiszę że szukam. Tyle że chętnie jako pasażerka ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 No właśnie, ten porządek w pokoju - coś podejrzane. za czysto jak na Faceta Bez takich, przeciez Kopernik tez byla kobieta chcesz cos? cokolwiek need? świerszczyki?jogurt? Jogurtu nie chce, do kibelka mam daleko a niemoge biegac jeszcze, pasowalyby mlodsze pielegniarki ale skad ty je wezmiesz jak sam szukasz hehe. Bida bida. No chyba ze fajne odwiedzajace by sie trafily podsuwam traske jak w temacie hehe, cel szpital Pabianice. 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 a co mi tam nie umre rozbiore się bahahaha:D:D Prosze Suchego o wstawienie guzika "Nie lubie tego" http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Bez takich, przeciez Kopernik tez byla kobieta Jogurtu nie chce, do kibelka mam daleko a niemoge biegac jeszcze, pasowalyby mlodsze pielegniarki ale skad ty je wezmiesz jak sam szukasz hehe. Bida bida. No chyba ze fajne odwiedzajace by sie trafily podsuwam traske jak w temacie hehe, cel szpital Pabianice. Jade już jade 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 w sumie czmu nie. szkoda ze teraz Siwutek looknałem wziałbym jakas mmmm na plecaka i zasunął do cb...weszłaby cała umazana w oleju i mmm motocyklistooo....reszte sobie domyśl heheheh 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 A co ja też szukam, atrakcyjnej motocyklistki:-) wiek bez znaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Było wczoraj na babski zlot przyjechać 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 o takiej godzinie Andrzej szukasz?? hehe 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 szukam kobiety do wszystkiego :-) i o każdej porze :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 zapewniam Cie ze raczej żadna z tu obecnych nie jest kobietą do wszystkiego. My jeździmy a nie skarpetki pierzemy ha ha:) 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 zapewniam Cie ze raczej żadna z tu obecnych nie jest kobietą do wszystkiego. My jeździmy a nie skarpetki pierzemy ha ha:)Jak już to pierze pralka. Ale pamiętać że trzeba wam moto zabrac na wstępie by robota w domu była wykonana ;P 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Motor to się zawsze jakiś znajdzie. No chyba że Motocykl.... to będzie płacz... 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Dlatego napisałem że moto. Jakby ci motor zabrać to byś musiała prać ręcznie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 ja chodzę boso więc spokojna Twoja hehe:) 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 No tak ale jak nie chcesz prac to musisz chodzić nago 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Rid , zawsze może oddać do pralni , wypiorą za nią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Dziękuję Ewunia 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) Ale to nic nie zmienia. Musi zanieść a i tak pralka wypierze. Teraz do udawania że coś robi trzeba dodać niegospodarnosc, bo to drożej i dłużej. Poza tym może w pralni też pracuje kobieta i to motocyklistka Poza tym myslalby kto że wszystkie takie niezależne nie robiace nic w domu Edytowane 20 Września 2012 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Oj teraz temat pralki. Ja już mogę prac:-) tylko żeby kobieta cieszyła moje oko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Oj teraz temat pralki. Ja już mogę prac:-) tylko żeby kobieta cieszyła moje okoNie pisz tak publicznie bo skończysz jak ja zmywając gary jak twoja luba zap.... motocyklem 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 @Ridrick można powiedzieć że oboje dzielicie wspólne pasje http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi