Greg Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Wszystko wskazuje na to, że w ten czwartek uda mi się wpaść na spotkanie. Także wstępnie na strzelanie również się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 żeby dostać wycenę muszę znać liczbę chętny (koszty ok 50-70 zł) 1.scOti "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 1.scOti 2.Roland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 1. scOti 2. Roland 3. Różowa Pantera Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Też sobie lubiałem strzelić komuś mache 1. scOti 2. Roland 3. Różowa Pantera 4. Zidus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Co prawda ja się bawię w ASG ale co tam 1. scOti 2. Roland 3. Różowa Pantera 4. Zidus 5. Scyzer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 1. scOti 2. Roland 3. Różowa Pantera 4. Zidus 5. Scyzer 6. LansL + 7. Marta 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 1. scOti 2. Roland 3. Różowa Pantera 4. Zidus 5. Scyzer 6. LansL + 7. Marta 8. Greg 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 1. scOti 2. Roland 3. Różowa Pantera 4. Zidus 5. Scyzer 6. LansL + 7. Marta 8. Greg 9. Macix ( na 90 %) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 tam to jest kozacko http://www.sportyekstremalne4x4.pl/page6833825954d56ed2b03c44.html http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 To ma być w czwartek po zlocie czyli 23.08, czy w piątek 24.08? Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojas LdZ Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 http://www.grupadomino.com/ w podziemiach , duza hala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 GRUPA DOMINO Paintball Event Animacja w podziemiach , duza halaByłem, lipa trochę. Duszno, parno i bardzo szybko paruje maska. Nic nie widac, więc się ja odchyla, a wtedy robi się niebezpiecznie.Btw. ta 'duza hala' nie jest taka duża. 8 osób i każdy na siebie wpada. Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 to które polecacie? bo ja nie korzystałem z tych ofert "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 To ma być w czwartek po zlocie czyli 23.08, czy w piątek 24.08? W czwartek 23. Scoti chyba blad w dacie zrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojas LdZ Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 To w takim razie może http://www.battle-arena.pl/teren Miejscowość Piątek , ok 15 km od Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 W czwartek 23. Scoti chyba blad w dacie zrobil oj tam już poprawiłem dz To w takim razie może http://www.battle-arena.pl/teren Miejscowość Piątek , ok 15 km od Łodzi jak dla mnie świetne miejsce "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Miejscówka w Piątku jest za***ista, ale czy mamy 100 ludzi żeby tam zagrać? W parę osób to się będziecie szukać i szukać Ja polecam stary szpital w Emilii: Dla grup ok 8-16 osób to miejsce idealne. Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nom Piątek świetny teren ale i ogromny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 1. scOti 2. Roland 3. Różowa Pantera 4. Zidus 5. Scyzer 6. LansL + 7. Marta 8. Greg 9. Macix ( na 90 %) 9 osób trochę mało jak na taka zabawę ;/ zapisujcie się bo czasu zostało niewiele !! na stronie jest info o kosztach: Ceny Cena za wypożyczenie sprzętu dla klientów to 39 PLN za kpl Co zawiera oferta Wypożyczenie sprzętu na 1 dobę, marker, maska, butla, magazynek , strój moro do tego pewnie jeszcze kulki - średni koszt zakupu 2 tyś kulek to ok 100 zł więc można podzielić się po 250 kulek za 12,5 zł więc mamy koszt ok 52 zł / os "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Niestety, chyba będę musiała zrezygnować. Chwilowo piszę się na to na 30%... Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Trochę racji w Piątku z tego co wiem terem jest ogromny wiec ciężko będzie może arturówek d*py nie urywa ale będą szybkie rozgrywki i coś też jest obok parku śledzia i znajomi polecali w jakiś bunkrach czy kanałach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Trochę racji w Piątku z tego co wiem terem jest ogromny wiec ciężko będzie może arturówek d*py nie urywa ale będą szybkie rozgrywki i coś też jest obok parku śledzia i znajomi polecali w jakiś bunkrach czy kanałach Jak lubisz stać naprzeciw siebie i strzelać to czemu nie. Rozgrywki tam by były na pewno szybkie Wg mnie paintball w arturówku jest słabiutki. Ci znajomi chyba nie byli nigdzie indziej jeśli tamto polecają. W Piątku są organizowane raczej takie grube strzelanki np. 100-150 osób w jednej drużynie vs. 100-150 osób w drugiej. I wtedy się tam sporo dzieje Polecam obejrzeć filmiki na YT. Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 ewentualnie jak ktoś się do końca nie zdecyduje to można to przełożyć na inny dzień bo pomysł jest fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 W Piątku działa naprawdę fajna ekipa. Wiozłem tam młodego na jego kawalerski tak by dostał zawału i zostałem na dłużej. Pomimo że przestrzeń jest duża to chłopaki znajdą wam mechanizm rozgrywki taki by nikt się nie nudził. W innym wypadku drużyna mogłaby szukać zawodnika drużyny przeciwnej przez pół dnia. Na szybką rozgrywkę dostaniecie jeden budynek albo ograniczą wam teren na którym działacie. Mają pojęcie co robią i sprawia im to frajdę Zdecydowanie polecam Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi