Gość kpt. Bomba Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Otoz zalozylem juz i moge zaopiniowac. Do codzinennej jazdy w sam raz. W prawdzie jeszcze sie docieraja ale nie jestem rozczarowany. Jak sie okazalo wczesniej mialem EBC i jakosc hamowania jest porownywalna ze starymi. Nie widze roznicy miedzy hamowaniem na zimno a po rozgrzaniu. Nie wiem tylko jak beda sie spisywaly na mokro bo nie mialem okazji jechac w deszczu. Mysle ze niecale 60 zl za pare to rozsadny wydatek jak za te klocki. Mowa o NHC Kevlar z mieszanka o nazwie AK-150. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Jak sie okazalo wczesniej mialem EBC i jakosc hamowania jest porownywalna ze starymi.Wcześniej latałeś na zwykłych EBC czy HH??? Mysle ze niecale 60 zl za pare to rozsadny wydatek jak za te klocki. Cena bardzo rozsądna Ciekaw jestem jeszcze jak będzie z wytrzymałością tych klocków Jak już je dotrzesz i trochę na nich polatasz to napisz jak tam się sprawują Może właśnie to jest jakaś alternatywa jeśli ktoś ma ograniczony budżet 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 wlasnie nie wiem czy mialem HH czy nie bo ciezko odczytac na tych starych a nie rozmawialem az tak szczegolowo z poprzednim wlascicielem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ciekaw jestem jeszcze jak będzie z wytrzymałością tych klockówPrzy umiarkowanej jeździe ok 8 - 10 tys (jeżeli nie ciśniesz klamki bez potrzeby) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qca Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ja używam klocków NHC. Są tanie i moim zdaniem dobre. Mieszanka to jakiśtam brąz i coś tam jeszcze. Do twojej F3 kosztują ok 57 zł na przód atył ok 61. Mam porównanie z EBC i nie ma różnicy. Klocki NISSIN sąjednak dużo lepsze ale cena też dużo wyższa . Jak bardzo ostro dajesz to weź nissina. W inter motorsie mają jeszcze ferodo i lucasa. Też w miarę firmy. 0 Cytuj a tu prosze jakie fajne sexshomasbarato.es - PozdrawiamOla1kr1c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelACE Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 A gdziez mozna te klocki NHC w Łodzi osobiście zakupić? konkretnie potrzebuje Klocki hamulcowe NHC H1082 - AK150 Kevlar na tył do mojej ST 1100. pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 u mnie możesz, jutro sprawdze jaka cena i napisze ci 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelACE Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 u mnie możesz, jutro sprawdze jaka cena i napisze ci OKk czekam na ofertę:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 120zl komplet na dzisiaj moge jeszcze miec 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelACE Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) na tył tyle by kosztowały? na 1 tarcze? w Kielcach 65 zł więc chyba to pomyłka? http://motocross.otwarte24.pl/2935,Klocki-hamulcowe-NHC-H1082-AK150-Kevlar Edytowane 2 Października 2015 przez pawelACE (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 A ja myślałem że mowimy o przednich.na tył analogicznie 60zl tarcza 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelACE Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 OK, gdzie i w jakich godzinach bo skrót LDZ/CZMP (Centrum Zdrowia Matki Polki?)to ciut za malo:-) pzdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Kolego sklep jest na limanowskiego 213 czynne 10.18 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelACE Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) dobrze podjadę, dziekuje kupione, wszystko jak trzeba, dzieki Edytowane 9 Października 2015 przez pawelACE (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi