Kati Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Jeżeli ktoś ma ochotę przejechać sie do Spały na kawę to wyruszamy o 11.30 spotkanie na staja Bp koło reala przy Jana Pawła w Łodzi. Jadą dwie dziewczyny przydało by się jakieś męskie towarzystwo 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danio Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Ooo, to o mnie mowa . Do jutra! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Jutrzejszy wyjazd nad wodę do Skorzęcina raczej nie wypali (ma być ok. 15 st.) To mógłbym dołączyć do Was, jeśli nie będzie padać. A jaką planujecie przelotówkę ? 0 Quote Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 A kto stawia tą kawę,może i ja się skuszę.Wyjazd może w wcześniej bo zajedziemy to będzie 13 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablos Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Moze i ja dołacze http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzejdzej Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 a to i ja dołacze z plecakiem 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kati Posted August 14, 2012 Author Report Share Posted August 14, 2012 A jaką planujecie przelotówkę ? 80-90km Za kawe płaci pytający Do Spały mamy 60km więc zajmie nam to 1h możemy po drodze podjechać do Rzgowa zobaczyć co się tam bedzie działo Na stacji czekamy od 11.15. do 11.30 im nas bedzie więcej tym weselej 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest peku84 Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 a nie lepiej na widawę,do spały możemy dzis wieczorem skoczyć,wybieram się gdzieś z Cypem ale nie wiemy jeszcze gdzie:P 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 W Widawie byłem w tamtym sezonie i jak dla mnie szału nie było,więc ja za Widawę dziękuję 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest peku84 Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 nieważne co w Widawie tylko to co po drodze 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kati Posted August 14, 2012 Author Report Share Posted August 14, 2012 Droga chyba gorsza na Widawe chociaż nie wiem w Spale jest dobra kawa Dziś odpada nie dam rady. To już prędzej myślałam o gminie Kleszczów (taras widokowy na kopalnie) tylko tam nie ma gdzie kawy się napić więc chyba pierwsza myśl najlepsza Jak ktoś ma ochotę to do zobczenia jutro http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arecki_ELW Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 To już prędzej myślałam o gminie Kleszczów (taras widokowy na kopalnie) tylko tam nie ma gdzie kawy się napić więc chyba pierwsza myśl najlepsza Tam kawę można zabrać w big termosie... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diclac Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Może i ja się skuszę na kawe w spale zobaczymy jutro rano 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubasmta Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Ja też może pojadę ogarnę temat rano na forum 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nameless Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Jak pogoda dopisze, to też mogę się przejechać. Tylko pewnie najpierw zachaczę o Rzgów. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chippe Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Piłem w Spale, spałem z Pile 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danio Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 No i pada http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png, więc kawe pijemy w domu.... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebestof78 Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Smacznego mam jeszcze kanapkę z nutellą to się mogę podzielić 0 Quote Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablos Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 No i pada http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png, więc kawe pijemy w domu.... ...smacznego.Choć z drugiej strony, ponoć nie ma złej pogody do jazdy...sa tylko źle ubrani motocykliści haha W weekend ma być ładnie, więc może weekendowa kawa w Spale? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diclac Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Przestało poadać można by przełożyć ten wyjazd na późniejszą godzinkę tz np 12 i jednak smignąć do spały 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubasmta Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Ewentualnie kawę można wypić gdzieś w Łodzi i czekać czy pogoda zrobi się na tyle rozsądna by jechać gdzieś na przejażdżkę większą i może drugą kawę 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diclac Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Też tak można zrobić jestem otwarty na propozycje jesli bedzie dobra grupa chętnych to zaczynam się szykować musze powpinać mebrany do ciuchów i będzie git 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nameless Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Jestem za. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diclac Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Proponuje aby spotkać się tak jak było pisane tj na stacji BP koło reala tak coś koło 12 aby zdążyli wszyscy się wyszykować a na miejscu pomyślimy co i jak 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubasmta Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Ja mogę podjechać zawsze jak będzie padać można tam zajrzeć na kawę i śniadanio/obiad i przemyśleć co dalej gdyby było bardzo źle za oknem.. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts