szyry Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Ok w takim razie czekam na wiadomość co i jak 0 Cytuj
dario190 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 przy fabrykach gilette jest mały tor 0 Cytuj
szyry Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Panowie pisać kto jest chętny spotkać się w sobotę na katowanie crossów? 0 Cytuj
Frager Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Ja mógłbym polatać Jak coś to pisz na pw i jakieś konkrety by można ustalić ; ) Pozdrawiam 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me.
Gość Darek Palmowski Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Trudno się tak przez forum umawiać, bo często,tak jak dzisiaj całe umawianie trwało 5 minut (rano) i w związku z tym lataliśmy po Brusie, liznęliśmy torek koło Gillette, a finalnie wylądowaliśmy na Piątkowisku. Jutro pewnie też zaczniemy od poligonu na Brusie, a potem to już nie wiem gdzie nas poniesie 0 Cytuj
szyry Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Witam Panowie byłby ktoś chętny na taką wycieczkę ? http://otomoto.pl/ktm-exc-wycieczki-enduro-podhale-M3371750.html 0 Cytuj
piotreklodz Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Odgrzebuję tmat. Co może mieć policja do jeżdżenia po zamkniętej żwirowni / wysypisku? Ani to teren zabudowany, ani uczęszczany przez ludzi, daleko od zabudowań i masa ludzi tam jeździ... i samochodem tam upalałem całe dni i motocyklem... nawet miejscowi nie maja nic porzeciwko. O co chodzi? 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
Bulba Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Jezeli jest to teren prywatny i nie mieli zadnego zgloszenia od wlasciciela to moga Cie cmoknac w kolektor 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Dominik honda Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 moze przyjechali se w piasku babki porobic http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif zaslaniac tablice i jechac oni tam nie wjada luzik panowie nie raz uciekalem policji. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj
Patryk98 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Jaznam dobrą miejscówkę do jazdy jest to żwirownia niedaleko kalonki żebytak dojechać można jechać brzezińską a potem odbić w stronę kalonkimożna tam ostro jeździć widziałem tak kilku gości którzy jeździli tam npna ktm-ach 250 quad-ach itp... 0 Cytuj
Kamcia Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 jak piachy to Brzezińska żwirownia jak skoki tor Stryków 0 Cytuj
Badyl Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 orientuje się ktoś czy może tor w Rydwanie koło Głowna jeszcze istnieje, a jeśli istnieje to czy da się po nim jeździć? Ostatni raz byłem tam w 2006 albo 2007 roku. tak mniej więcej wyglądał wtedy tor http://www.youtube.com/watch?v=amLWlxgqXX0 0 Cytuj
Bzyq Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 z tego co słyszałem to już nie istnieje ale też tam kilka lat nie byłem więc nie mogę potwierdzić na 100% 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/
Kiełek Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 W okolicach zelowa sa dwa fajnie zrobione tory z próbą enduro. Troche opon płyty kamienie itp. Teren prywatny ale właściciele po zgłoszeniu chetnie udostepniaja. Moja ekipa czesto śmiga na góre kamieńsk (podjazdy pod sciezki Downhil-owe sa świetne). Okolice Spały i Tomaszowa(sporo podjazdów i błota) A najlepiej zapakować moto na przyczepe i Góry świętokrzyskie lub Bieszczady tam jest najlepiej:) 0 Cytuj
BrayanKobiś Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2014 Witam wybiera się ktoś w teren ? powiat łaski i okolice: ) i na jakieś miejscówki : ) jestem początkujący i szukam osób które już latają po okolicy i są chętni ; ) 0 Cytuj
barteklodz Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 anielin i piąkowisko teren zrobiony typowo do jazdy, nie dzikus kiedyś wszędzie się szutrami dojeżdżało, teraz nie wiem 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860
ErR Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Odkopałem temat ? :biggrin: Czy jeszcze ktoś z tego forum endurzy gdzieś w okolicy Łodzi ? Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Żwirownia w okolicy Nowosolnej. Za M1 w stronę Brzezin. Ok 5km za M1 w po lewej. Mogę wrzucić mapkę jak nie jest to znane miejsce. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
ErR Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Tamte tereny to znam doskonale bo ze Stoków jestem. Szukam bardziej ludzików z forum którzy bawią się w błocie ... Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez rooland (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
lukkas Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Ja sie bawie ale blota malo wlasciwie to wogole oprocz lasow panstwowych i rezerwatow. Dzialam z bracholem na Mileszkach to rzut beretem do Stokow. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar
ErR Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Mileszki też znam W takim razie odezwę się z kolegą jakbyśmy się wybierali to może się ustawimy. Ale to na PW będę walić. Pewnie next tydzień dopiero. Pouczycie mnie co nie co 0 Cytuj
lukkas Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Oki. Dawaj cynk. Ja tylko czekam na dobra aure. Jak jest czas i pogoda to dosiadam dzika Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar
Frager Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Endurzy, endurzy Nawet z osobami poznanymi tutaj na forum Jak tylko jest chwila czasu to ogień w las, na żwirownie, tor itp. Miejscówek w okolicy Łodzi jest bardzo wiele, tory w Serokach, Lipowczycach, Buczku, Strykowie, masa żwirowni ( najbardziej znana na Nowosolnej już wspomniana ), jest też prywatny tor super - enduro niedaleko, okolice Skotnik są nazywane małymi " Bieszczadami ", Wyskoki no i... Bełchatów Jak dobrze pójdzie to niedługo atakujemy rajna ziemi dla endurowców czyli Rumunię... W zasadzie mamy 2 - 3 wolne miejsca więc jak ktoś potrafi zrobić podjazd, strawersować w lesie i przejechać potok średniej trudności w skończonym czasie nierozpadajacym się na kawałki motocyklem to zapraszam 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me.
Piuriel Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zatem szukam czegoś z gryzącymi oponami Mam nadzieję, że mnie nie wy***ią z domu, bo już miałem szlaban na braapppy za połamane gnaty PS. Na tor w Strykowie dziadek pozwala wjechać sobie polatać ot tak? Czy trzeba być "członkiem" ? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Pan Pikus Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Ja również chętnie się podłącze do endurzenia. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi