zbylu Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 JAk nie bedziecie mieli gdzie usiasc na kawie to zapraszam do Pubu na chojnach. Dla motocyklistow znizki. Kawa, herbata, frytki i inne przekaski. Rog ulic Kongresowej i Jana Bozego. Od godziny 13.00 517126087 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Moze i ja dołacze http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif jezeli zastanawiasz sie czy jechac czy nie to nie martw sie pogoda rozwieje wątpliwości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 jezeli zastanawiasz sie czy jechac czy nie to nie martw sie pogoda rozwieje wątpliwości pogoda mnie jakoś specjalnie nie odstrasza, za to lenia nie mogę dziś pokonać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasmta Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 No to jak przyjeżdża ktoś więcej na 12 w umówione miejsce czy odpuszczamy i czekamy na ładniejszą pogodę.. to może do Widawy się pojedzie z pozostałymi ludźmi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 A ile ma nas być jeśli z 5 się zjawi to się zmuszę mimo padającej mżawki i podjade ciuchy przygotowane tyko trza po motonga iść 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasmta Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Myślę że aż tak dużo się ludzi nie uzbiera więc pozostaje póki co siedzieć w domu :/ ja też podjadę jak się kilka osób uzbiera.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 No to czekamy na chętnych zwarci i gotowi dać hasło i jedziem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 To do Widawy dawajcie o 14 na BP przy Rzgowskiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasmta Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Prawdopodobnie wpadnę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 JAk nie bedziecie mieli gdzie usiasc na kawie to zapraszam do Pubu na chojnach. Dla motocyklistow znizki. Kawa, herbata, frytki i inne przekaski. Rog ulic Kongresowej i Jana Bozego. Od godziny 13.00 517126087 bardzo sympatyczny lokalik ten pub korsarze 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbylu Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 No to podjezdzac, i sie razem cos wymysli. A tak to kazdy siedzi sam w domu i sie zastanawia. Wspolne posiedzenie tez moze byc fajne. Pogoda jest typowo Barowa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Oj tam pogoda, ja dziś jechałem o 10 z Łodzi do Tomaszowa i tylko nogawki z butami przemoczyłem, reszta sucha. Jakbym wiedział to mogliśmy się wybrac razem (: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlos Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 No i pada http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png, więc kawe pijemy w domu.... Oj załuje ze sie dopiero zalogowałem i nie mogłem skorzystać, a i kawe bym chętnie z koleżanką wypił, sam jeździłem kiedys na CBF 600 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Oj załuje ze sie dopiero zalogowałem i nie mogłem skorzystać, a i kawe bym chętnie z koleżanką wypił, sam jeździłem kiedys na CBF 600 Zapraszamy do powitalni.http://motocykle-lodz.pl/forum/4-powitalnia/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 A nam Widawa wypaliła http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 proponuje umówić sie na niedziele ma być Ładna pogoda szkoda byłoby zmarnować taki dzień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ja obawiam się, że nie dam rady. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi