Thebestof78 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Dziś łowisko w testach i jest naprawdę nieźle 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ooo i jaki wynik, jakieś trofea? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Wędkę to jakoś się tam weźmie... tylko żeby pogoda dopisała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Dopisze dopisze ... Wczoraj byliśmy tam ze scOtim i Różową 16 godzin na rybach !!! W nocy śnił mi się tylko ten spławik Ale było naprawdę fajnie bardzo miła Pani tylko zagadać chce na śmierć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 wędki niestety nie mam by pożyczyć, moja jest tak dobrana że mieści się w kufer czy też tankbag - 40 cm telespin Wczorajszy wynik: na spin - szczupak 42,5cm/0.5 kg, 5 okoni - od 25 do 30 cm na spławik bączki, karpie, liny w ilości.. hmm ok 60 sztuk? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 wow same wskakują do wiaderka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Jak będziecie jechać w sobotę to kupcie sobie robaki wcześniej bo ja biorę tylko dla siebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Tak a pod tymi kamieniami na miejscu nic się nie da złapać ... 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 To jak robimy ? Bo kurde jedni chcą super na ryby jechać o 4tej rano a inni chca na ryby tylko że spokojniej i np na 7 I rozumiem że Batorówka została ustalona i termin, wyjazd w sobotę tak ? Kurde mnie dzisiaj nie będzie cały dzień na forum więc ustalcie wszystko abym mógł wieczorem wrócić i tylko się spakować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 My z Darkiem chcemy połapać wiec wybierzemy się na prawdę wcześnie - domek kosztuje nas 200 zł, namiot obok domku duży 30 - mniejszy pewnie ok 20 zł w domku szału nie ma - aneks kuchenny, łazienka i tv, 3 wyra plus leżanka - możemy być w dowolna liczbę osób więc spanie na karimacie, śpiworze wchodzi w grę pisać kto się pisze na wyjazd, domek, namiot żebyśmy wiedzieli co robić namiary na zalew: mapka wujka Google 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 ja jadę i na pewno nocuję, nie mam namiotu ani karimaty więc chcę jakiś kawałek łóżka PS. rezerwujemy z Pauliną kanapę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Hej Ja i rolek jedziemy ale bez noclegu. No i pewnie nie w środku nocy, dojedziemy pewnie kolo 7-8. Pozdarwiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Przy 7 osobach domek wychodzi po 28 zł/os wiec nie jest najgorzej - zapisywać się 1. scOti 2. Darcio 3. Thebestof78 4. Doroti 5. Rózowa 6. lans + 1 (?? - do potwierdzenia) 7. bart (bez noclegu) 7. rooland (bez noclegu) 8. Lubiany + 1 (bez noclegu) 9. Smooth (prawdopodobnie wieczorem) 10. Tomi +1 (nie wiem jak nocleg?) 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) 1. scOti 2. Darcio 3. Thebestof78 4. Doroti 5. Rózowa 6. lans + 1 (?? - do potwierdzenia) 7. bart (bez noclegu) 7. rooland (bez noclegu) 8. Lubiany + 1 (bez noclegu) 9. Smooth (prawdopodobnie wieczorem) 10. Tomi z Martą (bez noclegu, ok południa, autem) - zabierzemy mały grill jakby co 11. Mała Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez scOti dodanie osoby do listy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Oho, 3 dziewczyny - 2 facetów na nocleg A ekipa, która nie chce zrywać się z rana na ekstremalnie wczesne łowienie ryb o której wyrusza ? Byśmy się może wspólnie pokonali tą trasę ? Co wy na to ? Stacja Neste na M1 ? tylko o której ? a tak na boku to na jutro taka średnia pogoda ma być :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Weź parasol ;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Weź parasol ;d Szyderca ! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Ja tu myślę o tym, że dziewczyny w bikini będą latać bo tak ciepło będzie ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 A ekipa, która nie chce zrywać się z rana na ekstremalnie wczesne łowienie ryb o której wyrusza ? Byśmy się może wspólnie pokonali tą trasę ? Co wy na to ? Stacja Neste na M1 ? tylko o której ? jestem za:) może o 9? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 hmm myślałem żeby ciut wcześniej, koło 7-7:30 aby już tam być na 8... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 okej, zatem może być 7;30 przy M1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 ołkej zobaczymy jak reszta ekipy się wypowie. Przy stacji benzynowej przy M1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 a ja zbieram ostatnich maruderów, pracę najprawdopodobniej kończę o 13 i lecę do was 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 byłam przed chwilą na batorówce, obejrzałam domek i jest oki bardzo ładny w środku dużo miejsca, coś ala salon z aneksem kuchennym i rozkładaną kanapą ( 2 miejsca do spania). Sypialnia ( duże podwójne łóżko - 3 dziewczyny się zmieszczą i jedno wąskie ( 80 cm ----> 5 chłopaków na kupie . Jest duża łazienka ( też ktoś może spać jak zajdzie taka potrzeba:P. Oprócz tego TV, piecyk do palenia drzewem i w aneksie kuchenka elektryczna i czajnik. Przez domkiem pod dużym zadaszeniem miejsce na grilla, stół i ławki. Oprócz tego pani ma jeszcze dać dmuchany materac. Można wziąć karimaty. I to chyba wsio. Nawet jak będzie padać (oby nie) to damy sobie radę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 kurde, coraz bardziej interesuje mnie pozostanie na noc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 AAAA no i gwóźdź programu, jutro wieczorem jest nad zalewem dyskoteka plenerowa 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi