Skocz do zawartości

Paintball Na Czwartkowym Spocie - 23 Sierpień

scOti

Rekomendowane odpowiedzi

Ale że jak ?? Zbieramy ekipę na paitball ???  Gdzie  jak i ile ??  jakieś konkretne informacje ??

Na razie padła propozycja odświeżenia tematu, ale jak widać chętnych nie brakuje :smile:

No jest to coś  innego co ludziom brakuje ja osobiście byłem  3 lub 4 razy na paincie  bardzo mi się podobało.  Jak  termin będzie ciekawy to z chęcią też  wezmę udział. Także  wstępnie tak  może jak będą konkrety to i zbiorę jeszcze  ze 3 4 osoby.

no na painta potrzeba całkiem sporo luda aby było fajnie, a z "randomami" bez sensu wiec jakby się zebrała ekipa to super :biggrin: 

czesc,sluchajcie jezeli chcecie to 25wrzesnia o 14.00 zbieram ekipe na paintballa; stare miedze przed rossoszyca, teren starej cegielni, wyjdzie jakies 70zl na osobe (+- 10zl) a w tym kombinezon,maska,500kulek i marker; gra 3godziny :smile:

jezeli ktos bylby chetny to priv :smile:

https://www.facebook.com/PoligonPaintball/?fref=ts

Ile osób jest potrzebnych ?  I czy jest możliwość dokupienia kulek ??

im wiecej tym lepiej :smile:

jak braknie kulek to jest opcja 100 za 10zl i 500kulek za 45zl  a takze granat dymny za 15zl lub 20zl :smile:

Master - masz już jakieś osoby czy musimy tutaj się zebrać? 

Zgaduję, że min 10-12 osób byłoby dobrze ? 

Więc, kto już teraz zdecydowany konkretnie na termin proponowany przez Mastera :smile: ?

1. master611

2. Darek_Lodz

Ludziska to wątek z 2012 roku.. odświeżenie go nie działa na korzyść użytkowników, którzy przez 5 stron muszą przebrnąć do postów o zapisie na 2016 rok :smile: Pomijam zupełnie rozbieżne informacje u autora wątku.

Proszę stworzyć nowy wątek i konkretne informacje jeśli chcecie gdziekolwiek się zbierać na Paintball  :cheers:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...