Major Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Wtam Dzisiaj wróciłem na motocyklu z Wolsztyna ( za Poznaniem) Rocznik 2000, 110KM Jest śliczna, pięknie chodzi i lubi prędkośc ja też- nie potrafię jeździć wolno, pewnie z wiekiem mi przejdzie ale póki co rekreacyjne przejażdżki odpadają Jest to moja pierwsza 600 i sprawuje się super Vmax nie całe 270 bardzo ładnie się zbiera To by było na tyle, jak coś to pytajcie, pozdrawiam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Ale słodka żółciutka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif A na serii to gratuluję zakupu, fajna maszyna tylko uważaj na siebie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 No już wczoraj oglądałem te foty w ogłoszeniu co podałeś link, będziesz jutro? Będziemy oglądać wszystkie nowe nabytki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Szybkie i gwałtowne hamowanie z 270 potrafi wiele nabroic a więc uważaj!niby 600 ale umie pokazać pazur ładna żółta pszczółka, sam kiedyś oglądałem żółte zx6 ;D szerokosci ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 270 hmmm, chyba troche licznik zawyża Sprzęcik nie dla mnie, ale fajny, ładnie się prezentuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 faktycznie ładne moto, pogratulować. i faktycznie uważaj na siebie, poznaj nowe moto zanim zaczniesz za***przać jak głupi. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosio Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 jezdzilem sporo f4i (2005) szalenie niebezpieczna w szybkim wychodzeniu z zakretów . Kolor piękny. Motocykl wspaniały do extremalnej jazdy.NA zdjeciach jest przod od F3 .POZDRAWIAM. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 .NA zdjeciach jest przod od F3 .POZDRAWIAM. Rocznik 2002 ma podwójną lampe. Taka jak na zdięciu była do 2000r. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 CBR-ka bardzo ładna Do zobaczyska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 No już wczoraj oglądałem te foty w ogłoszeniu co podałeś link, będziesz jutro? Będziemy oglądać wszystkie nowe nabytki O której i gdzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Fajny sprzęcik i kolor też niczego sobie. Zajrzyj dziś pod central 2 o 19. Pooglądamy sobie. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Właśnie miałem na myśli Central:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 OK Przepraszam, z tej adrenaliny pod której wpływem pisałem ten temat popełniłem błąd motocykl ma rocznik 2000, a nie 2002. Dzięki Mateusz za zwrócenie uwagi na spotkaniu pod centralem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatcartman Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Tak z ciekawości zapytam - to wersja USA ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipul Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Malowanie z USA na pewno.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi