Nervous Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Ja z chęcią postrzelam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Ja też chętnie Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Me2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 A dziewczyny też bierzecie? (: Też się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Ale że jak ?? Zbieramy ekipę na paitball ??? Gdzie jak i ile ?? jakieś konkretne informacje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Ale że jak ?? Zbieramy ekipę na paitball ??? Gdzie jak i ile ?? jakieś konkretne informacje ?? Na razie padła propozycja odświeżenia tematu, ale jak widać chętnych nie brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 No jest to coś innego co ludziom brakuje ja osobiście byłem 3 lub 4 razy na paincie bardzo mi się podobało. Jak termin będzie ciekawy to z chęcią też wezmę udział. Także wstępnie tak może jak będą konkrety to i zbiorę jeszcze ze 3 4 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 no na painta potrzeba całkiem sporo luda aby było fajnie, a z "randomami" bez sensu wiec jakby się zebrała ekipa to super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Jesli tylko terminowo wyrobie to ja tez chetnie. Dawno nie strzelalem :-) Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 czesc,sluchajcie jezeli chcecie to 25wrzesnia o 14.00 zbieram ekipe na paintballa; stare miedze przed rossoszyca, teren starej cegielni, wyjdzie jakies 70zl na osobe (+- 10zl) a w tym kombinezon,maska,500kulek i marker; gra 3godziny jezeli ktos bylby chetny to priv https://www.facebook.com/PoligonPaintball/?fref=ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Ile osób jest potrzebnych ? I czy jest możliwość dokupienia kulek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Ile osób jest potrzebnych ? I czy jest możliwość dokupienia kulek ?? im wiecej tym lepiej jak braknie kulek to jest opcja 100 za 10zl i 500kulek za 45zl a takze granat dymny za 15zl lub 20zl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Master - masz już jakieś osoby czy musimy tutaj się zebrać? Zgaduję, że min 10-12 osób byłoby dobrze ? Więc, kto już teraz zdecydowany konkretnie na termin proponowany przez Mastera ? 1. master611 2. Darek_Lodz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Ludziska to wątek z 2012 roku.. odświeżenie go nie działa na korzyść użytkowników, którzy przez 5 stron muszą przebrnąć do postów o zapisie na 2016 rok Pomijam zupełnie rozbieżne informacje u autora wątku. Proszę stworzyć nowy wątek i konkretne informacje jeśli chcecie gdziekolwiek się zbierać na Paintball 2 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi