scOti Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Planuje na weekend skoczyć gdzieś na ryby, z noclegiem (mogą być domki, może to być namiot). Od rana wędkowanie, później jakiś grill i imprezka. Planowany termin: - piątek-sobota lub sobota-niedziela.. Planowane miejsce: - Aturex - brzeziny (nocleg w domkach, grill i wędzarnia na miejscu, możliwość wypożyczenia wędek itp - Zalew Batorówka - w Woli Łokotowej - Gmina Jeżów - namioty miejsce uzależnione od liczby chętnych - w razie czego jestem otwarty na propozycje Ktoś chętny? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Thebestof78 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Ja mam w obydwa miejsca blisko więc na pewno będę. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Różowa Pantera Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 zapisuję się na to. 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Doroti Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Chętna Pod warunkiem, że będę miała jak tam dotrzeć... Co prawda nie umiem łowić, ale przyda się namiastka wakacji 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 No i właśnie coś mi się przypomniało odnośnie Batorówki. Tam ostatnio co sobota są nad zalewem dyskoteki plenerowe więc na cisze nie ma co liczyć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Darcio Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 DYSKOTEKI ?? I o to chodzi Tu sa inf. o tym zalewie http://jezow.pl/?cid=644&par=644 A jakie tam jest pozwolenie ? Czy bez ? 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Bez pozwolenia i bardzo lubią motocyklistów 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Darcio Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 No to trzeba zacząć szukać namiotu 0 Cytuj
scOti Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 czyli batorówka? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Darcio Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 No chyba tak tam chyba ładniej niż w brzezinach. Ale niech inni się wypowiedzą 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Fakt Batorówka ładniejsza niż Brzeziny, jest i łowisko i kąpielisko. Ja jestem za Batorówką 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
jaquzie Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 a może rybka nad morzem? :] tylko szkoda, że A1 nie ukończona, i żeby wjechać na A1 trzeba się jeszcze wlec aż przed Toruń i tam dopiero wjechać na A1, a wcześniej masakryczne drogi we Włocławku... ale jak już nam zrobią A1 Stryków-Trójmiasto, na weekendy można jeździć 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
tekmar Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 A dlaczego nie morze ? Jak rybka z noclegiem to nic lepszego nie ma. 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 tak, tylko tym razem pomysłodawcy chodziło nie o pojechanie na gotowe (czyli tzw. łatwizna), a o złapanie i zrobienie chociaż zanim pewnie coś złapią, my byśmy nad morze dotarli, zjedli i.. wrócili nie żebym Wam Scot źle życzył - oby połów się udał (i z dala od Kruszowa ) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
scOti Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Jacek, cholera:) to ma być wypad na ryby i grill a nie na foczki nad morze 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Gość peku84 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Ale foczki maja wiele wspólnego z rybami 0 Cytuj
ErR Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 A o której planujecie wyjazd? i jaki termin ? sobota-niedziela ? Bo jakby był to ten drugi termin to bym podjechał na cały dzień i wrócił pewnie jakoś w nocy tak żeby zeszły wypite w dzień piwka Ogólnie jestem bardzo chętny tylko z noclegiem nie wiem jak jeszcze 0 Cytuj
scOti Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Jeżeli - piątek to około 18-19 (bo większość pracuje) - grill i nocleg, rano wędkowanie po południo powrót - sobota - od rana (7-8) wędkowanie - grill i nocleg - wędkowanie - i rano w niedziele powrót trzecia opcja może być taka by jechać w sobotę wcześnie rano a wrócić późnym wieczorem.. ja się dostosuję do większości - chce zrobić po prostu wypad nad wodę i grill a przy okazji powędkować piszcie kiedy Wam pasuje i kto się deklaruje 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Różowa Pantera Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Co prawda nie umiem łowić, ale przyda się namiastka wakacji Otóż to pewnie nie wszyscy będą łowić, nastawić można się nie tylko na to, a przede wszystkim na miło spędzony czas Przykładowo - prócz rybek i grilla i tańców, to może i kąpielisko się znajdzie dla zainteresowanych (tak myślę). 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Doroti Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Pływać też nie umiem Najlepiej chyba wyjdzie mi ten grill i tańce Dla mnie termin bez znaczenia, dostosuję się 0 Cytuj
Darcio Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Wszystko można ustalić w czwartek na spotkaniu mi tam pasuje każdy termin 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 kąpać się można i jest kąpielisko z płytką wodą i plażą 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Komunikacja Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 W przypadku wyboru łowiska komercyjnego w Brzezinach u Adama Tomeckiego i jakichkolwiek problemów w załatwieniu miejscówki mogę pomóc. 0 Cytuj
ErR Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 trzecia opcja może być taka by jechać w sobotę wcześnie rano a wrócić późnym wieczorem.. dla mnie to tylko ta opcja pasuje ... można od rana połowić, potem popływać/poopalać się, znów połowić, grill, tańce i powrót ... (w międzyczasach małe piwka:P) Najlepiej chyba wyjdzie mi ten grill i tańce Lubię to! 0 Cytuj
dani_recens Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 ScOti a masz pożyczyć wędkę na spławik ? I ciekawi mnie jak Wy chcecie je zabrać na motocykl Ja chętnie wybrałbym się z soboty na niedziele o ile "zlot" w Koluszkach nie dojdzie do skutku. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi