Marchef_Ka Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witam , Ma ktoś może na sprzedaż (bądź wie gdzie można taką znaleźć za ROZSĄDNĄ cenę) przednią owiewkę (główna część wokół lampy) do starszego modelu Hondy Deauville ? Szukam, bo moja jest mocno popękana. Dajcie znać. Dzięki, Marchef Ka 0 Cytuj ! somos la revolucion ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Przerabiałem temat czachy i nie jest to łatwa sprawa, towar chodliwy i niestety nie najtańszy jak się już pojawia to nawet i 700zł sobie liczą, w zeszłym roku na allegro znalazłem oryginalną za 350zł ale miałem trochę szczęścia, spróbuj jeszcze tutaj: Przemysław Galant MOTOPLAST Warneńczyka 32 93-308 Łódź 501735843 Na allegro wystawiają sporo plastików, są to nowe zamienniki, kompletne ze wszystkimi uchwytami itp. Korzystałem z nich, towar bez zarzutu. Jak nie znajdziesz lub zabraknie Ci cierpliwości, to pozostaje Ci ewentualnie klejenie, jak się oczywiście da:( Powodzenia w szukaniu!! Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchef_Ka Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Dzięki wielkie Zdzwonię się z nimi i zobaczymy czy mają coś na moją kieszeń 0 Cytuj ! somos la revolucion ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Czachy mają w granicach 350-400zł ale może jeszcze coś urwiesz, klejenie napewno będzie tańsze. Zależy jak masz popękaną, mojej niestety nie dało się reanimować Pozdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchef_Ka Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Dzwoniłem tam wczoraj. U nich nówka kosztuje 5 stów, więc raczej sie nie skuszę. Wybadałem sprawe spawania i do 2 stów powinienem się zmieścić. Ale to dopiero na zimę, na spokojnie, teraz nie będę go odstawiał dzięki za info anyway 0 Cytuj ! somos la revolucion ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubon Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 luknij tutaj http://allegro.pl/listing.php/search?category=19011&sg=1&string=honda+deauville 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi