Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Anonse! Motocyklista Pozna Motocyklistke Jak I Równiez Motocyklistka Pozna Motocykliste.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Ja i mój Huragan poznamy motocyklistke , na mile, spontaniczne, czasami romantyczne wypady za miasto, nasz telefon jest w profilu, Ja i moj motocykl mamy 24, ja samotny po rozwodzie . przecietny, brunet, oczy zielone, nie pije alkoholu, jezdze juz 5 sezon, Huragan troche sie rozlatuje, ale daje rade, jego przebieg 80.000 km ,

Edytowane przez LoneRider (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Nie wierze że założyłeś ten temat :biggrin:

Opublikowano

hehe. a jednak!!!!

Opublikowano (edytowane)

Żeby Krzyśkowi nie było smutno to tez się wpiszę :laugh2:

Młody, nieśmiały :ph34r: i niedoświadczony motocyklista czyli JA pozna osoby do wspólnych wypadów motocyklowych i nie tylko, a żeby zacieśnić grono podpowiem że musi być to kobieta :biggrin:

Najlepiej z poczuciem humoru, miła lubiąca się wygłupiać :biggrin: Co do sylwetki to tylko taka aby moto nie szło na gume ze świateł przy 20km/h :biggrin:

Zawsze raźniej jeździć z kimś niż samemu, no chyba że chce się troche poszaleć :P

Edytowane przez Zidus (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

chłopaki napiszcie do edarling czy jakoś tak. A jak chcecie kogoś poznać to na zloty musicie częściej jeździć :smile:

:P
Opublikowano

Zyygy ja to bardziej napisałem żeby LoneRiderowi nie było smutno xD Aczkowliek wychodzić też sobie moge, nie tylko na spoty :biggrin:

Gość kpt. Bomba
Opublikowano

Ten temat chyba zasluguje na osobny dzial.

Moze jakas zbiorowa prosba do admina o utworzenie "Kącika samotnych jezdzcow" ?

Opublikowano

Co do sylwetki to tylko taka aby moto nie szło na gume ze świateł przy 20km/h :biggrin:

hahaha umarłem
Opublikowano

No i morze bym się wpisał ,ale strach mi niepozwala .Magister jak by oblukał to Jajka urwane na bank ha ha

Gość kpt. Bomba
Opublikowano

niezly pomysl.

zajmuje mniej miejsca niz zywa i na kazdy zlot z Toba pojedzie.

.. tylko ta wiecznie zdziwiona mina :ohmy2:

Opublikowano

oj tam od razu lale! ja uwazam ze to dobry pomysl i jak pisalam wczesniej - gratuluje odwagi :smile: kto wie moze bedziemy swiadkami narodzin pieknej moto milosci :biggrin:

Opublikowano (edytowane)

Motocyklista z okolic łodzi pozna motocyklistkę bądź fankę 2 kółek i prędkości :riding: W grę wchodzą wspólne wypady /wyjazdy/zloty a może coś więcej..okaże się... :riding: JA wiek 23 sezony :decayed: bez nałogów... :biggrin: info na priv ..Mam skromne wymagania względem wybranki :P ..Strzałka...

Edytowane przez daniel33650 (wyświetl historię edycji)

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Opublikowano

dobry temat ale dyskryminuje mniejszości 'wyznaniowe' :biggrin: haha w Ameryce już by był pozew zbiorowy haha

motorcycle.gif
Opublikowano

jesli ktos jest homo to niech zalozy temat pan pozna pana

a dziewczynki? ;)
motorcycle.gif
Opublikowano

No ciekawe która motycyklistka się odezwie jako pierwsza :smile:

"Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,

Opublikowano

z czystej ciekawości: otrzymaliście odpowiedzi na swoje anonse? :drool:

1. Rider do mnie dzwonił :laugh2:

Opublikowano

Popłakałam się ze śmiechu :decayed: nie pozostaje mi nic innego jak tylko życzyć Wam powodzenia :biggrin:

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.