Konrad85 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Słuchajcie jedna propozycja na jutro już jest ja proponuję inna alternatywę... wyjazd ok 10:00 Łódź -> obwodnicą do Łasku -> Szadek -> Uniejów -> Łódź powrót max 16:00 więc każdy będzie miał dla siebie popołudnie wieczór w Uniejowie możemy się wspólnie spotkać z osobami chętnymi na wypad z tamtego tematu... co do miejsca spotkania jestem chętny na propozycję... moja sugestia jest tylko taka że jeżeli wyjazd zrobimy obwodnicą to gdzieś przy Włókniarzy... np PROFI, McDonald's przy Lutomierskiej, BP albo parking LIDL-a przy Drewnowskiej, LUKOIL przy Pabianickiej albo po prostu PORT ŁÓDŹ pozdrawiam i zapraszam na wycieczkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Do wycieczki dołączają: Okropna, Justyna89, Albi i ja. Zbieramy się o 9.45 pod Castoramą na Zgierskiej/ Włókniarzy i będziemy do Ciebie Konrad dzwonić jak wyruszymy. Jeśli komuś to miejsce zbiórki pasuje - zapraszamy. Dla urozmaicenia wycieczki może jakieś gwałty i rabunki po drodze ? (Okropna & Justyna to praktykują ostatnio ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Z checią mogę się wybrać z wami ale mam małe pytanko jaką prędkość przelotową planujecie bo jeśli planujecie szybką turystykę tj pow 120km/h to ja odpadam niestety szkoda mojej gs - ki męczyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Prędkość do 120 km/h i przerwy na fajeczki dla palących 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 No to by mi pasowało czyli spokojna jazda rekreacyjna jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to jade z wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 My będziemy 10km za Uniejowem nad woda, ale wyruszamy o 9 wiec mozecie do nas dojechać!! Jak coś to z uniejowa w lewo na rondzie na Turek ok 7km i w prawo na sarbice (po lewej bedzie stacja benzynowa huzar czy jakas taka nie firmowa) i ok 2km bedzie taki fajny zbiornik po lewo po zalanej małej kopalni:D Woda czyściutka i plaża fajna więc zapraszam, a póżniej pojedziemy wspólnie na owy obiad! pozdro jakby co to 511384383 Kuba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Jak napisał xanton o przerwach na fajeczki to ja pyskuję o jakieś jedzonko po drodze głodna jeździć nie mam zamiaru a tym bardziej gwałtów na Justynie robić nie będę !!! Na rabunki po drodze piszę się dwoma rękoma , jakieś jabłuszka z drzewa czy kukurydze z pola zawsze mogę podpindolić mam wprawę !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Witam, ja z checia tez z Wami sie przejade. Tylko MIchał powiedz mi jak bedziecie dalej leciec bo mi pasuje czekac na Was Lukoil przy pabianckiej lub port lodz.Czy mam sie skontaktowac z Konradem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 he he czarna bratnia dusza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Witam, ja z checia tez z Wami sie przejade. Tylko MIchał powiedz mi jak bedziecie dalej leciec bo mi pasuje czekac na Was Lukoil przy pabianckiej lub port lodz.Czy mam sie skontaktowac z Konradem? Lecimy dalej Włókniarzy w stronę Portu Łódź i tam się z Tobą możemy spotkać, np. ok 10.15 koło ronda przy wjeździe na parking podziemny. W profilu moim i Konrada są nasze telefony więc jak coś rano możemy się zdzwonić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Co się tyczy lokalizacji startowej to jestem za np Portem Lódź tak jak pisał Konrad o 10:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 he he czarna bratnia dusza To się zlot zx6r szykuje?? Macix`a muszę przycisnąć to blade będą dwa. Witam, ja z checia tez z Wami sie przejade. Tylko MIchał powiedz mi jak bedziecie dalej leciec bo mi pasuje czekac na Was Lukoil przy pabianckiej lub port lodz.Czy mam sie skontaktowac z Konradem? Lecimy dalej Włókniarzy w stronę Portu Łódź i tam się z Tobą możemy spotkać, np. ok 10.15 koło ronda