Micek1968 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ale oblot po okolicy to chyba im się nie udał... Część pojechała we Włókniarzy, część prosto na miasto i wogóle się pogubili ludzie chyba. 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 za dużo ludzi .. pozatym coś mi się obiło o uszy że powyżej 15 moto to już trzeba przelot organizować z władzami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Świetna imprezka, oby tak dalej Organizatorzy stawali na głowie, żeby wszystko było cacy i jak widać ich wysiłki nie poszły na marne! Pozdrawiam całą załogę Moto Moto! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Co do przelotu z władzami- NIBY tak, pytanie tylko jak zabronią ludziom jechac za sobą bo ot tak przypadkiem sie spotkali na drodze. 100 samochodów w sznurku może ? Może. To o co kaman 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Rado, dlaczego nie widziałem Twojej zacnej mordy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 za dużo ludzi .. pozatym coś mi się obiło o uszy że powyżej 15 moto to już trzeba przelot organizować z władzami w sumie można kolumnami po 10 motocykli a więcej to już parada i raczej zorganizować to z policją... Ale chyba nie ma czegoś takiego że jak 15 maszyn... Rado, dlaczego nie widziałem Twojej zacnej mordy? Był był.. widziałem.. 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zarosłem- może to wszystko przez to . Odbijemy sobie nie raz, spokojna rozczochrana 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Rado, no właśnie, widziałem Cię, ale nie zdążyłem sie przywitać bo poleciałeś. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Trzeba było łapać go za brodę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 podjechałem na chwilę, bardzo dużo moto było - pierwszy raz tyle komin sprawdzony: *na wolnych 91 *odcinka 122 ktoś chyba dobił do 127, to już masakra 127 to nie ale wygrała kawa 750 miała przy odcinie 124 z hakiem pzdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandra20l Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Też byłam i muszę przyznać że było całkiem fajnie. Sporo motorków, jedzonko pycha. Szkoda tylko, że ten przelot nie wyszedł. Jakoś się pogubiliśmy po drodze. Może następnym razem będzie lepiej A rekord to 124,7dBA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Wracaliście Alejami ? Nikt z was nie wpadł na malutki pachołek ustawiony na ulicy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandra20l Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 ja nic nie widziałam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Oby się nikomu nic nie stało, bardzo słabo widoczny. Ja miałem szczęście przejechałem 10 cm obok. Odbił mi się od podnóżka. Oby nikt na niego nie najechał ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 124,4 jutro bedzie fotka mandatu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Kochani, serdecznie miło nam było Was gościć, dzięki za to, że przyjechaliście i za wspaniałą atmosferę, która tym razem była jeszcze gorętsza, bo przybyliście bardzo licznie było głośno, oj było i kolorowo - mnóstwo zajefajnych motorów różnego rodzaju, marek, maści, pojemności - było co oglądać a Zwycięzcy GRATULACJE!!! co do wyjazdu niestety się trochę rozjechało... ale z tego co zauważyłam, to każdy w swoim gronie stworzył swoje grupki i część pojechała wcześniej, część później i każda grupka zapewne zrobiła sobie jeszcze jakiś objazd wg własnych upodobań (sporo motorków było jeszcze wieczorem na mieście) Jeszcze raz dzięki i mam nadzieję do zobaczenia na następnym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibo Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Imprezka super ,a kiełbaski ktore podawaliscie wysmienite ,w polaczeniu z pepsi odbijaly mi sie szcze 3 godz :-) szkoda ze nie moglem zostac do konca ale praca wzywala ,gratuluja zwyciescy ja niestety tylko 114 pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Rekord rekordem, ale karczek pierwsza klasa. Kielba, ogórek i pepsi też niczego sobie, ale karczek wymiata. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Karczek i ciasto rewelka dzięki! na pomiar się niestety nie załapałem ;/ 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Kto późno przychodzi... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Oj Dorotiii Ale za to się ogolił Pan Moderator :P 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Imprezka jak zwykle super ale ludzie jeszcze fajniejsi. Do nastepnego 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Teraz fotki z imprezy poprosimy chcę się zobaczyć na skuterku 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Postarali się z organizacją a co do pomiaru to zaskakująco głośna była ta trajka z silnikiem od malucha bo nabiło 121 "z groszami" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggie Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 czy ja zawsze muszę pracować jak coś fajnego się dzieje??? Widzialam Was chyba przez okno na piłsudskiego... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi