NoPel Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Witam. W mojej aprili zaczynają się dosyć mocno przecierać manetki, i teraz pytanie polecacie jakieś tanie manetki dosyć wytrzymałe ? Pozdrawiam. 0 Cytuj
Dann Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Mam oryginał od sc 33 w stanie ideał może podejdą do twojej apki? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Piotr Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 chcesz od Suzuki oryginalne? 0 Cytuj
Jerry Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 Jak znajdę oryginały do Ducati to będę miał do wypuszczenia Oxfordy podgrzewane Daj znać jak będziesz zainteresowany 0 Cytuj
minivone Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 chcesz od Suzuki oryginalne? za ile byś je puścił, bo byłbym zainteresowany? 0 Cytuj
krzycho Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 jak bym pogrzebał to troche by sie tego znalazlo 0 Cytuj
NoPel Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Hehe, jakby któreś pasowały, to czemu nie . Niestety, na spocie czw. nie będzie mnie długo - wyjezdzam w srode, na 2 tygodnie. 0 Cytuj
_Michał_ Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Witam. W mojej aprili zaczynają się dosyć mocno przecierać manetki, i teraz pytanie polecacie jakieś tanie manetki dosyć wytrzymałe Ostatnio w ZX10R miałem manetki ASV MANETKI ASV SILVER CB ZX CBR GSF GSXR SV R1 R6 ZX (2457429457) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Całkiem fajne, wygodne Do tego stosunkowo tanie Po 3 tys km nie miały żadnego zużycia Wcześniej miałem założone DOMINO: MANETKI DOMINO BIANCO/NERO STRADAL (2470397580) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ładnie wyglądały, ale szybko się ścierały :/ Kilka sezonów wstecz w ZX6R i ZX9R miałem Harris'a Ładnie wyglądają, są wytrzymałe aczkolwiek się szybko brudzą. Pojawiają się żółte zabrudzenia po około roku użytkowania... 0 Cytuj
NoPel Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Czyli celować w ASV. Kolega ma domino, to też starte jak cholera :/ 0 Cytuj
_Michał_ Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Czyli celować w ASV Jeśli nie chcesz się pchać w koszty to kup ASV. Manetki 50 zł a jakość uważam, że niezła. Tak jak napisałem, u mnie po 3 tys km nie było śladów zużycia Duży PLUS, że mają wgłębienie na kciuk - są wygodne Sporo jest też kolorów więc na pewno coś sobie wybierzesz Ja miałem całe czarne: 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi