SendaR01 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Witam Pochwale sie moja Senda a wiec jest ona z 2001 roku w moim posiadaniu od 2 sezonow gdy ja kupilem nie posiadala migaczy , polowy elektryki , licznika , akumulatora, byla ona wersja R (easy enduro) tylne kolo 18cali przednie 21 foto: po 1 sezonie postanowilem zrobic z niej sm-supermoto ,pierw zostala polakierowana, zmienilem kola na 17'stki wymienilem opone na jednym z nich , zalozylem ledowe migacze+przerywacz , doszedl licznik ,nowa kiera, lusterka,2x nowe aku gdyz w jednym przez zwarcie w istalacji zwarly sie cele, nowa przednia owiewka kocie oczy , paski na kola,naklejki monster energy , linka sprzegla ktora pekła , wymienilem uszczelniacze lag , pomalowalem zaciski i wahacz , to chyba wszystko co wymienilem przez te 2 lata odkad ja mam , motorek jak na swoja pojemnosc osiaga zabojcza predkosc 83km/h w pelni odblokowany jest to oczywiscie 50ccm Obecny stan : Pozdrawiam LwG 0 Cytuj
Jerry Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Jak na 50cm to nieźle wygląda! Czemu wszyscy malują i naklejają Monstera? Dostajecie kasę od producenta? 0 Cytuj
SendaR01 Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 powiem szczerze ze naklejki monstera sa tu przypadkiem , na motoweteran na stoisku Grafnetu je zobaczylem i kupilem i tak sa , pozniej doszla na zadupek i przednia owieke i wydaje mi sie ze wraz z paskami ladnie to sie komponuje 0 Cytuj
MateuszZR7 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Wrzucaj do tego jakiś dobry cylek 70ccm zmień wał, gaźnik i wydech - to dopiero zacznie jeździć Na dobrym setupie będzie wstawał z manety, a prędkość max. w granicy 120-130. Teraz senda wygląda bardzo sympatycznie lecz możesz dodać jeszcze 2-3 naklejki aby ją dopieścić, ponieważ moim zdaniem jest za czarna 0 Cytuj
SendaR01 Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 mam koncowke sport Polini , nie oplaca mi sie inwestowac w mechanike i robic tunu , bo mam zamirar zrobienia a1 i mysle nad jakas nsr125 albo rs . a co do naklejek wydaje mi sie ze jest raczej dobrze bo nie jest przesadzone z nimi ,aczkolwiek pojawi sie jeszcze naklejka na wahaczu i to bedzie raczej wszystko 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi