jcb Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Od pewnego czasu myślę o BMW serii K. Na kupno jeszcze nie pora ale chciałbym przygotowac się do poszukiwań i zakupu takiego motocykla. Najbardziej interesuje mnie K100RS Poza ogólnymi informacjami wiem tylko tyle ,że najlepiej szukać egzemplaży od rocznika 1988 wzwyż ze względu na drobne wady wieku dziecięcego. Jeżeli w naszym gronie są osoby które posiadają lub posiadały kiedyś motocykle tej serii prosze o wszelkie uwagi, sugestie czy ewentualnie inne materiały na ten temat. Z góry dziękuję. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 mechanik z liberty motors, Zbyszek, jest pasjonatem starych BMW u niego dużo się dowiesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi