scigacz4 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Świetna impreza kiełbaski bardzo smaczne, obsługa oczywiście pierwsza klasa... No i z tego wszystkiego zakupilem sobie w moto-moto kask No i portfelik tez 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Było fajnie poprosimy częściej 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Ja byłem w sklepie kole południa i nikt ze sprzedawców nawet bąka nie puścił o imprezie. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/censored.png Co prawda wcześniej wiedziałem A i tak nie przyjechałem 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Grill super Maszyny piekne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zdjęcia http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/275-moto-grill-29082012/ 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 @Scoti: nic straconego - jak będziesz mial ochotę wpadnij do salonu to Ci zmierzą, nie ma problemu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 O to super Naem własnie miałem spytać o taką możliwość. Seryjny wydech sprawdzony, ale w przyszłym tygodniu przyjdzie nowy i chętnie też bym go przemierzył 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 wpadaj @HAPPY - mam nadzieję, że wiesz, że ten mandat nie jest tylko do oprawienia i powieszenia na ścianie? (możesz nim zrealizować zakupy) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Tak btw. kiedy kolejne grillowanie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejndżel Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 no i jak zwykle przyszłam za późno i nie załapałam się na jedzenie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 @Scyzer - jeśli chodzi o termin to jest to ostatnia środa miesiąca - więc następny będzie 27.09 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 wpadajBomba A jeśli czas pozwoli to dzisiaj też zawitam przyjrzeć się bliżej jeansom, bo na grillu spec od ciuchów ze względu na pomiary nie miał czasu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alienik Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 bardzo fajna imprezka i faktycznie zestaw grilowy bardzo samczny:), a sprzetów było soro można było pooglądać i posluchać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Tak tak wpadnie niebawem i coś sobie wybiorą ale mandatów oddacie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) mandat zostanie u Ciebie na pamiątkę Edytowane 1 Września 2012 przez Naem (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 no i jak zwykle przyszłam za późno i nie załapałam się na jedzenie... sorki, to ja zjadłem ost kawałek mięcha ale ciasta troszkę zostawiłem.. 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejndżel Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 sorki, to ja zjadłem ost kawałek mięcha ale ciasta troszkę zostawiłem.. nic o koleżance nie pomyślałeś! ;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi