Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAk nie bedziecie mieli gdzie usiasc na kawie to zapraszam do Pubu na chojnach. Dla motocyklistow znizki. Kawa, herbata, frytki i inne przekaski. Rog ulic Kongresowej i Jana Bozego.

Od godziny 13.00

517126087

Opublikowano

jezeli zastanawiasz sie czy jechac czy nie to nie martw sie pogoda rozwieje wątpliwości

pogoda mnie jakoś specjalnie nie odstrasza, za to lenia nie mogę dziś pokonać:smile:
Opublikowano

No to jak przyjeżdża ktoś więcej na 12 w umówione miejsce czy odpuszczamy i czekamy na ładniejszą pogodę.. to może do Widawy się pojedzie z pozostałymi ludźmi?

Opublikowano

A ile ma nas być jeśli z 5 się zjawi to się zmuszę mimo padającej mżawki i podjade ciuchy przygotowane tyko trza po motonga iść

Opublikowano

Myślę że aż tak dużo się ludzi nie uzbiera więc pozostaje póki co siedzieć w domu :/ ja też podjadę jak się kilka osób uzbiera..

Opublikowano

No to czekamy na chętnych zwarci i gotowi dać hasło i jedziem

Opublikowano

To do Widawy dawajcie o 14 na BP przy Rzgowskiej ;)

Opublikowano

JAk nie bedziecie mieli gdzie usiasc na kawie to zapraszam do Pubu na chojnach. Dla motocyklistow znizki. Kawa, herbata, frytki i inne przekaski. Rog ulic Kongresowej i Jana Bozego.

Od godziny 13.00

517126087

bardzo sympatyczny lokalik ten pub korsarze ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

No to podjezdzac, i sie razem cos wymysli. A tak to kazdy siedzi sam w domu i sie zastanawia. Wspolne posiedzenie tez moze byc fajne. Pogoda jest typowo Barowa.

Opublikowano

Oj tam pogoda, ja dziś jechałem o 10 z Łodzi do Tomaszowa i tylko nogawki z butami przemoczyłem, reszta sucha. Jakbym wiedział to mogliśmy się wybrac razem (:

Opublikowano

proponuje umówić sie na niedziele ma być Ładna pogoda szkoda byłoby zmarnować taki dzień :drool:

Opublikowano

Ja obawiam się, że nie dam rady.