japrzem-trike Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Moja trajeczka, wykonana własnoręcznie, budowałem przez blisko dwa lata ale doskonale odpłaca mi się przyjemnością podróżowania a muszę przyznać że nieco tego kraju już zjeździła. Rama wykonana własnoręcznie, konstrukcji własnej, silnik kultowego maluszka 0 Cytuj
MateuszZR7 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Wygląda dość ciekawie Jak z osiągami na tym silniku ?? 0 Cytuj
japrzem-trike Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Osiągi...żadne, maluch to maluch, jak to mówią-z g...na bata nie ukręcisz. Silnik nie był dłubany więc chodzi jak seria ale tu bardziej liczy się radość tworzenia i urzytkowania. Osiągi będą w następnej... 0 Cytuj
Dann Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Zacnie się prezentuje Jestem ciekaw jak z pozycją siedząco czy po 200-300 km bolą nadgarstki Gratki pomysłu , wykonania , uporu oraz pasji http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Silnik by się przydał od jakiejś hondy V-tec 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
japrzem-trike Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Po 250 km nadgarstki mnie nie bolą, raczej wpieniony jestem na brak mocy bo wlokę sie i wlokę. Miała być zmiana silnika ale zacząłem dłubać drugą i ta zostaje taka jak jest (na razie) 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Ekstra koncepcja, nie ma to jak zrobić samemu coś od podstaw 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Wojtas Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Pod Centralem już nie zaparkujesz w grupie 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 budowałem przez blisko dwa lata Sporo pracy i ogrom poświęconego czasu ! Skąd pomysł na motocykl trójkołowy ? Wydaje mi się, że ten projekt pochłoną również sporą ilość gotówki. Wzorowałeś się na innym motocyklu robiąc rame własnego trike, czy był to całkowicie nowy pomysł realizowany od podstaw oraz z ogromna ilością problemów ? 0 Cytuj
krzycho Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 fajny kabriolet i podnóżki jeszcze nie przytarte od winkli 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi