Ejndżel Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 też postaram się odwiedzic ale prędzej autem bo moto w naprawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Odkręc 2 koła z auta i też bedzie git 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Będę dobrego towarzystwa się nie odmawia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechotnik Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Jako "grill master" mogę poinformować, że będzie dużo więcej karku i kiełby niż ostatnio Także zapraszamy bez wcześniejszego obiadku ...byłem na ostatnim , i takiej kiełby daaaaawno nie jadłem !!!!!!!!!!!!....nie jakieś pomielone ścierwo , tylko dobrze uwędzona , grubo pomielona , chuda kiełbaska....pyyyyycha !!!! ...... a to ciasto , to " o mój ty świecie !!!!!...." sam miód i ambrozja !!!....będę na bank !!!!...i może znów coś kupię ( po wcześniejszym zapodałem se buty ICONE`a )..pozdrawiam i do środy ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Nie mam planów chyba, więc wpadnę jak pogoda dopisze 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Marcin pogoda jest zawsze tylko motocykliści są nie zwsze odpowiednio ubrani 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Marcin pogoda jest zawsze tylko motocykliści są nie zwsze odpowiednio ubrani Zgadzam się, już dawno doszedłem do wniosku że zbyt mało sezonu mamy do jazdy żeby rezygnować z niej przez deszcz czy niższą temperaturę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Jak mnie puszczą chwilę wcześniej z pracy to wpadne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 chyba tym razem tez sie wybiorę tylko kompletnie nie znam Zgierza. Nie jedzie nikt od strony Strykowa czasem? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Znajomosc Zgierza jest Ci kompletnie zbedna https://maps.google.pl/maps?q=51.840728,19.418507&hl=pl&num=1&t=h&z=20 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 chyba tym razem tez sie wybiorę tylko kompletnie nie znam Zgierza. Nie jedzie nikt od strony Strykowa czasem? Ja, ale na tej trasie Strykow/Zgierz lece czysta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ja, ale na tej trasie Strykow/Zgierz lece czysta to się w nos ugryź 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 to się w nos ugryź Co zzzzaa jakis podly czlowiek... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Co zzzzaa jakis podly czlowiek... ja podła? to ty nie chcesz moim tempem pojeździć nie zmieć mnie tym erłanem po drodze 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ja po Ciebie Marta wyjadę 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ja tym razem nie odpuszczę, choć grilla zjeść nie mogę Albo z kobitą albo z maszyną, ale będę! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 A ja się nie umiem opanować jeśli chodzi o żarcie z grilla. Dlatego też będę i zjem wszystko! O! 1 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Też miałem ochotę, ale mnie niestety jednak nie będzie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Też miałem ochotę, ale mnie niestety jednak nie będzie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png Suchy, jak dasz rade daj te 2 kamizelki dla Sulika-Repsola Scotiemu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Suchy, jak dasz rade daj te 2 kamizelki dla Sulika-Repsola Scotiemu. Dałem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Suchy, masz może te naszywki z nickami ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Scoti ma. Nie pytajcie o rzeczy nie związane z tematem w tym wątku ... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Pytałem. Bo myślałem, że Ty to masz i byś mi zabrał na moto grill( na którym Cie nie będzie haha) Sorry gafa ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 co prawda nie byłem dziś na grillu bo nie mogłem ale wracając z trasy przejeżdżałem obok i gdy wyjeżdżała zwarta grupa to dzielnie machałem wszystkim lewą w górze... tak ten wariat machający w A6 z CB na dachu to byłem ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 podjechałem na chwilę, bardzo dużo moto było - pierwszy raz tyle komin sprawdzony: *na wolnych 91 *odcinka 122 ktoś chyba dobił do 127, to już masakra 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi