ErR Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 No to bardzo fajnie. Ja w enduro jestem laikiem. Zimą sprzedałem maszynę na tor i w końcu (bo długo się opierałem) upragnione błoto. Bardzo chętnie wybiorę się z wami i będę się od was uczyć :-) jak przyjdzie pogoda to będziemy się łapać. Z ciekawości. Jakieś fajne buty polecacie w fajnej walucie które ochronią nogi i nie puszczają wtedy w byle kałuży? Bo tylko tego mi brakuje. Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Pan Pikus Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Ja również dopiero zaczynam. Ale może nie ma co się chwalić bo nie będą chcieli z nami jeździć Dla większym ograniczeniem jest czas niż pogoda ale na pewno się znajdzie. Wydaje mi się, że akurat buty w enduro najważniejsze. Ja zainwestowałem w sidi crossfire. Reszta na razie uliczna, uzupełnienie jak będę wiedział czego potrzebuję. 0 Cytuj
robert73 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Ja też często latam po terenie z paroma kumplami. My latamy po Pałczewie Łaznowskiej Woli i okolice Czarnocina . 0 Cytuj
Frager Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Piuriel - Nawet w okolicy RDG patrząc na Twoją wpisaną lokalizację jest gdzie pojeździć ponieważ sam też urzęduję w tych rejonach Co do Strykowa - do klubu nie trzeba należeć, można wcześniej zadzwonić i spytać się czy akurat nie ma treningu dla zawodników, w 99% przypadków nie ma problemem z wjazdem. Obecnie z tego co mi wiadomo tor jest cały zalany, z tego względu też odwołano II rundę CC okręgu Łódzkiego.Co do butów moim skromnym zdaniem - bezkonkurencyjne Sidi Crossfire 2, mega lekki but w porównaniu do reszty butów enduro,praktycznie wszystkie elementy wymienne, dobre czucie i ochrona przed wodą.Użytkuję od września wersję SRS z tego względu, że latam też na SM, aczkolwiek śmigając tylko w terenie nadal rozważałbym SRS'y ze względu na wymienną podeszwę.Cenowo... niestety wysoka półka ale... z własnego doświadczenia wiem, że dzięki dobremu butowi złamałem tylko palec u nogi a nie roztrzaskałem cała stopę, nogę. 1 Cytuj you will never know me, you can only follow me.
lukkas Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Ja mam FM Typhoon kupione u chlopakow na Cyprysowej. Daja rade ale nie maja membrany i jak brodzisz to robi sie mokro po jakims czasie. Podeszwa wymienna, zawias calkiem wygodne i czucoe w miare ok. Cena to ok 1000. Brachol ma Forma ADV po porzednim moto i tu jest membrana ale za to mniejsza ochrona bo to typowe buty adventure. Kosztuje chyba ok. 700. Na lekkie enduro typu lasy, bloto i jakies male pagorki. daja spokojnie rade. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar
Lukas Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2017 siemka, też się podłącze, pomimo że Transalp to też atakuje lasy i z chęcią się podłącze pod jakiś wypad/wyjazd w teren Więc jak ktoś, coś to proszę o info na priv Co do butów od tego sezonu używam forma Capehorn i na dzień dzisiejszy sobie chwalę chodź bardziej jest to but do jakiś szutrów,polan,błotka niż lasów ze względu na tylko podstawową ochronę nogi a nie to co "typowe buty cross" ale w moim przypadku dają rade! 0 Cytuj
TylkoEnduro Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2017 Znam taką fajną miejscówke w kosowie (kopalnia piachu) 0 Cytuj
hophop Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2017 Powiesz coś o niej więcej? Nic o niej nie wiem a chętnie się dowiem. Z góry dziękuję za wyjaśnienie. 0 Cytuj Żyję w rzeczywistym świecie przepełnionym rozkładem, nielogicznością i rozczarowaniami.
Rebel Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2018 Cześć, Jest jakieś inne forum enduro w łódzkim? Chciałbym pojeździć "w towarzystwie" a tu jeżdżących jak na lekarstwo. 0 Cytuj Live slow!!!
Przem Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2018 jak smigasz enduro nie cross'em pisz do mnie chętnie posmigam tylko ten weekend mnie nie ma, może brat też się dołączy 😉. 0 Cytuj
Pan Pikus Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2018 Jest wątek Offroadowe spontany, piszcie jak chcecie latać. Jak tylko czas pozwoli na pewno znajdą się chętni. 1 Cytuj
ErR Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) 3 minuty temu, Pan Pikus napisał: Jest wątek Offroadowe spontany, piszcie jak chcecie latać. Jak tylko czas pozwoli na pewno znajdą się chętni. Dokładnie, pisz tutaj - jest kilka osób, które w miarę regularnie śmigają po tych mniej utwardzonych drogach Edytowane 14 Czerwca 2018 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rebel Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2018 Jestem w enduro kompletnie początkujący także wolałbym sam nie kozaczyc po krzaczorach. Stąd moje pytanie. Spoko jak się moto przeserwisuje odezwe się na latanie. 1 Cytuj Live slow!!!
radekcrf450 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2018 siemanko! ktos z okolic zgierza? moze jakies fajne miejsce? 0 Cytuj
Arsen Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2019 Siemka. Jest ktoś z okolic Strykowa, Zgierza, Brzezin? Jestem początkujący i chetnie bym z kims pośmigał. Gdzie śmigacie? 0 Cytuj
grajek17 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2022 https://motoryzacjaonline.pl/gdzie-mozna-jezdzic-crossem/ Tu polecam spojrzeć, żeby się psy nie dowaliły, bo wiadomo jak to jest w tym temacie, czasami ciężko z nimi sie polubowanie dogadać. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi