Łukasz_Sob Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Gumex na rogu Lagiewnickiej i Bema. Nie robia problemow bo diagnosta tez jezdzi. robiłem już u nich kilka aut,i powiem że są ok 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) . Ja polecam stację kolegi Sir.Wojciech-a w Kanzasie: http://www.kros.konst.pl. Było bardzo przyjemnie, śmyśmy się pośmiali i bez żadnego problemu przegląd został załatwiony. Wie chłopak o co chodzi! Najpóźniej pierwszego grudnia muszę zrobić przegląd, więc podjadę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif , i zdam relacje. PS. Trzeba się tam zapowiedzieć? (Edytowany) Cierpiałem na brak czasu , ale przegląd wykonałem. Trochę się spóźniłem a mimo to atmosfera była bardzo pozytywna. Polecam tą miejscówkę na przeglądy. Edytowane 4 Stycznia 2013 przez miqul (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozulec Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ja polecam Rolmatex w Rąbieniu. Nie robią zbędnych trudnosci i nie czepiają sie szczegółów 0 Cytuj Moc i satysfakcja, bez kompromisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.Wojciech Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Najpóźniej pierwszego grudnia muszę zrobić przegląd, więc podjadę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif , i zdam relacje. PS. Trzeba się tam zapowiedzieć? Zapowiadać nie trzeba trzeba odwiedzić i pogadać najlepiej po 15 bo już spokojniej jest. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawulon182 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 są dwa sposoby podejścia do tematu - konkretne trzepanie sprzętu jak się ma pewność że jest girt albo przymknięcie oka bo "zapytają i wbiją pieczątkę" Jeśli chcecie konkretne sprawdzenie moto to zapraszam do Zgierza na Markab, Wiosny Ludów ileśtam i jesli traficie na takiego starszego pana to nie ma przeproś - moto MUSI być git bo inaczej odprawi z kwitkiem i w sumie tak być powinno. Gdy temat schodzi na kwestię dobrego sprawdzenia i pieczątki, to polecam również Zgierz - albo na Konstantynowskiej przy byłej jednostce wojskowe (w Łdz to Szczecińska ) bo szefuje tam motonita co xtz 750 przejechał pół świata, albo niedaleko "Malinki" na Dygasińskiego - też koleś motocyklista prowadzi ten punkt i nawet się cokolwiek znamy jakby co Tak czy siak polecam te punkty bo poza MArkabem prowadzą je motocykliści co wiedzą "co jest osiem" w temacie 0 Cytuj Najważniejsze by nie nadużywać sosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Bezproblemowa stacja kontroli w Paprotni kierunek Brzeziny za stacją benzynową na przeciwko lasu Polecam również mój szef wszystkie auta tam mprowadzi na przegląd nigdy nie było jakich kolwiek problemów 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Odkopuję temat, ponieważ zbliża się termin badania technicznego mojego motocykla mam tylko sobotę do dyspozycji czy w soboty na ogół są czynne stacje diagnostyczne? czy trzeba indywidualnie już szukać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 polecam OKKP WERK Leonów 1a Biała k/ Zgierza bez żadnych problemów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 na retkini przy ul Wyszyńskiego obok Statoil jest nowa stacja diagnostyczna , miła obsługa bo mi "ksenon przeszedł" dają zawsze fajny prezent ok 50 rodzajów do wyboru kosmetyki narzędzia itp , zapisują nr telefonu i przypominają o następnym przeglądzie , śmigam tam Leonem , Phaetonem i niedługo pora na FZ1 :-) 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Przegląd co roku robiłem w Nastapolu na Piłsudskiego w Łodzi. Przegląd mnie kosztował jakieś 70 kilka zł. Kasę brali generalnie za podbicie stempla w dowód i czekoladę. Przegląd ściema. Natomiast w tym roku podskoczyłem na Aleksandrowską bo mam najbliżej ( https://plus.google.com/117788676405302872896/about?gl=pl&hl=pl ). Przegląd też bez wczuwania, ale całkiem miło i sympatycznie cena 63 zł. Bardzo mnie zdziwiła!!! Okazało się, że w Nastapolu kupowałem drogą czekoladę 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 lepiej jechać tam gdzie rzetelnie zajrzą w każdą dziurkę aby później nie było zdziwienia że coś przestało nagle działać Wole pojechać do jakiegoś serwisu na przegląd i sprawdzić co mam do wymiany, niż żeby sprawdzali mi to w stacji kontroli pojazdów. Jak przyczepili się do lampy która wali na lewo i nie chcieli dac mi stempelka.... przecież lampę mogę na spokojnie sobie wymienić, a ten mi na gwałt kazał wymieniać bo nie będe mógł jeździć... ja rozumiem, że tak ma być, ale to i tak chore. Jakby mi z silnika kapało to rozumiem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Przegląd co roku robiłem w Nastapolu na Piłsudskiego w Łodzi. Przegląd mnie kosztował jakieś 70 kilka zł. Kasę brali generalnie za podbicie stempla w dowód i czekoladę. Przegląd ściema. Natomiast w tym roku podskoczyłem na Aleksandrowską bo mam najbliżej ( https://plus.google.com/117788676405302872896/about?gl=pl&hl=pl ). Przegląd też bez wczuwania, ale całkiem miło i sympatycznie cena 63 zł. Bardzo mnie zdziwiła!!! Okazało się, że w Nastapolu kupowałem drogą czekoladę A to ciekawe, bo ja byłem i w tym i w poprzednim roku w Nastapolu przy Widzewskiej i kosztowało mnie to 63 PLN w obu przypadkach. Tyle, że w tym roku czekolady nie dostałem... no ale to raczej nie jest ich obowiązek :> Wole pojechać do jakiegoś serwisu na przegląd i sprawdzić co mam do wymiany, niż żeby sprawdzali mi to w stacji kontroli pojazdów. Jak przyczepili się do lampy która wali na lewo i nie chcieli dac mi stempelka.... przecież lampę mogę na spokojnie sobie wymienić, a ten mi na gwałt kazał wymieniać bo nie będe mógł jeździć... ja rozumiem, że tak ma być, ale to i tak chore. Jakby mi z silnika kapało to rozumiem. Dokładnie - tam się jedzie po stempelek i tyle. Zwłaszcza, że dopiero co były organizowane darmowe przeglądy w Motorwings. 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Polecam Wam AC Serwisowe przy ul Przybyszewskiego http://www.acserwisowe.pl/uslugi/. Serwis mają świetnie rozbudowany i zorganizowany. Koszt przeglądu ok 60 zł, a czas oczekiwania na wizytę w moim przypadku był od ręki. Można zgłosić się mailowo lub telefonicznie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Haaalo ludziki czy ktoś wie czy w Ozorkowie jest jakaś stacja, która robi przeglądy na motocykle? Bo z tego co wiem, to nie we wszystkich robią. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ja swoje pojazdy przeglądam na stacji HenDuKol na Łęczyckiej. Obsługa spoko, cena normalna. 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Na Retkinii, a właściwie już na Smulsku, jest stacja diagnostyczna przy Maratońskiej 111 (Szymacha). Sprawdzają średnio dokładnie. Nastapol przy Kasprzaka - byłem tam już kilka razy i zawsze tylko w dowód patrzyli, ale dawali czekoladę oraz pracują do 22.00, co jest dość przydatne. Ceny tu i tu - oczywiście ustawowe 63zł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Zapraszam wszystkich do mnie, co prawda nie w Łodzi a w Konstantynowie na ul. Srebrzyńskiej 5 http://www.kros.konst.pl od poniedziałku do piątku 15-18( można dzwonić bo czasem nawet do 20 siedzimy) Paru forumowiczów już było, samochodami i motocyklami. Wszyscy odjechali zadowoleni Jeśli chodzi o przegląd to wszystko było okej gdy miałem przyjemność jego wykonania w w/w firmie. Niestety jeśli chodzi o naprawę samochodu to już nie wspominam tego miejsca zbyt dobrze. Kilka dobrych lat temu podjechałem na wymianę(zrobienie kompleksowe) hamulców. Wszystko odbyło się zgodnie z planem. Po odbiorze samochodu okazało się, że wydobywają się jakieś dziwne dźwięki z tylnego koła. Po telefonie podjechałem na sprawdzenie gdzie okazało się, że nie ma jakieś sprężynki. Panowie z pretensją (moje wrażenie) poszukali jakieś sprężynki, znaleźli gdzieś przypadkiem na ziemi jakaś zardzewiała starą. Dwie minuty roboty i skasowali mnie jeszcze o 100zł, gdzie za wcześniejszą usługę wcale tak tanio nie zapłaciłem. Na początku myślałem, że znalazłem w końcu warsztat z którego będę korzystał ale po akcji ze sprężynką już więcej tego miejsca nie odwiedzę (z całym szacunkiem). Ale jeśli chodzi o przegląd to jak wspomniałem wszystko było okej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Kao Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Sześć! Chciałem dzisiaj zrobić na szybko przegląd (jutro kończy mi się ważność), więc wbiłem na forum, pierwszy strzał, ktoś polecał stację DAMAL przy ul. Augustów 2C. W skrócie mój przegląd skończył się na ocenie umieszczenia tablicy. Mam ją z boku, nieoświetloną, i to okazało się nie do przejścia. W związku z tym uprzejmie proszę o sugestię, gdzie mogę podjechać na przegląd z tak umieszczoną tablicą + kilkoma innymi 'mankamentami', które sprawiają problem przy uczciwej kontroli. Preferowana okolica w obrębie trasy Przybyszewskiego - Wileńska. Dzięki! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 W Konstantynowie jeszcze przed Kauflandem po lewej stronie będziesz miał stacje. Tam jak pojechałem Jawką to tak się zachwycili wyglądem że nawet na światła nie patrzyli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariooo Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Trochę odskoczę od tematu:) potrzebuję przeglądu dla puszki ale jest problem padł mi ręczny, reszta powinna byc ok:) może macie jakaś stacje gdzie nie będą robic problemu:))) Przegląd sie skończył a oczywiscie czasu na zrobienie ręcznego brakło. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Kao Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) W Konstantynowie jeszcze przed Kauflandem po lewej stronie będziesz miał stacje. Tam jak pojechałem Jawką to tak się zachwycili wyglądem że nawet na światła nie patrzyli Dzięki. Na wcześniejszych stronach polecano również KROS, tam uderzyłem w pierwszej kolejności. Twoja propozycja miała być awaryjną i taką została. KROS Stacja Kontroli Pojazdów 95-050 Konstantynów Lódzki ul. Srebrzynska 5/7 tel. 042 211 10 59 Polecam. Edytowane 13 Listopada 2014 przez Leszek Kao (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 potrzebuję przeglądu dla puszki ale jest problem padł mi ręczny, reszta powinna byc ok:) może macie jakaś stacje gdzie nie będą robic problemu:))) Przegląd sie skończył a oczywiscie czasu na zrobienie ręcznego brakło. A Ty co? z Policji czy jak, ale czas na siedzenie na necie masz. Weź się nie wygłupiaj i zrób ręczny, czasem sie przydaje, a bywa tak że jego brak jest sygnałem że coś jest nie tak z tylnymi hamulcami, a to już nie jest za fajne. 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejM Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 MARKAB w zgierzu robi przegląd całkiem w porządku, gostek przynajmniej popatrzy na moto i sprawdzi to co istotne.Nie czepiają się drobiazgów, no ale szrotu nie przepuszczą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OutToDie Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Polecam Wam AC Serwisowe przy ul Przybyszewskiego http://www.acserwisowe.pl/uslugi/. Serwis mają świetnie rozbudowany i zorganizowany. Koszt przeglądu ok 60 zł, a czas oczekiwania na wizytę w moim przypadku był od ręki. Można zgłosić się mailowo lub telefonicznie. Ja odradzam. Obsługa bucowata, podłoga śliska. Kazali mi wjechać na rolkę O_o', przodem i tyłem. Wybijało strasznie podczas hamowania. Dziwie się że nie zaliczyłem gleby. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Tak jak by pisane wyżej, ja również przeglądam się w stacji w Konstantynowie. Naprawdę szybko, sprawnie i bez zbędnych ceregieli. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi