Różowa Pantera Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Ja znalazłam u siebie rachunki damy radę, przywiozę je na spot to się policzymy DZIĘKI WSZYSTKIM ZA WSPANIAŁY WYJAZD !!!! Oby częściej były takie wypady (na ryby, cokolwiek, nie ważne ), nie wiem jak już słodzić, sami wiecie, że nasza ekipa nie ma sobie równych Bardzo pozytywnie, ściskam Was mocno. Redsik 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Redsik i o to chodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Z wyjazdu wędkarskiego utkwiły mi w pamięci dwa teksty: 1. - Roland jak masz na imię? - No Roland ... - pier**lisz !!! 2. - Cholera jak na tej podłodze jest brudno... - To patrz na sufit, tam jest czysto 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 ad 1. - mieli rodzice fantazje.. 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi