Skocz do zawartości

Weekendowy Wypad Na Ryby

scOti

Rekomendowane odpowiedzi

no a jak :smile:

Doroti trza białe kozaczki

Darcio swoich jak by co pozyczy :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

weź też jedne dla mnie :smile: bo akurat żadnych na stanie :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Ja musze jutro auto od rana z serwisu odebrac, takze dojade do was. Dam wam czas na zlapanie jakiegos baczka, bo jak przyjade to wszystkie ryby wylowie :biggrin:

Ja może wpadnę koło południa jak złoże do kupy moto.... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Witam

Wypad zaliczony, dzięki za super towarzystwo, dużo śmiechu, Scotowi za cierpliwość do wędkarzy laików i dzisiejsza jazdę po okolicy bliższej i dalszej :smile: :)

A co miejscówki to warunki lokalowe super tylko właściciele niezbyt zorganizowaniu w przyjmowaniu ludzi na kwaterę, mało precyzyjne warunki cenowe, brak konkretnych reguł, za dużo uznaniowości i niepotrzebne z tego powodu spięcia zwłaszcza z pijany lub prawie trzeźwiejącym właścicielem.

Ale dzięki super ludziom z Forum wypad baaaardzo udany :smile:

Proszę o wstawianie tych bardziej ogarniętych fotek :smile:

Dziękuję wszystkim obecnym za klimat ;) do następnego

A rodzinka właścicieli niech zaopatruje się u jednego dealera, bo się nie mogą dogadać

PS. nie rozliczyliśmy się.

Tak jest! Było mega, mimo, że byłem tylko 10h ;) Ludzie super, humor super, skarpety Doroty super ;)

Mam wrzucić zdjęcia z mojego telefonu? Video też, jak dziewczyny pod łóżkiem były? ;P

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

Mam wrzucić zdjęcia z mojego telefonu? Video też, jak dziewczyny pod łóżkiem były? ;P

haha, może jednak lepiej nie, tak dla dobra ogółu :whistling:

Dokładnie, wielkie dzieki za wspólny wyjazd w tak zabawnej atmosferze, a w szczególności Panu Moderatorowi za pomysł wypadu na ryby i nie tylko :biggrin:

Kochani...

Dziękuję Wam ogromnie za ten wypad, brzuch od śmiechu boli mnie do tej pory ;)

Co prawda nie złowiłam ryby, słońca do opalania też mało było, ale wyjazd - rewelacja :smile:

Tomi myślę, że zdjęcia powinny pozostać w Twoim telefonie dla naszego dobra i dla zdrowia psychicznego forumowiczów :biggrin:

Przy okazji - mam nadzieję, że Marta nie wzięła nas za wariatów... :P

Do następnego :smile:

To wybiorę te grzeczne foty, coś będzie do obejrzenia ;)

Przy okazji - mam nadzieję, że Marta nie wzięła nas za wariatów... :P

Śmiała się, że znalazłem brata w osobie Rolanda ;-)

Link do galerii: http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/243-20120811-batorowka/

Heheh :biggrin:

wyjazd kosmos ! Miałem zostać tylko na sobotę ale kurde jakoś tak wyszło, że się przedłużyło :biggrin:

Ogólnie, wszystko jak dla mnie bomba. Byle częściej!

Tomi, wiedziałem że ktoś mnie zrozumie :smile: Trzeba otworzyć nowy temat na takie dowcipy :smile:

Tomi, wiedziałem że ktoś mnie zrozumie :smile: Trzeba otworzyć nowy temat na takie dowcipy :smile:

To chyba nie wypali ;) Ale milo, ze bedzie z kim pogadac o tych dowcipach na zlocie

Ja niestety dlugo nie pobylem nad tym stawem :biggrin: Chorzy umyslowo wlasciciele :biggrin: Kase chca za lowienie ryb, a po 10 min przychodzi wlascicielka i wszystkich wyprasza :biggrin: Cennik maja dla kazdego indywidualny, auto szkoly dodatkowo za parking musza placic :biggrin: heh

Dzięki wszystkim za zaj....ty wyjazd była naprawdę super szczególnie wieczorny gril i całe towarzystwo w nim uczestniczące :smile: Dawno się tak nie bawiłem i odpocząłem. :smile:

MIQUL ---> w czwartek na spotkaniu z całej reszty będziemy się rozliczać wiedz nie ma problemu przygotuj rachunki ;p

motox.png

A wziął ktoś te rachunki ze stołu? :smile: bo my wszystko ładnie rozliczyłyśmy :P