Okropna Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Mam taką propozycję , każdy z nas w czasie dzieciństwa swego coś głupiego zrobił , powiedział ... nie ma bata aby nam się coś takiedo nie przydarzyło . Proponuję takie właśnie śmieszne lub głupie historyjki z udziałem własnym tutaj wpisywać . Pochwalcie się swoją nieprzeciętnością z dziecięcych czasów Więc ja jako pierwsza .... : grudzien , Wigilia , miałam jakieś 6 lat , pukanie do drzwi ,... "Mikołaj !!!" wydarł się mój Tatuś , a ja jak na dziecie przystało mając grzeszków niemało na swym koncie , szybko skalkulowałam że bankowo rózgę wyłapię a nie prezent , więc wlazłam pomiędzy okno a regał i nie wyszłam zanim Mikołaj sobie nie poszedł .Po latach dowiedziałam się że Mikołaj był opłaconym sąsiadem w przebraniu a mój Tatuś stwierdził że ma głupie dziecko i kasy więcej na takie głupoty wydawać nie będzie . Ot kolejnych 30 lat Mikołaja już nie zobaczyłam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Adaś będąc małym brzdącem jadł ziemniaczki z korytka razem z królikami na dworze bo te były lepsze niż w domu przy obiedzie A mając jeszcze 3-4 latka chciałem pomóc mamie w przewijaniu brata tak więc powierzyła mi misje wyrzucenia brudnej pieluchy... Chodziło jej o kosz na śmieci a ja upchnąłem ją do pralki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Gówniana sprawa http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Moja córka(4,5 roku) na pytanie kim chce zostać w przyszłości odpowiada że "wenatyranką"( czyli weterynarką) na kanapki mając 2 lata mówiła " kapkapki" a na skarpetki "kapkepki" i czasem jak szybko powiedziała dostawała nie to co chciała. A ostatnio jechalismy autem i koleś mi zajechał drogę i w nerwach mówię: " no za***iscie mi wyjechałeś" i za 3 sekundy z tyłu z fotelika pada tekst;" no za***iscie picie mi się skończyło". generalnie mam co chwila jakieś niezłe teksty i zachowania z jej udziałem także pewnie jeszcze cos wrzucę na ten watek:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolorowa jak Diabli Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Może 8 lat miałam i na stanie 7 lat starszego brata, któremu wybitnie pyskowałam. Wsadził mnie do zamrażalnika i dostał takie lanie od taty, że dwa dni nie usiadł Jakiś czas później chciał mnie nauczyć jeździć na motorynce, było to na krótko przed moją komunią, na którą się doczekać nie mogłam. Z garażu wyjechałam na luzaku, ale później było już tylko gorzej i wpadłam w druty zbrojeniowe. Ręka zwichnięta. Brat dostał swój pierwszy samochód, dużego fiata. I tak jeździł, że całą wachę wyjeździł (norma), wiec zabrał mnie, wężyka i poszliśmy spuszczać paliwo z ojcowego poloneza. Mówi ciągnij...zapomniał powiedzieć nie połykaj (jakkolwiek to brzmi, chodziło o 95 Pb). I wiele innych krzywd mi w życiu wyrządził ten głupek http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Starszy brat to skarb (młodszego, który chodził za mną przyklejony jak plaster też mam ). 0 Cytuj Jak zwykle robię wszystko odwrotnie, plan B wykonany, czas na plan A. Jaką ma pan receptę na Legię dzisiaj? Grać 90 minut. To jest cała recepta. Czy ktoś kogoś będzie pilnował? Nie, my musimy wszystkich pilnować. A ktoś otrzymał jakieś zadanie specjalne? NIKT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Z kolegami w Media Markt obczailiśmy głośniki przez które można puszczać muzykę przez bluetootha Włączyliśmy głośniki na fulla i puściliśmy przez fona na cały sklep schowaliśmy telefon w kieszeń, a ochrona szukała po całym sklepie kto to puszcza klienci ze sklepu tak z tego ryli banie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) Z głupawek dziecięcych własnych jako że durne dziecię byłam miałam wiele , mieszkałam w wieku lat 8 na 4 piętrze , była zima a mój ówczesny adorator ze śniegu pod blokiem ulepił napis I LOVE YOU EWA , jako że języka nie znałam na drugi dzien natarłam go śniegiem i się obraziłam Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez Okropna (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Moja córka(4,5 roku) na pytanie kim chce zostać w przyszłości odpowiada że "wenatyranką"( czyli weterynarką) To tak jak kiedyś często oglądałem Sędzia Anna Maria Wesołowska i babcia się mnie zapytała, że jak tak lubię sądy to w przyszłości jaką chciałbym być postacią w sądzie. Ja powiedziałem, że najlepiej podoba mi się być oskarżonym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) ah te kobity albo piją paliwo (Kolorasta ), albo obrażają się za romatycznie wysikany napis w śniegu (Okropna) I JAK TU WAS KOBIETKI ZROZUMIEĆ ? Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) Nas nie wolno rozumieć nas trza kochać jaquzie !! nie wysikał !! on go ulepił ze śniegu !! tyle wykrzykników bo mnie normalnie zabiłeś tym sikaniem Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez Okropna (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selerowa Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 ja jako dziecko ( ok 5 lat) wakacje nad jeziorem, przychodzi po mnie mama ( ja łowie rybki) i woła na obiad, ale widzi że coś mam w buzi, pyta co tam masz? to grzecznie mowie: robaki ( pewien wędkarz powiedział że ryby lepiej biorą ) :-). Moja córka 3,5 ostatnio podczas powrotu z dębek puszką na autostradzie do mnie: no jedz kobieto jedz... ( też często jeździ z tatusiem), a od ojca chrzestnego nauczyła się nowego słowa: jebiebiście... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolorowa jak Diabli Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Nas nie wolno rozumieć nas trza kochać O to to Co do dzieci...Wojciech mój, 5 lat prawie nasikał ostatnio do szklanki (absolutnie nie jestem z tego dumna, chociaż plus dla niego, że nie zlał się w gacie). Mało tego, wsadził jeszcze do tej szklanki telefon mojej siostrzenicy. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Jak zwykle robię wszystko odwrotnie, plan B wykonany, czas na plan A. Jaką ma pan receptę na Legię dzisiaj? Grać 90 minut. To jest cała recepta. Czy ktoś kogoś będzie pilnował? Nie, my musimy wszystkich pilnować. A ktoś otrzymał jakieś zadanie specjalne? NIKT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 to nawiązując do nasikania do szklanki znajomej syn (8 lat) kąpał sie w wannie , zajmował sobie czas bawiąc się płynami stojącymi na półce nad wanną , z jednego wylał całą zawartość ( żel pod prysznic) ... aby mama się nie zorientowała że jest za mało , nasikał do butelki , zakręcił i grzecznie odstawił na półkę , na drugi dzień wieczorem zorientował sie tato dzieciaka wylewając sobie na głowę siki syna myśląc że to mydełko , zaskoczka totalna :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolorowa jak Diabli Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif monitor poplułam (taki mały off topic - ostatnio umyłam głowę CIF-em, bo mi siostra zostawiła w łazience i postawiła zaraz obok szamponu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif ) 0 Cytuj Jak zwykle robię wszystko odwrotnie, plan B wykonany, czas na plan A. Jaką ma pan receptę na Legię dzisiaj? Grać 90 minut. To jest cała recepta. Czy ktoś kogoś będzie pilnował? Nie, my musimy wszystkich pilnować. A ktoś otrzymał jakieś zadanie specjalne? NIKT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 No to ja też napisze:) ja nie mam prawdziwego starszego brata... Jak byłam mała to mój starszy wymyślony brat Marek mieszkał w szafie... A miejsce przy stole zawsze musiało być. I babcia musiała Markowi też prawdziwy obiad dawać... A teraz kto jest w szafie- motocykliści- bo są wszędzie:) 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif monitor poplułam (taki mały off topic - ostatnio umyłam głowę CIF-em, bo mi siostra zostawiła w łazience i postawiła zaraz obok szamponu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif ) Cif jest za***isty dla łysych, połysk bez zarysowań :decayed: A ja jak miałem 8 lat w dzień wigili brałem kąpiel i tak mi sie spieszyło ze od razu założyłem dzinsy i podczas zapinania rozporka pewnie juz domyślacie sie co sie stało http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png. Wszyscy ze mnie w domu ryli a ja beczałem, na szczęscie tata przyszedł z pomocą Edytowane 19 Września 2012 przez masiek (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Jak byłem bardzo mały jakieś 4 latka. Podobno już wtedy zdradzałem cechy przedsiębiorczości... Któregoś słonecznego dnia zabrałem z portfela mojej mamy drobne. Poszedłem do ogródka i wykopałem dołek, do którego wrzuciłem monety. Przysypałem ziemią i poszedłem po konewkę podlać pieniążki... I tak podobno przez dwa tygodnie dzień w dzień jako mało chłopiec podlewałem miejsce w którym zasiałem pieniążki... Wybraźcie sobie minę mojej rodziny, która przez tydzień patrzyła jak mały Dominik podlewa pieniążki licząc iż wyrośnie drzewko z pieniędzmi.... Do dziś drzewko nie wyrosło;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-461 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Dominik, słabo się starałeś :) Pamiętam jeszcze kilka innych ciekawych momentów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) Hehe np ? Marcinie Ty się też czymś pochwal:) Edytowane 20 Września 2012 przez Dominik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-461 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Eeee może lepiej nie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 M-461... odnośnie momentów . Dzieckiem ciekawym i cwanym będąc , wyczaiłam że późnymi wieczorami rodzice siedząc przed telewizorem jakoś tv przyciszją i tak szepczą do siebie ... Siedzę więc na winklu pomiędzy pokojami , ciemno w mieszkaniu że tylko tv daje łunę światła , coś leci w tv i mój Tatuś szepcze do Mamusi :"Kochanie ...momenty zaraz będą ...." Ja to słysząc , na wdechu doczołgałam się z 15 cm aby zobaczyć te "momenty" i widzę ... reklamy lecą , stwierdziłam że nuda z kichą i poczołgałam się spać... Na drugi dzień okolice dobranocki w tv , mój Tato coś gdzieś dłubie , Mama w kuchni , ja oczekuję na dobranockę i nagle niewiele myśląc wydarłam się na całą chałupę " MAMUŚ !!!!!! MOMENTY LECĄ !!! " Mama z Tatą mało kulosów nie połamali aby dziecie przed tym ratować !! wpadają do pokoju a tam reklamy lecą . Ja jednak durna byłam strasznie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Okropna - niezla historia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 więc z takich co pamiętam to: 1. Rzucanie w ludzi żarówkami od żyrandola z 3 piętra 2. Kazałem młodszej o 4 lata siostrze chodzić po parapecie na 3 piętrze http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 3. Tak skakałem i bawiłem się z psem na łóżku że efektem była wizyta w szpitalu z wbitym w sam środek głowy gwoździem, dla ciekawości powiem że był wbity łebkiem pod skórę więc miałem przez jakiś czas antenkę Przedział wiekowy 5-8 lat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 wbity łebkiem pod skórę więc miałem przez jakiś czas antenkęhahaha to już wiem kto wymyślił mode na mocherowy beret z antenką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ty jakiś potwór byłeś nie brat !! dobrze że ja jedynaczka jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi