scOti Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Planuje na weekend skoczyć gdzieś na ryby, z noclegiem (mogą być domki, może to być namiot). Od rana wędkowanie, później jakiś grill i imprezka. Planowany termin: - piątek-sobota lub sobota-niedziela.. Planowane miejsce: - Aturex - brzeziny (nocleg w domkach, grill i wędzarnia na miejscu, możliwość wypożyczenia wędek itp - Zalew Batorówka - w Woli Łokotowej - Gmina Jeżów - namioty miejsce uzależnione od liczby chętnych - w razie czego jestem otwarty na propozycje Ktoś chętny? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Ja mam w obydwa miejsca blisko więc na pewno będę. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 zapisuję się na to. 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Chętna Pod warunkiem, że będę miała jak tam dotrzeć... Co prawda nie umiem łowić, ale przyda się namiastka wakacji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 No i właśnie coś mi się przypomniało odnośnie Batorówki. Tam ostatnio co sobota są nad zalewem dyskoteki plenerowe więc na cisze nie ma co liczyć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 DYSKOTEKI ?? I o to chodzi Tu sa inf. o tym zalewie http://jezow.pl/?cid=644&par=644 A jakie tam jest pozwolenie ? Czy bez ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Bez pozwolenia i bardzo lubią motocyklistów 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 No to trzeba zacząć szukać namiotu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 czyli batorówka? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 No chyba tak tam chyba ładniej niż w brzezinach. Ale niech inni się wypowiedzą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Fakt Batorówka ładniejsza niż Brzeziny, jest i łowisko i kąpielisko. Ja jestem za Batorówką 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 a może rybka nad morzem? :] tylko szkoda, że A1 nie ukończona, i żeby wjechać na A1 trzeba się jeszcze wlec aż przed Toruń i tam dopiero wjechać na A1, a wcześniej masakryczne drogi we Włocławku... ale jak już nam zrobią A1 Stryków-Trójmiasto, na weekendy można jeździć 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekmar Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 A dlaczego nie morze ? Jak rybka z noclegiem to nic lepszego nie ma. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 tak, tylko tym razem pomysłodawcy chodziło nie o pojechanie na gotowe (czyli tzw. łatwizna), a o złapanie i zrobienie chociaż zanim pewnie coś złapią, my byśmy nad morze dotarli, zjedli i.. wrócili nie żebym Wam Scot źle życzył - oby połów się udał (i z dala od Kruszowa ) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Jacek, cholera:) to ma być wypad na ryby i grill a nie na foczki nad morze 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Ale foczki maja wiele wspólnego z rybami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 A o której planujecie wyjazd? i jaki termin ? sobota-niedziela ? Bo jakby był to ten drugi termin to bym podjechał na cały dzień i wrócił pewnie jakoś w nocy tak żeby zeszły wypite w dzień piwka Ogólnie jestem bardzo chętny tylko z noclegiem nie wiem jak jeszcze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Jeżeli - piątek to około 18-19 (bo większość pracuje) - grill i nocleg, rano wędkowanie po południo powrót - sobota - od rana (7-8) wędkowanie - grill i nocleg - wędkowanie - i rano w niedziele powrót trzecia opcja może być taka by jechać w sobotę wcześnie rano a wrócić późnym wieczorem.. ja się dostosuję do większości - chce zrobić po prostu wypad nad wodę i grill a przy okazji powędkować piszcie kiedy Wam pasuje i kto się deklaruje 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Co prawda nie umiem łowić, ale przyda się namiastka wakacji Otóż to pewnie nie wszyscy będą łowić, nastawić można się nie tylko na to, a przede wszystkim na miło spędzony czas Przykładowo - prócz rybek i grilla i tańców, to może i kąpielisko się znajdzie dla zainteresowanych (tak myślę). 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Pływać też nie umiem Najlepiej chyba wyjdzie mi ten grill i tańce Dla mnie termin bez znaczenia, dostosuję się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Wszystko można ustalić w czwartek na spotkaniu mi tam pasuje każdy termin 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 kąpać się można i jest kąpielisko z płytką wodą i plażą 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 W przypadku wyboru łowiska komercyjnego w Brzezinach u Adama Tomeckiego i jakichkolwiek problemów w załatwieniu miejscówki mogę pomóc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 trzecia opcja może być taka by jechać w sobotę wcześnie rano a wrócić późnym wieczorem.. dla mnie to tylko ta opcja pasuje ... można od rana połowić, potem popływać/poopalać się, znów połowić, grill, tańce i powrót ... (w międzyczasach małe piwka:P) Najlepiej chyba wyjdzie mi ten grill i tańce Lubię to! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_recens Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 ScOti a masz pożyczyć wędkę na spławik ? I ciekawi mnie jak Wy chcecie je zabrać na motocykl Ja chętnie wybrałbym się z soboty na niedziele o ile "zlot" w Koluszkach nie dojdzie do skutku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi