Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma ochotę przejechać sie do Spały na kawę to wyruszamy o 11.30 spotkanie na staja Bp koło reala przy Jana Pawła w Łodzi.

Jadą dwie dziewczyny przydało by się jakieś męskie towarzystwo :drool:

Opublikowano

Jutrzejszy wyjazd nad wodę do Skorzęcina raczej nie wypali (ma być ok. 15 st.)

To mógłbym dołączyć do Was, jeśli nie będzie padać.

A jaką planujecie przelotówkę ?

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

Opublikowano

A kto stawia tą kawę,może i ja się skuszę.Wyjazd może w wcześniej bo zajedziemy to będzie 13

Opublikowano

A jaką planujecie przelotówkę ?

80-90km

Za kawe płaci pytający :drool:

Do Spały mamy 60km więc zajmie nam to 1h możemy po drodze podjechać do Rzgowa zobaczyć co się tam bedzie działo :riding:

Na stacji czekamy od 11.15. do 11.30 im nas bedzie więcej tym weselej :decayed:

Opublikowano

a nie lepiej na widawę,do spały możemy dzis wieczorem skoczyć,wybieram się gdzieś z Cypem ale nie wiemy jeszcze gdzie:P

Opublikowano

W Widawie byłem w tamtym sezonie i jak dla mnie szału nie było,więc ja za Widawę dziękuję

Opublikowano

Droga chyba gorsza na Widawe chociaż nie wiem w Spale jest dobra kawa :drool:

Dziś odpada nie dam rady.

To już prędzej myślałam o gminie Kleszczów (taras widokowy na kopalnie) tylko tam nie ma gdzie kawy się napić więc chyba pierwsza myśl najlepsza :riding:

Jak ktoś ma ochotę to do zobczenia jutro http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

Opublikowano

To już prędzej myślałam o gminie Kleszczów (taras widokowy na kopalnie) tylko tam nie ma gdzie kawy się napić więc chyba pierwsza myśl najlepsza

Tam kawę można zabrać w big termosie... :biggrin:

128330.png
Opublikowano

Może i ja się skuszę na kawe w spale zobaczymy jutro rano

Opublikowano

Ja też może pojadę ogarnę temat rano na forum ;)

Opublikowano

Jak pogoda dopisze, to też mogę się przejechać. Tylko pewnie najpierw zachaczę o Rzgów.

Opublikowano

Piłem w Spale, spałem z Pile :smile:

Opublikowano

Smacznego :smile: mam jeszcze kanapkę z nutellą to się mogę podzielić :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

No i pada http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png, więc kawe pijemy w domu....

...smacznego.

Choć z drugiej strony, ponoć nie ma złej pogody do jazdy...sa tylko źle ubrani motocykliści :whistling: haha

W weekend ma być ładnie, więc może weekendowa kawa w Spale?

Opublikowano

Przestało poadać można by przełożyć ten wyjazd na późniejszą godzinkę tz np 12 i jednak smignąć do spały

Opublikowano

Ewentualnie kawę można wypić gdzieś w Łodzi i czekać czy pogoda zrobi się na tyle rozsądna by jechać gdzieś na przejażdżkę większą i może drugą kawę :smile:

Opublikowano

Też tak można zrobić jestem otwarty na propozycje jesli bedzie dobra grupa chętnych to zaczynam się szykować musze powpinać mebrany do ciuchów i będzie git

Opublikowano

Proponuje aby spotkać się tak jak było pisane tj na stacji BP koło reala tak coś koło 12 aby zdążyli wszyscy się wyszykować a na miejscu pomyślimy co i jak

Opublikowano

Ja mogę podjechać zawsze jak będzie padać można tam zajrzeć na kawę i śniadanio/obiad :decayed: i przemyśleć co dalej gdyby było bardzo źle za oknem..