Okropna Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Jako że pobudka w niedzielę poniżej godziny 10 jest dla mnie i niektórych z Nas niemożliwa , zapodaję propozycję odwiedzenia dożynek w niedalekiej od Łodzi odległości . W ofercie wyjazdu zapewniamy wiejskie jedzonko , przyśpiewki , tany tany dla chętnych , zapachy natury i co tam sobie jeszcze życzycie Wyjazd proponujemy o godzinie 12;00 spod CASTORAMY na Zgierskiej , lecimy na początek koło Strykowa , następnie Konstantynów , dalej Łękawa i kończymy dożynkowe klimaty powrotem do Łodzi . Razem do kupy mamy 200 km , pełne brzuchy i niezłe nastroje . Przelotowa spokojna bo 110 max 120 (jak emeryty) jak ktoś chętny to serecznie zapraszam Mapka poniżej dla chętnych . https://maps.google.pl/maps?saddr=%C5%81%C3%B3d%C5%BA&daddr=Stryk%C3%B3w+to:Zgierz+to:Konstantyn%C3%B3w+%C5%81%C3%B3dzki+to:%C5%81%C4%99kawa+to:%C5%81%C3%B3d%C5%BA&hl=pl&ie=UTF8&sll=51.55692,19.46632&sspn=0.968234,2.705383&geocode=FZDIFQMd798oASmvVkV1JMsbRzGs2yGbY658yw%3BFeT2FwMdBigrASkBTkd8pMgbRzEk0lUH4Xv4ew%3BFdI-FwMd9hwoASlHvsbJ07UbRzHgQAw1klfDoA%3BFRWbFQMdM-ImASnHNFNT5UoaRzGsA7XZgLMHUQ%3BFeRZDgMdBQAoASlbEgOuExsaRzGhhQKPqHD5iA%3BFZDIFQMd798oASmvVkV1JMsbRzGs2yGbY658yw&oq=Zgierz&mra=ps&t=m&z=9 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Ponieważ w niedzielnym zegarku godzina poranna u mnie zaczyna się dość późno to ja się piszę na ten wyjazd. A wraz ze mną Psycho & Justyna89. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna89 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 I like it koniecznie ubieramy sie jak te panie z teledysku i bedziemy spiewac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Ja mogę się w taką kieckę ustroić jak tylko znajdę w szafie jeszcze se kukardkę do włosów wepnę dodatkowo bacik z wierzby w rączkę wiaderko w drugą i lecim krowy na polu doić Świeże mleko to podstawa !! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Kurde muszę drugi komputer uruchomić bo w tym ten link nie działa i ja nie rozumiem jak sie ma Stryków do konstantynowa? My jutro pewnie gdzieś tu będziemy 51.630299,18.808744 To niedaleko Sieradza. Jakieś male ognisko, możliwość upieczenia kiełbasy. Jak macie ochotę to wpadajnie. Każdy chętnie zapozna bandę wesołych motocyklistow. Edytowane 1 Września 2012 przez Grinch (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 jak piernik do wiatraka Grinchu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Kurde muszę drugi komputer uruchomić bo w tym ten link nie działa i ja nie rozumiem jak sie ma Stryków do konstantynowa? Jedna impreza w okolicach Strykowa jest, dokładnej nazwy miejscowości nie poda się w tej chwili bo Psycho niedostępny a następna impreza dożynkowa jest w Konstantynowie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) jak piernik do wiatraka Grinchu Matka, proszę o trochę wyrozumiałości. Siedziałem dzis w aucie od 5:30. Właśnie wróciłem.Ps: m.in. Kupilismy cebulę. Jedna impreza w okolicach Strykowa jest, dokładnej nazwy miejscowości nie poda się w tej chwili bo Psycho niedostępny a następna impreza dożynkowa jest w Konstantynowie. No, a potem kielba z ognicha pod Sieradzem. Według podanych koordynatow. Edytowane 1 Września 2012 przez Grinch (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Cebulę zabieraj , będzie towar wymienny na kurczaki lub jajka , a co do siedzenia w aucie ... czyżby Cię Marzenka z dumu wypierdniczyła , czy robota taka straszna ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Taaaaa, mieszkam teraz w aucie. Jassssssne ;p Moja Marzena mnie? Ona mnie kocha, a ja grzeczny jestem ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Chętnie dopisałbym się do listy, ale robiłbym za kotwicę mimo jak to napisałaś emeryckich prędkości mój emerycki balkonik jest nieco wolniejszy :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 110 max 120 (jak emeryty) ... to stanowczo zbyt szybko 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 ja sie pisze Dzisiaj sobie pospałem wiec 12 to super godzinka:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 działkowy ... bedziemy czekać na Ciebie jak nie nadążysz zawijaj i jedziemy na wiejskie impry Peter1980 w takim razie widzimy się pod CASTO na zgierskiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Już w domu po całodniowej wycieczce ale to nie koniec jeszcze czas na wieczorną rozgrywke uciekam na squash 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulek Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 ja w drodze powrotnej zajrzałem na Dell a tam znów autka równo startowały 0 Cytuj TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Fajny wypadzik, ja przed powrotem do domu, zahaczyłem jeszcze o Kanzas. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Dziękuję za wspólny wypad. Widać tylko miqulowi starczyło sił aby planowo dotrzeć do Konstantynowa. A tak przebiegała nasza dzisiejsza trasa - dożynki zaliczone , kiełby zjedzone, zdjęcie z laseczką w ludowym stroju ja i Maciek mamy - https://maps.google.pl/maps?saddr=%C5%81%C3%B3d%C5%BA&daddr=Piotrk%C3%B3w+Trybunalski+to:Sulej%C3%B3w+to:Spa%C5%82a+to:Czerniewice+to:Brzeziny+to:Kalin%C3%B3w+to:Stryk%C3%B3w+to:%C5%81%C3%B3d%C5%BA&hl=pl&ie=UTF8&sll=51.926378,19.706898&sspn=0.060022,0.169086&geocode=FZDIFQMd798oASmvVkV1JMsbRzGs2yGbY658yw%3BFXRhEAMd8KQsASllKifdjYoZRzHOfKgpfwXdXQ%3BFQiaDwMdQGwvASnP5l87WY0ZRzFdFsrTk2admA%3BFWtwEgMd310zASlVlsVl6ZsZRzE13kUo-68pEg%3BFUstFAMdTo0zASkTW6k3w3cZRzGQ33eF9s-UeA%3BFb9oFgMd_2ItASkLL-mbgdEbRzHabGKlQffuNA%3BFftXGAMd0GcsASk5tp9pvMUbRzHG6mIK1UZZ_Q%3BFeT2FwMdBigrASkBTkd8pMgbRzEk0lUH4Xv4ew%3BFZDIFQMd798oASmvVkV1JMsbRzGs2yGbY658yw&oq=Kalin%C3%B3w&mra=ls&t=m&z=9 Do następnego!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Dziekuje za wypadzik. Było super. Z Gulkiem zajrzałem na Della i potem spokojnie do domku. do nastepnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 trochę późno piszę , ale wielkie dzięki dla całej grupy , była rybka , był smalec i świetne towarzystwo oby częściej !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi