Kamcia Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 jak cos to ja jestem na tych sprzętach:D:D:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 NIe widać cię .. tylko kask i jakaś postać 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 dla tego powiedziałam,ze to ja:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ach te kobiety... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Toś ty zmotoryzowana dziewczyna-ito konkret,zaleć do mnie kiedyś 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Trajka, quadzik, moto? No no no Witaj! 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Co to za wynalazek na 1 fotce ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 to nasza traja:D ,nawet niezle idzie:D.Trzeba duzo kasy,zeby ja skonczyc;/. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 sezon 2013 otwarty:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) widzę profesjonalny ubiór na moto. podobnie jak typowo motocyklowa (jak to ja nazywam, w stylu 'sweet sixteen') nazwa tematu - nie zacięła się Tobie klawiatura na znaku "d" i ":"? bez złośliwości Edytowane 2 Marca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Spokojnie ,nie to że ja tak zawsze jezdze bo mam strój na crossa, to po prostu była spontaniczna przejazdzka. Się zacieła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taalek Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 No nieźle szkoda, że takie małe fotki 0 Cytuj weselezaxszammyfacebook firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Fajnie, fajnie Jak się nie mylę z przodu to jest dodatkowy bak tak ? Jaką to ma pojemność ? I gdzie zostały wykonane te zdjęcia ? jakiś poligon czy tor ? I czy to jest twój sprzęt do śmigania w off-road ? czy TRX nim jest? Pozdrawiam 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Zdjęcia pewnie stara żwirownia koło Brzezin. Droga wzdłuż lasu,kierunek wschód - zachód tak pi razy drzwi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Sprzęt mojego narzeczonego ,ale ucze się na nim jeździć;p tylko nie do sięgam do ziemi;p..Jest to Yamaha 250 i z przodu to dodatkowy bak na paliwo. Na wyścigi CROSS COUNTRY sie przydaje ,bo nie trzeba tracić dodatkowego czasu na dolewkę . .Zdjęcia to żwirownia w Brzezinach . Przyjeżdżaj zawsze ktoś w weekend lata:). Jadąc od Łodzi ,skręcasz w lewo przy orlenie w Brzezinach i za weterynarią zaczyna się las i widać żwirownie po lewej stronie. Ja jeżdżę TRX ,ale na razie sprzęgło poszło;p . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 No niezłe "suczyska", niezłe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Wiem, że to dodatkowy bak paliwa ;p Tylko chciałem się dowiedzieć jaką pojemność ma. Bo też się zastanawiam nad jakimś powiększeniem baku czy coś ; d bo mi moto potrafi spalić cały bak w 2,5-3H jazdy po żwirce... Ta żwirownia to ta 51.802883,19.564404 ? Bo ja miałem jak okazje 2 razy w tamtym sezonie tam zawitać Ja narazie mam remont generalny w moto... ; d także jeszcze gorzej ;p mam nadzieję , że za jakieś 2-3 tygodnie już wszystko będzie poskładane i jazda! 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Pojemność jest 5 litrów. To dobrze Ci starcza;p , bo mojemu na zawodach to zawsze po 40 minutach juz dolewaliśmy paliwa.No ta żwirownia Tadzin. Akurat będzie juz ciepło.Na Stryków tez jeździsz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 W Tadzinie na żwirowni nie byłem ;p Ja jeżdżę na Nowosolnej 51.80222,19.563296 bardzo fajna spora żwirownia W Strykowie jeszcze nie byłem ale... to jest mój główny cel na ten sezon! Może do Sochaczewa też uda się podjechać 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyq Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Podjedziemy Frager i do Strykowa, i do Tadzina i na Sochaczew. To będzie dobry sezon W końcu! 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Tylko kombinuj jakieś moto nowe ( pamiętaj 250 2t! f*ck whales save 2 stroke! ) A jeszcze mam pytanko do autorki tematu nie wiesz czy będą gdzieś jakieś AMATORSKIE! ( to jest kluczowe słowo w tym zdaniu ) zawodu w okolicach Łodzi ? Jakieś Cross-country czy coś ? Bo wiem, że już w jakimś temacie coś wspominałaś , że się orientujesz w tych sprawach Pozdrawiam 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Frager, też się interesuje tym tematem. Amatorskie tzn, bez badań i licencji - pewnie o to chodzi. Jest tego troszkę, ale najbliższe 180-200 od Łodzi i na wszystkie trzeba mieć moto dopuszczone do ruchu, z oc. Jest wątek w dziale "enduro", jak cos to wal na pw bo szukam "wspólników" A do strykowa się wybieram na oglądarę, może się jakoś znajdziemy na miejscu? Edytowane 7 Marca 2013 przez piotreklodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Za tydzien w Górze Kalwari sa zawody i ma byc klasa hobby ,i chyba pyszczaja bez niczego ta klase bez licencji i przy naleznosci klubowej. Na cross country nie potrzeba OC nigdzie.Napisze w temacie http://motocykle-lodz.pl/topic/2959-fani-enduro/page-2 o zawodach. Edytowane 7 Marca 2013 przez Kamcia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 faktycznie fajne suczki 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Szczerze powiem szacunek, a ja na jednym moto chciałem poprzestać, wstyd. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi