grafi24 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 wczoraj odwiedziłem stacje Damal na ul. Augustów, poszło bez problemu ( akurat tego się spodziewałem bo Moto jest dopieszczone), co prawda brak gratisów Ale SMS z przypomnieniem jest w standardzie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 http://przegladysrock.pl/Gorąco zapraszam wszystkich na Stację Kontroli Pojazdów w Srocku. Bardzo miła i fachowa obsługa. Przeglądy od A do Z (od zwykłego LPG po auta do motorsportu, motocykle i autobusy). Robią przeglądy w meega szerokim zakresie. Polecam obejrzeć stronke http://przegladysrock.pl/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Właśnie wróciłem z Wedmanowej i bez proszenia miałem rolki oraz szarpaka oczywiście drugi mechanik trzymał tyłek ... wiaderka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Polecam w Pabianicach.Stacja kontroli pojazdów Fiesta ul.Ksawerowska 7.Bezproblemowo auta i moto którymi jeździłem do nich. http://www.fiesta.pabianice.pl/ Zapomniałem napisać czekolada gratis !!! Edytowane 10 Marca 2016 przez trafic (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Polecam w Zgierzu na ul. Dygasińskiego. Bezproblemowa ekipa motocyklistów :-) W garażu stają dwie WSK :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek26 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 W garażu stają dwie WSK to są zabawki właściciela 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 I mam jeszcze jeden problem bo nie wiem co mu dolega a mianowicie po przejechaniu 2 km około od silnika zimnego zaczyna przerywać nie chce wchodzić na obroty. Przez zime wymieniłem świece na nowe czy to mogło by to spowodować że któraś była wadliwa ? Mogła, równie dobrze może to być przewód WN lub wspomniane zawory czy gaźniki (ssanie). Ale... nie ten dział !!! Przy okazji, ja jeżdżę na pierwszą lepszą stacje na przeglądy, jeszcze mi się nie zdarzyło żeby mnie cofnęli. A jednym moto jeździłem z rzędu 4 razy (lata) na przegląd z brytyjską przednią lampa i nikt złego słowa nie powiedział Jak sprzęt się trzyma kupy, świeci, trąbi, skręca, hamuje to nie ma co się zbytnio nad tym rozczulać. 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemowa Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ja przeglądy robię w pzmot na ul. Traktorowej, po prostu mam blisko, bliżej się już chyba nie da. Nigdy nie miałem tam żadnego problemu, nie to żeby motocyklom było coś do zarzucenia. No i jest powiadomienie sms tydzień przed końcem przeglądu. Witam. Słyszałem że też jest dobry serwis stunt-ex czy może ktoś się wypowiedzieć na temat tego serwisu ? Bo muszę zaprowadzić na synchronizacje i zawory . I mam jeszcze jeden problem bo nie wiem co mu dolega a mianowicie po przejechaniu 2 km około od silnika zimnego zaczyna przerywać nie chce wchodzić na obroty. Przez zime wymieniłem świece na nowe czy to mogło by to spowodować że któraś była wadliwa ? Właśnie oddałem motocykl na regulację zaworów do P. Pawła, być może wymianę łańcuszka rozrządu i wyważenie przedniego koła. Jeżeli byłbyś zainteresowany to dam znać jak wyszło. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz621 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ja przeglądy robię w pzmot na ul. Traktorowej, po prostu mam blisko, bliżej się już chyba nie da. Nigdy nie miałem tam żadnego problemu, nie to żeby motocyklom było coś do zarzucenia. No i jest powiadomienie sms tydzień przed końcem przeglądu. Właśnie oddałem motocykl na regulację zaworów do P. Pawła, być może wymianę łańcuszka rozrządu i wyważenie przedniego koła. Jeżeli byłbyś zainteresowany to dam znać jak wyszło. Ja już jakiś czas temu odebrałem moto po regulacji gaźników i zaworów . Jestem zadowolony i polecam Pawła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andreew Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Odświeżę trochę temat. Ktoś z Was robił przegląd motocykla w Stacji Kontroli Pojazdów SKP Łódź na Przybyszewskiego - http://skplodz.pl/ ? Bo teraz mam tam najbliżej, ale zupełnie nie wiem jak tam z motocyklami im idzie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Ja z motocyklami jeździłem na Łęczycką, nigdy nie było problemów. Też powinieneś mieć blisko. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Dnia 27.02.2015 o 19:22, Buziak napisał: a ja na Rokicińskiej 300 Łódź wylot na Andrzejów, duża nowa stacja z miłą obsługa polecam https://www.facebook.com/oskpds od 5 lat tam zaglądam, właśnie po tym poście kolegi dzisiaj po raz kolejny i jak zawsze miło, fachowo i bezproblemowo, czyli jeśli ktoś ma blisko i nie ma gdzie jechać - to naprawdę polecam 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Forum Łódzkich Motocyklistów - muszę dziś zrobić przegląd. Patrzę, nowy wątek to przeczytam, może jakiś fajny punkt. A tu cyk - pytanie o Kraków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Od wielu lat robię przegląd moto na Ekonomicznej. Może tam spróbuj 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi