ErR Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 dobrze, że powiedziałaś... w takim razie muszę wziąć lakierki ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 i dresik 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Ale dresik koniecznie w kancik To porządna impreza jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 of kors ! dziewczyny, helloł ? przecież znam się na modzie i nie zapomnę białych skarpet frote ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Ale do białych skarpet frotte nie zapomnij o sadałach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 no a jak Doroti trza białe kozaczki Darcio swoich jak by co pozyczy 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Kurnia chyba do TESCO skoczę, bo 24h Bo gdzie ja teraz kupię białe kozaczki... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 weź też jedne dla mnie bo akurat żadnych na stanie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 ale w sandały na skarpetki to zakładam tylko w niedziele na szoping po manufakturze ! na imprezki dresiki lampasy i lakierki http://bialekozaczki.blog.pl/ aauuuuuuuułłłłłłłłłłłłłłl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Drodzy nie sądzę by Doroti chciała biegać w moich kozaczkach roz. 45 (kajaki);p Thebestof78 Nie podoba mi się ten pomysł z organizacja miejsc do spania ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Ja musze jutro auto od rana z serwisu odebrac, takze dojade do was. Dam wam czas na zlapanie jakiegos baczka, bo jak przyjade to wszystkie ryby wylowie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Ja może wpadnę koło południa jak złoże do kupy moto.... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Ok. tak więc 7:30-45 M1. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Pogoda nie ciekawa sie chyba szykuje :/ miejmy nadzieje ze sie poprawi! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Witam Wypad zaliczony, dzięki za super towarzystwo, dużo śmiechu, Scotowi za cierpliwość do wędkarzy laików i dzisiejsza jazdę po okolicy bliższej i dalszej :) A co miejscówki to warunki lokalowe super tylko właściciele niezbyt zorganizowaniu w przyjmowaniu ludzi na kwaterę, mało precyzyjne warunki cenowe, brak konkretnych reguł, za dużo uznaniowości i niepotrzebne z tego powodu spięcia zwłaszcza z pijany lub prawie trzeźwiejącym właścicielem. Ale dzięki super ludziom z Forum wypad baaaardzo udany Proszę o wstawianie tych bardziej ogarniętych fotek 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Dziękuję wszystkim obecnym za klimat do następnego A rodzinka właścicieli niech zaopatruje się u jednego dealera, bo się nie mogą dogadać PS. nie rozliczyliśmy się. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Tak jest! Było mega, mimo, że byłem tylko 10h Ludzie super, humor super, skarpety Doroty super Mam wrzucić zdjęcia z mojego telefonu? Video też, jak dziewczyny pod łóżkiem były? ;P 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Mam wrzucić zdjęcia z mojego telefonu? Video też, jak dziewczyny pod łóżkiem były? ;P haha, może jednak lepiej nie, tak dla dobra ogółu Dokładnie, wielkie dzieki za wspólny wyjazd w tak zabawnej atmosferze, a w szczególności Panu Moderatorowi za pomysł wypadu na ryby i nie tylko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Kochani... Dziękuję Wam ogromnie za ten wypad, brzuch od śmiechu boli mnie do tej pory Co prawda nie złowiłam ryby, słońca do opalania też mało było, ale wyjazd - rewelacja Tomi myślę, że zdjęcia powinny pozostać w Twoim telefonie dla naszego dobra i dla zdrowia psychicznego forumowiczów Przy okazji - mam nadzieję, że Marta nie wzięła nas za wariatów... Do następnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 To wybiorę te grzeczne foty, coś będzie do obejrzenia Przy okazji - mam nadzieję, że Marta nie wzięła nas za wariatów... Śmiała się, że znalazłem brata w osobie Rolanda ;-) Link do galerii: http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/243-20120811-batorowka/ 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Heheh wyjazd kosmos ! Miałem zostać tylko na sobotę ale kurde jakoś tak wyszło, że się przedłużyło Ogólnie, wszystko jak dla mnie bomba. Byle częściej! Tomi, wiedziałem że ktoś mnie zrozumie Trzeba otworzyć nowy temat na takie dowcipy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Tomi, wiedziałem że ktoś mnie zrozumie Trzeba otworzyć nowy temat na takie dowcipy To chyba nie wypali Ale milo, ze bedzie z kim pogadac o tych dowcipach na zlocie 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Ja niestety dlugo nie pobylem nad tym stawem Chorzy umyslowo wlasciciele Kase chca za lowienie ryb, a po 10 min przychodzi wlascicielka i wszystkich wyprasza Cennik maja dla kazdego indywidualny, auto szkoly dodatkowo za parking musza placic heh 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Dzięki wszystkim za zaj....ty wyjazd była naprawdę super szczególnie wieczorny gril i całe towarzystwo w nim uczestniczące Dawno się tak nie bawiłem i odpocząłem. MIQUL ---> w czwartek na spotkaniu z całej reszty będziemy się rozliczać wiedz nie ma problemu przygotuj rachunki ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 A wziął ktoś te rachunki ze stołu? bo my wszystko ładnie rozliczyłyśmy 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi