Zyygy Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) Widziałem to cudo na bajzlu, najbardziej podobał mi się kij baseball-owy Edytowane 9 Września 2012 przez Zyygy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 ... zamontujesz sobie na nim rurkę do tańca...? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif ...oja... pół forum nie będzie spało a ja już trę kolankiem o kolanko z niecierpliwości... i oto mi chodzi bys nie spał z wrażenia i pisał idiotyzmy z zazdrosci... Oryginał był piękny ,a to cóż wie ,ani ładne ani podniecające po prostu ulepek złego gustu ,sory że nie cukruję Tak zamontuj złotą rurkę ,a ja z działkowym obiecujemy zatańczyć ha ha chodzi ci o orginał czyli fabryczny? ten zły gust w wersji czarny mat, był w tamtym roku zauważony i chwalony przez redakcje "chopper magazin" czyli branżowym czasopiśmie, dlatego tez zrobili w kwietniowym wydaniu 2011r artykuł o nim, i to jest opinia ktora jest obiektywna. a twoja?! jedz lepiej na ryby P.S. Wszystkim w życiu nie dopasuje takie życie mam wielką prosbe.pisz zdaniami poprawnymi stylistycznie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 faktycznie dało się zobaczyć na bajzlu, i faktycznie podtrzymuję wersję: red-black był ładniejszy a te pozawijane rury - hm, jak dla mnie to już za dużo, czuć było lekki przesyt. ale o gustach ponoć się nie dyskutuje. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) Widziałem to cudo na bajzlu, najbardziej podobał mi się kij baseball-owy Też widziałem ,motyw z tym kijem wygląda świetnie W dodatku jest bardzo praktyczny Musze sobie w R1 taki zamontować Co do całokształtu motocykla, lepiej prezentuje się na zdięciach Aczkolwiek pojazd ten, budził ogromne zainteresowanie, w szczególności ta kierownica z łańcucha. Moim zdaniem lepiej wyglądałby czarno biały, bez tych czerwonych elementów. Edytowane 9 Września 2012 przez lansl (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Nie sposób przejść obojętnie wiadomo jednym się bardzo podoba dla innych beznadzieja jak zawsze przy takich modyfikacjach, przyciąga wzrok i pomysł z kijem mega. Również przyjrzałem się na bajzlu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Motocykl zajebiaszczy Dzisiaj jest wzmianka w Expressie, i to nie tylko o unikatowym VL1500 Ładnego masz również Sznaucerka A raczej Panią Sznaucerkę My mamy białego, też lubi piwko ale za to nie lubi jeździć motocyklem Jedynie go poznawał i szczekał jak byłem blisko domu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Nie sposób przejść obojętnie wiadomo jednym się bardzo podoba dla innych beznadzieja jak zawsze przy takich modyfikacjach, przyciąga wzrok i pomysł z kijem mega. Również przyjrzałem się na bajzlu. otóż to, nie mam nic jesli chodzi krytyke, ale k...wa niech to bedzie krytyka konstruktywna i obiektywna. red-black był ładniejszy a te pozawijane rury - hm, jak dla mnie to już za dużo, czuć było lekki przesyt. red-black tez był wymyślony wyłacznie przeze mnie a co do rur, to wyobraź sobie nieowinięte połyskujące wydechy, gdzie na całym motorze nie ma grama chromu? to by dopiero pasowało jak piesc do nosa ani ładne ani podniecające po prostu ulepek złego gustuwidocznie ludzie z branży profesjonalnie zajmujący się tą tematyką z "Chopper magazin" którzy 2011r zrobili artykuł o nim, nie znają się kompletnie.a inny branżowy magazyn motocyklowy "Custom press" w tym roku chce zrobić o wersji czarno białej artykuł. LUBIANY skoro lepiej sie znasz od nich to smiało otwieraj swój magazyn i zmieć ich z rynku, swoją profesjonalną wiedzą ten z expresu ilustrowanego, ktory zachwala moto moze sie nie znac, ale pochwalic sie moge http://expressilustrowany.pl/moto-weteran-bazar-sznaucerka-motocyklistka,artykul.html?material_id=504d8b65142d5c9e60000000&4ce3e2767233c7ff52020000-zdjecie=1#zdjecie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Już się tak nie nadymaj, bo pękniesz z tej pychy... Czarny miał klasę, a biały jest po prostu jarmarczny. Przyciąga spojrzenia, a jakże. W końcu nie często się takie moto widzi. W dodatku uchwyt dolny kija bejsbolowego był krzywo zamocowany. Tyle mi pozostało w pamięci jak przechodziłem obok tego moto... 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Cóż nie moja bajka i nie moje zabawki... ale jak już oceniać to faktycznie z dwojga złego wersja pierwsza akceptowalna, druga odpustowa. A czy to, że jakiś magazyn to pokazał / opisał to nie znaczy, że i ten drugi "wynalazek" pokarzą. Chyba, że w Polsce powstaje tak mało projektów customowych armatury to wtedy z braku laku... Nie wiem nie znam się widocznie ludzie z branży profesjonalnie zajmujący się tą tematyką z "Chopper magazin" którzy 2011r zrobili artykuł o nim, nie znają się kompletnie. istnieje takie podejrzenie... w końcu to kwartalnik więc nie mają za wiele tematów i pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Osobiście nie przepadam za tym typem motorów ale robi on takie wrażenie, że bije na głowę inne różne wypucowane maszynki. Brawa za orygynalność. Kiera - klasa, "kijek" - rewelacja 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Oryginał był piękny ,a to cóż wie ,ani ładne ani podniecające po prostu ulepek złego gustu ,sory że nie cukruję Tak zamontuj złotą rurkę ,a ja z działkowym obiecujemy zatańczyć ha ha hihihihi dorzucę się do tej rurki, chcę zobaczyć jak Grześ z Działkowym tańczą 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 (edytowane) chippe ... ustalmy jedno , wstawiając tutaj zdjęcia swojego motocykla powinieneś się spodziewać że będą głosy za i przeciw jego wyglądowi , jak chciałeś tylko pochlebców to trza było w nagłówku zaznaczyć że życzysz sobie TYLKO pozytywy . Więc się nie fochuj że ktoś ma inny gust niż ty !! Kolejna sprawa to to że nie wymagaj obiektywnych opinii bo mając własny gust każdy z nas wyda tylko subiektywną opinię !! Obiektywny może być sąd a nie to forum a jeżeli chodzi o moje zdanie to dla mnie jest to ewidentny gadzet typu faceta Chippendales"a . Jeżeli się tobie podoba to chyba o to ci chodziło , jak mnie będzie się podobał róż łamany pedalskim beżykiem z puchatą kierownicą i balonikami na zadupku to też będę szczęśliwa . Lub swoją maszynę a nie krytykujesz tych co myślą inaczej niż ty , to jest zachowanie ala gówniarz . Pozdrawiam Edytowane 13 Września 2012 przez Okropna (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 chippe, nie wynika to z wątku więc zapytam: robiłeś to sam czy komuś zleciłeś? ile czasu to trwało? ile kosztowało? no i skąd masz tę kierownicę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 (edytowane) Ja widziałem jak wjeżdżałeś na bajzel i prócz oryginalnego wyglądu ma tez bardzo fajne brzmienie, a i outfit pieska wywoływał uśmiech. Szczerze przyznam, że nie ogarniam ludzi, którzy z takimi pretensjami w poście wypowiadają się na temat wersji black & white, zwłaszcza, że większość z NAS swoje przeróbki w motocyklu ogranicza do zmiany wydechu na głośniejszy i ewentualnie poklejenia plastików po szlifie Owszem, każdy ma prawo do swojej opinii, ale gnoić kogoś za to, że miał pomysł? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png Po prostu nie wypada. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif Podoba mi się/ nie podoba i tyle. Jak dla mnie pełen szacun za oryginalność, oby więcej takich maszyn i ciekawych projektów. Mnie się bardzo podobał napis Jack Daniels na cylindrach i jak wspomniałem: praca, w Moto Moto mógłbyś wygrać konkurs na najgłośniejszy wydech Edytowane 13 Września 2012 przez Koper (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Koper .. do cholery a kto zgnoił człeka ????? Każdy ma prawo do swojego zdania i tyle jak mnie się coś nie podoba to o tym mówię lub piszę , zwłaszcza jeżeli wstawia to na forum i czeka na opinie A opinie tak jak gusta są różne Tobie się podoba , ja mam inne zdanie , jeszcze inny się w takim moto zakocha ... Jakie Koper chłopie pretensje i gnojenie ?? Czytać nie umiesz ?? to są OPINIE !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Ja już swoją opinią się podzieliłem, nie mam nic więcej do dodania. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Koper .. do cholery a kto zgnoił człeka ????? Każdy ma prawo do swojego zdania i tyle jak mnie się coś nie podoba to o tym mówię lub piszę , zwłaszcza jeżeli wstawia to na forum i czeka na opinie A opinie tak jak gusta są różne Tobie się podoba , ja mam inne zdanie , jeszcze inny się w takim moto zakocha ... Jakie Koper chłopie pretensje i gnojenie ?? Czytać nie umiesz ?? to są OPINIE !!! Akurat Koper po części ma rację - niektórzy w tek krytyce chyba trochę się zapędzają... Może inaczej, pewne opinie czy też krytyka są nie kulturalne. Krytyka owszem, ale na poziomie a teksty typu "ulepek złego gustu" są śmieszne... Jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje bo każdemu może się podobać coś innego Zastanawiam się z czego wynikają te złośliwości - może z zazdrości? Że ktoś ma pieniądze i czas aby się bawić w takie rzeczy Okropna - mam pytanie - jeśli powiem w ten sposób - uważam, że masz gówniany motocykl, który jest na dodatek paździochem - podoba Ci się taka opinia czy też krytyka??? Uważasz, że jest na poziomie??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 a tego nie nazywa się szczerością ? 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 _Michał_ a spróbuj jeszcze raz przeczytać ze zrozumieniem tekstu (moje posty) , czy ja gdziekolwiek napisałam że ma gówniane moto ? czy określiłam je jako paździocha ? ... no właśnie , jeżeli ktoś natomiast powie że moja kawa jest gówniana to się zastanowię nad tym i popytam innych , rozmawiamy natomiast o walorach wizualnych a nie o osiągach czy cenach , kasa tutaj nic nie znaczy wejdz sobie na wieś.pl i zobacz co ludzie z kasą zrobili ze swoimi autami , jeżeli coś mnie się podoba to tak jak napisałam wyrażam subiektywną swoją opinie ... na tym to polega , a jak ktoś liczy tylko na pochlebstwa to sorry ja kłamać dla jego przyjemności nie będę , moja opinia jest taka jak jest i już 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 _Michał_ a spróbuj jeszcze raz przeczytać ze zrozumieniem tekstu (moje posty) , czy ja gdziekolwiek napisałam że ma gówniane moto ? czy określiłam je jako paździocha ? ... Okropna - przeczytaj jeszcze raz mój post ze zrozumieniem Przecież nie dotyczył on Twojego postu, czy też Twojej opinii, prawda? Tyczył się komentarza LUBIANEGO... Tekst typu "ulepek złego gustu" jest trochę mało smaczny i śmieszny bo jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje... Równie dobrze mogę powiedzieć, że kto jeździ hondą CBF 1000, która jest brzydka też nie ma gustu - miło to brzmi i coś wnosi? Dałem Ci tylko przykład, czy to byłoby ładnie (kulturalnie) z mojej strony gdybym np. powiedział tak w stosunku do Twojego motocykla czy kogoś innego, że jest gówniany. Okropna - a tak na serio to akurat uważam, że ZX6R 00-02 jest bombowa Sam taką miałem Lepiej nie mogłaś trafić jeżeli coś mnie się podoba to tak jak napisałam wyrażam subiektywną swoją opinie ... na tym to polega , a jak ktoś liczy tylko na pochlebstwa to sorry ja kłamać dla jego przyjemności nie będę , moja opinia jest taka jak jest i już Zgadzam się. Krytyka owszem, ale na poziomie i konstruktywna a nie bez sensu pieprzenie czy ktoś ma gust czy też nie, bo każdemu podobać się może coś innego ale należałoby chociaż to szanować. Osobiście bardziej podoba mi się poprzednia wersja omawianego motocykla, czerwono-czarna ale to tylko moje osobiste zdanie Natomiast szanuję wkład pracy Damiana i podziwiam go za to. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 _Michał_ dziękuję za komplemencik o moim motocyklu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 dziwny trochę, ale na pewno robi wrażenie, widziałem na żywca, w Bełchatowie 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi