Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Iii Motogrill Moto-Moto Kawasaki W Zgierzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też postaram się odwiedzic ;) ale prędzej autem bo moto w naprawie :sad2:

Opublikowano

Odkręc 2 koła z auta i też bedzie git ;)

Opublikowano

Będę :smile: dobrego towarzystwa się nie odmawia :smile:

Opublikowano

Jako "grill master" mogę poinformować, że będzie dużo więcej karku i kiełby niż ostatnio :drool:

Także zapraszamy bez wcześniejszego obiadku B)

...byłem na ostatnim , i takiej kiełby daaaaawno nie jadłem !!!!!!!!!!!!....nie jakieś pomielone ścierwo , tylko dobrze uwędzona , grubo pomielona , chuda kiełbaska....pyyyyycha !!!! ...... a to ciasto , to " o mój ty świecie !!!!!...." sam miód i ambrozja !!!....będę na bank !!!!...i może znów coś kupię ( po wcześniejszym zapodałem se buty ICONE`a )..pozdrawiam i do środy ...;)
Opublikowano

Nie mam planów chyba, więc wpadnę jak pogoda dopisze :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Marcin pogoda jest zawsze tylko motocykliści są nie zwsze odpowiednio ubrani :biggrin:

You don' t know the power of the dark side

Opublikowano

Marcin pogoda jest zawsze tylko motocykliści są nie zwsze odpowiednio ubrani :biggrin:

Zgadzam się, już dawno doszedłem do wniosku że zbyt mało sezonu mamy do jazdy żeby rezygnować z niej przez deszcz czy niższą temperaturę.
:P
Opublikowano

Jak mnie puszczą chwilę wcześniej z pracy to wpadne

Opublikowano

chyba tym razem tez sie wybiorę:smile: tylko kompletnie nie znam Zgierza. Nie jedzie nikt od strony Strykowa czasem?

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

chyba tym razem tez sie wybiorę:smile: tylko kompletnie nie znam Zgierza. Nie jedzie nikt od strony Strykowa czasem?

Ja, ale na tej trasie Strykow/Zgierz lece czysta :biggrin:
Opublikowano

Ja, ale na tej trasie Strykow/Zgierz lece czysta :biggrin:

to się w nos ugryź :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

to się w nos ugryź :P

Co zzzzaa jakis podly czlowiek...

:biggrin:

Opublikowano

Co zzzzaa jakis podly czlowiek...

:biggrin:

ja podła? to ty nie chcesz moim tempem pojeździć :P

nie zmieć mnie tym erłanem po drodze :smile:

Opublikowano

Ja po Ciebie Marta wyjadę

You don' t know the power of the dark side

Opublikowano

Ja tym razem nie odpuszczę, choć grilla zjeść nie mogę :sad2: Albo z kobitą albo z maszyną, ale będę! :biggrin:

Opublikowano

A ja się nie umiem opanować jeśli chodzi o żarcie z grilla. Dlatego też będę i zjem wszystko! O!

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

Opublikowano

Pytałem. Bo myślałem, że Ty to masz i byś mi zabrał na moto grill( na którym Cie nie będzie haha) Sorry gafa ;/

Opublikowano

co prawda nie byłem dziś na grillu bo nie mogłem ale wracając z trasy przejeżdżałem obok i gdy wyjeżdżała zwarta grupa to dzielnie machałem wszystkim lewą w górze... tak ten wariat machający w A6 z CB na dachu to byłem ja :biggrin:

Opublikowano

podjechałem na chwilę, bardzo dużo moto było - pierwszy raz tyle

komin sprawdzony:

*na wolnych 91

*odcinka 122 :whistling:

ktoś chyba dobił do 127, to już masakra