przy wjeździe na parking podziemny. W profilu moim i Konrada są nasze telefony więc jak coś rano możemy się zdzwonić. Może taką traskę? https://maps.google.pl/maps?saddr=Port+%C5%81%C3%B3d%C5%BA+,+Pabianicka,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA&daddr=%C5%81ask+to:Trasa+83+to:Przykona+to:Trasa+703+to:%C5%81%C3%B3d%C5%BA&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.927331,18.897858&spn=0.480163,1.352692&sll=51.973461,19.029694&sspn=0.239835,0.676346&geocode=FT7wFAMdDEcoASFjEpVmXrnvNSk5hsKnNTQaRzFjEpVmXrnvNQ%3BFew1EwMddPEjASnBmSN5Y0YaRzH2ykOTeZ5WLA%3BFf3RFgMdSqscAQ%3BFcMtGQMdbAAcASmtEx7eHBwbRzFN3gZsgZAF_w%3BFZIGGQMd-C8iAQ%3BFZDIFQMd798oASmvVkV1JMsbRzGs2yGbY658yw&oq=%C5%82%C3%B3d&gl=pl&mra=dme&mrsp=4&sz=11&t=m&z=10 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Co się tyczy lokalizacji startowej to jestem za np Portem Lódź tak jak pisał Konrad o 10:00 ja z Xantonem i Okropną ruszamy z Radogoszcza bo tam mamy motocykle ale jak napisał Xanton... 10:00 z minutami będziemy w Porcie Diclac i Peter są za Portem wiec najprościej to ruszymy z Radogoszcza i zatrzymamy się w Porcie by was zgarnąć i dalej już razem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Oki to będe czekał na was w Porcie będe tam na 10 to się zabiore na wycieczkę z wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ok to bede na 10 w Porcie czekał na Was. Jak cos to rano zdzwonimy sie jeszcze.Michal jak cos to wez moj numer z profila i zdzwonimy sie i zobaczymy sie w Porcie. To się zlot zx6r szykuje?? Macix`a muszę przycisnąć to blade będą dwa. Lecimy dalej Włókniarzy w stronę Portu Łódź i tam się z Tobą możemy spotkać, np. ok 10.15 koło ronda przy wjeździe na parking podziemny. W profilu moim i Konrada są nasze telefony więc jak coś rano możemy się zdzwonić. Dzieki wielkie bede w Porcie o 10 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 możę dołączę jakoś - będę dzwonił. kobita mi wyrwała na działkę za alexandrów, więc musiałbym skoczyć po nią rano, a potem jakoś Was złapać jak mi się uda to mi się uda, jak nie, ta plaża z opisu kuby prezentuje się ciekawie "z uniejowa w lewo na rondzie na Turek ok 7km i w prawo na sarbice (po lewej bedzie stacja benzynowa huzar czy jakas taka nie firmowa) i ok 2km bedzie taki fajny zbiornik po lewo po zalanej małej kopalni:D Woda czyściutka i plaża fajna" 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Proponuję uwzględnić jutro Turniej Rycerski w Łęczycy http://leczyca.info....ki-2012-program i wpaść na rumakach! Na wniosek części wycieczki w Porcie Łódź jemy w IKEI zapiekanki/ hot dogi - kto śniadaniowej nie miał, będzie mieć okazję. I będzie może grill 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 To może i ja się przyłączę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 jak byście podrzucili jakieś fajne miejsce, gdzie moglibyśmy się spotkać, mogę zabrać grilla (taki mały, ale da się upichcić trochę), podpałkę i węgliki. jakieś kiełbaski/bułki by się zakupiło i byśmy coś zgrillowali na miejscu. tylko bym musiał wiedzieć, gdzie będziecie, bo mogę nie wyrobić, więc jak coś, zostawcie tu jakieś info 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 to się przyłączaj i lecimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 dolaczam sie:D:D:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 brawo korba !! tylko nie zapomnij moich kokardkowych butów zabrać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 hehe korba na kole całą droge jedziemy? mi się nie chce na dwóch jeżdzić 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 hmmm, konus niby zabronil mi latac na kapciu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek 66 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Też jadę będę pod castoramą 9.45 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi