Kasia Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 A ja myślałem, że to zależy od kobiety ps. Bleft, Kasia się na ciebie obraziła No ale każdy ma swój gust przecież. I się nie obraziłam. To na razie na spotkania na rowerze !? Może być i na rowerze o ile dojadę nim do Łodzi z drugiego końca Pabianic zresztą wtedy zawsze można popić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Witam koleżankę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 No ale każdy ma swój gust przecież. I się nie obraziłam. Może być i na rowerze o ile dojadę nim do Łodzi z drugiego końca Pabianic zresztą wtedy zawsze można popić Witaj Kasieńko http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gifMożna, ale stracić niedawno zdane prawo jazdy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Emil, jeszcze nie wymieniałam (dopiero w pt zdałam więc świeżak jestem całkowity) więc na razie widnieje tam kat.B bez A :PDzięki za przywitanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Witam serdecznie koleżankę z mojego miasta. Mój syn ma do sprzedania Suzuki GS 500 2006r.Polecam na pierwsze moto.Jak byś była zainteresowana napisz na PW 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 a ja wrócę do tematu ... cześć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 witampolecam SV650 jako pierwsze moto, ile masz wzrostu? zreszta nie wazne, sv mozna bardzo latwo obnizyc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Emil, jeszcze nie wymieniałam (dopiero w pt zdałam więc świeżak jestem całkowity) więc na razie widnieje tam kat.B bez A :PDzięki za przywitanie W takim razie kat. B stracisz http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 pecha - ok 164cm. niska jestem ale na kursie na A jeszcze była niższa ode mnie :PSV650 w tej wersji sportowej jest całkiem, całkiem :PEmil - nie zamierzam nic tracić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżerry Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zawsze zostaje opcja 'Lech Free' albo powrót z kimś na plecaczku , tylko wtedy co z rowerem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Hm... na bałutach mam koleżankę to bym rower u niej zostawiła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Powitać, powitaćale ładny OT się zrobił 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jak coś Kasia ja mam wolne miejsce.Podwiozę w tą i z powrotem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 No nie wiem co by na to powiedział mój chłopak, pewnie szczególnie by nie był zadowolony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Cześć, a może by Ci się spodobała kawasaki ninja 250r? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Witam koleżankę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Cześć, a może by Ci się spodobała kawasaki ninja 250r? Całkiem niezła, ale duża ninja o wiele lepiej się prezentuje :DWitam witających mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Widziałem ostatnio dziewczynę na takiej zielonej kawie zx250r. Powiem Ci, że bardzo dobrze się prezentowała ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 widzisz ze dziewczyna chce 600-te i 250-tka dla niej to rower 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Mawet, no ja uważam, że dziewczyny na sportach i nakedach lepiej wyglądają niż na innych :PBleft, od 250 do 600 co nie oznacza, że 250 to dla mnie rower.. no może rower z silniczkiem (taki z niemiec sprowadzony) :PWg nigdy nawet na 125 nie jeździłam... więc fakt, że 250 to dla mnie dolna granica.Poza tym muszę sobie wyrobić doświadczenie itd. więc na co będzie mnie stać to kupię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witaj Kasiu! 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Wg nigdy nawet na 125 nie jeździłam... więc fakt, że 250 to dla mnie dolna granica.Poza tym muszę sobie wyrobić doświadczenie itd.(...) W tych 2 zdaniach raczej IMHO troche sama sobie przeczysz i tez polecalbym jednak cos slabszego niz taka CBR 600F (bo tak wywnioskowalem z Twoich postow), bo to jednak silna maszynka i kolo tych 100KM ma.A brak doswiadczenia przy takim moto moze zle wplynac w stresowych sytuacjach Nie znaczy to, ze 'powinnas' zaczac od 125ccm - ale wiedz, ze nawet na takiej 125ccm mozna niezle rozrabiac, a przy okazji dobrych odruchow sie nauczyc Mój syn ma do sprzedania Suzuki GS 500 2006r.Polecam na pierwsze moto.Jak byś była zainteresowana napisz na PW Tez polecam, a wersja GS 500F (z owiewkami) dla mnie wyglad bomba. Ale co tam kto lubi Cześć, a może by Ci się spodobała kawasaki ninja 250r? Bardzo fajny motorek i na poczatek bez problemu mozna poszalec No i tez super wyglada Zawsze zostaje opcja 'Lech Free' albo powrót z kimś na plecaczku , tylko wtedy co z rowerem... Jako plecaczek tez nie wolno (i nie za madre to) wracac po ‰ :> 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi