Dinozaur Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 W zelowie jedynie mogłem wam ustąpić puszką jak wyjeżdżaliscie. A co powiecie na wypady w dłuższe trasy, jak na przykład mecze Ruchu? W zelowie jedynie mogłem wam ustąpić puszką jak wyjeżdżaliscie. A co powiecie na wypady w dłuższe trasy, jak na przykład mecze Ruchu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchef_Ka Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ja na Niebieskich mógłbym się wybrać z ciekawości - nigdy nie byłem na Cichej. Co do samego Widzewa, czy ktoś byłby chętny śmignąć do Koluszek (środa) albo Kleszczowa (sobota) ? Dajcie znać. 0 Cytuj ! somos la revolucion ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_78 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Do Kleszczowa się wybieram motongiem. Ktoś jeszcze pojedzie na dwóch kółkach? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Do Kleszczowa się wybieram motongiem. Ktoś jeszcze pojedzie na dwóch kółkach? może ja ale nic nie obiecuje, jeżeli bym leciał do kleszczowa to na pewnie nie z Łodzi tylko z Łasku. Mam tam działkę i pewnie w weekend tam będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ja odpadam tym razem. Udanego wyjazdu życzę! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchef_Ka Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Do Kleszczowa się wybieram motongiem. Ktoś jeszcze pojedzie na dwóch kółkach? A masz dojście do biletów ? Miałbyś szansę załatwić ? Daj znać. Pzdr. 0 Cytuj ! somos la revolucion ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi