LoneRider Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Witam Ja i mój Huragan poznamy motocyklistke , na mile, spontaniczne, czasami romantyczne wypady za miasto, nasz telefon jest w profilu, Ja i moj motocykl mamy 24, ja samotny po rozwodzie . przecietny, brunet, oczy zielone, nie pije alkoholu, jezdze juz 5 sezon, Huragan troche sie rozlatuje, ale daje rade, jego przebieg 80.000 km , Edytowane 4 Września 2012 przez LoneRider (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Nie wierze że założyłeś ten temat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 hehe. a jednak!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Żeby Krzyśkowi nie było smutno to tez się wpiszę Młody, nieśmiały i niedoświadczony motocyklista czyli JA pozna osoby do wspólnych wypadów motocyklowych i nie tylko, a żeby zacieśnić grono podpowiem że musi być to kobieta Najlepiej z poczuciem humoru, miła lubiąca się wygłupiać Co do sylwetki to tylko taka aby moto nie szło na gume ze świateł przy 20km/h Zawsze raźniej jeździć z kimś niż samemu, no chyba że chce się troche poszaleć Edytowane 4 Września 2012 przez Zidus (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 chłopaki napiszcie do edarling czy jakoś tak. A jak chcecie kogoś poznać to na zloty musicie częściej jeździć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Zyygy ja to bardziej napisałem żeby LoneRiderowi nie było smutno xD Aczkowliek wychodzić też sobie moge, nie tylko na spoty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ten temat chyba zasluguje na osobny dzial. Moze jakas zbiorowa prosba do admina o utworzenie "Kącika samotnych jezdzcow" ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Co do sylwetki to tylko taka aby moto nie szło na gume ze świateł przy 20km/h hahaha umarłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 No i morze bym się wpisał ,ale strach mi niepozwala .Magister jak by oblukał to Jajka urwane na bank ha ha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Łódzkie Forum Matrymonialne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ginger Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Oj chlopaki, chlopaki gratuluje odwagi:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 lale na baterie sobie na allegro kupcie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 niezly pomysl. zajmuje mniej miejsca niz zywa i na kazdy zlot z Toba pojedzie. .. tylko ta wiecznie zdziwiona mina 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ginger Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 oj tam od razu lale! ja uwazam ze to dobry pomysl i jak pisalam wczesniej - gratuluje odwagi kto wie moze bedziemy swiadkami narodzin pieknej moto milosci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Motocyklista z okolic łodzi pozna motocyklistkę bądź fankę 2 kółek i prędkości W grę wchodzą wspólne wypady /wyjazdy/zloty a może coś więcej..okaże się... JA wiek 23 sezony bez nałogów... info na priv ..Mam skromne wymagania względem wybranki ..Strzałka... Edytowane 4 Września 2012 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 z czystej ciekawości: otrzymaliście odpowiedzi na swoje anonse? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 dobry temat ale dyskryminuje mniejszości 'wyznaniowe' haha w Ameryce już by był pozew zbiorowy haha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 hmmmmm http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 jesli ktos jest homo to niech zalozy temat pan pozna pana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 jesli ktos jest homo to niech zalozy temat pan pozna pana a dziewczynki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 przeczytaj jeszcze raz temat - tylko caly 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 No ciekawe która motycyklistka się odezwie jako pierwsza 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 pewnie Fatum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 z czystej ciekawości: otrzymaliście odpowiedzi na swoje anonse? 1. Rider do mnie dzwonił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Popłakałam się ze śmiechu nie pozostaje mi nic innego jak tylko życzyć Wam powodzenia 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi