Michu Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Ja robiłem 2 razy na Targowej, mam założony bi-xenon, gościu nie robił żadnych problemów, tylko zapytał co to za żarówka? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 ja odradzam Nastapol.... dopie***li się do lekko niebieskiej żarówki... polecam Stację Kontroli na Legionów 125... Wjazd od Włókniarzy przed Konstantynowską... miła obsługa... Przegląd Techniczny podbijają bez problemów... a przegląd roczny czy przygotowanie do sezonu jak to tam zwą to tylko u Jakubka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Polecam na Chojnach to jest ulica Obszerna u Bryla. Zero gadania i problemów. Odkąd gościowi moto wpadło do kanału nic nie sprawdza tylko światła i dane z tabliczki więc wszystko przebiega elegancko. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 lepiej jechać tam gdzie rzetelnie zajrzą w każdą dziurkę aby później nie było zdziwienia że coś przestało nagle działać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam. Jutro musze koniecznie jechać na przeglad tj do stacji kontroli pojazdow zeby apke przejestrować, gdzie są jakieś dobre tj. szybkie blisko bałut? Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavulon Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 MPO-Łódź Generała Michała Tokarzewskiego 2, Łódź Tam jest stacja diagnostyczna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 polecam konstantynów łódźki przy stawach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Może nie blisko Bałut, ale polecam WAMAZ - Demokratyczna 89/93 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.Wojciech Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 polecam konstantynów łódźki przy stawach Dobrze gada, polać mu!!! Zapraszam do nas: SkP KROS Konstantynów Łodzki ul. Srebrzyńska 5 (nieopodal cmentarza, Przed stawami) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 A inne pytanko, czy jak mma ubezpieczenei poprzedniego właściciela, które jest dalej ważne, to mogę na nim jeździć do końca jego ważności? W końcu trzeba przejestrować motocykl czy nie? Bo sam nie wiem, tanie to nie jest.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.Wojciech Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Obowiązek jest, ale konsekwencji za nie popełnienie obowiązku niema (termin 30 dni od daty zakupu). Jedynie musisz odwiedzić koniecznie skarbówkę w terminie 2 tygodni od daty zakupu. Ubezpieczenie możesz śmiało wyjeździć do końca, tylko uważaj bo przed końcem polisy będziesz musiał wymówić oc jeśli będziesz chciał zmienić ubezpieczyciela. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ja polecam Speedcar na rtk. Zawsze co jeździłem to nie ma kolejek i od razu brali bez umawiania się Po przeglądzie można sobie wybrać jakiś prezent typu zestaw kluczy, linka hOLOwnicza i z tego co jeszcze obiło mi się o uszy to teraz dają jeszcze talon na myjnie lub talon na gaz za 30zł (nie wiem czy przy motocyklach talony) Nawet jak masz jakieś drobne rzeczy do których mogą się przyczepić, to powiedzą co jest nie tak, ale stempelek dadzą SKP Łódź Stacja kontroli pojazów / diagnostyczna - SpeedCar 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Tzn jest już po tych 30 dniach od spisania umowy kupna/sprzedaży, ale ubezpieczenie jest jeszcze ważne. dalej mam radomskie blachy. Tata mówi, że nie wiadomo czy po tych 30 dniach od zakupu trzeba wykupić nowe ubezpieczenie, bo podobno jak sie nie kupi to są wysokie kary. Jak to jest? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Jak ubezpieczenie przeszło na Ciebie razem z motocyklem to po co kupować drugie? Jakbyś nie miał na umowie ubezpieczenia to masz 30 dni na wykupienie. Jak tego się nie zrobi to można dostać karę od Ubezpieczeniowego Funduszu Gwarancyjnego: Opłaty karne - Portal UFG O ile się dopatrzą Jakby co to po 3 latach ulega przedawnieniu. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Dzięki . Przegląd zrobiłem tak gdzie Olo mówił, w jakieś 3 minuty, gratis dostałem zestaw nasadek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 gratis dostałem zestaw nasadek a w Nastapolu tylko czekolada :-/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ja polecam Speedcar na rtk. Zawsze co jeździłem to nie ma kolejek i od razu brali bez umawiania sięStanowczo odradzam wszystkim, którzy maja coś nie tak, np wytartą tablicznę znamionowa czy nie wbity hak. Służbiści i na nic nie przymkną oka - jedyna zaleta, że wszystko dobrze sprawdzone. Z tym, że ja jade gdzie indziej i też mam fest sprawdzone + zawsze wbite. Po przeglądzie można sobie wybrać jakiś prezent typu zestaw kluczy, linka hOLOwnicza i z tego co jeszcze obiło mi się o uszy to teraz dają jeszcze talon na myjnie lub talon na gaz za 30zł (nie wiem czy przy motocyklach talony) Nawet jak masz jakieś drobne rzeczy do których mogą się przyczepić, to powiedzą co jest nie tak, ale stempelek dadząTalon za 30zł na gaz faktycznie jest. Gadżet też można wybrać. Ale co z tego jak jechać można tam tylko ze 100% sprawnym autem/moto albo bulić za wszystko co znajdą... chwyt marketingowy. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Aidekk trochę źle powiedziałem, a wiec sprostuje. Oni sprawdzą wszystko i poinformują Ciebie co jest nie tak. Powiedzą, żebyś te drobne usterki zlikwidował w jak najbliższym czasie, ale stempelek dadzą, żebyś się drugi raz nie fatygował. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Byłem jawką w sob w Speedcarze i nie wiedzieli, że z zaświadczenie z WK o braku rejestracji mogą zrobić przegląd, a WK żeby zadzwonić było zamknięte. Kazali mi przyjść w pon to się zapytają. Był inny diagnosta oczywiście się nie dowiedział i kazał mi iść po rejestracje próbne i dopiero przyjechać nawet nie patrzył na zaświadczenie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif Zaczął na mnie i na moją mamę wrzeszczeć, że jakieś stare (ze 30 stycznia tego roku) nic nie warte papiery przynosimy. Speedcar dostaje ode mnie duży minus, za brak szacunku dla klienta i za to, że nie znają się na prawie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 "Zaczął na mnie i na moją mamę wrzeszczeć" - ale bym ich zje..ł że drą ryj na klienta... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Polecam stację na Ekonomicznej 38:) Panowie zawsze wszystko dobrze sprawdzą ale nie są upierdliwi:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Bezproblemowa stacja kontroli w Paprotni kierunek Brzeziny za stacją benzynową na przeciwko lasu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szustys Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nastapol na Kasprzaka, szczególnie soboty, znudzeni diagności, choć ja akurat na to liczyłem, światła anglik a facet = Światła są ? kierunkowskazy są ? stop jest ? pieczątka wbita... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Gumex na rogu Lagiewnickiej i Bema. Nie robia problemow bo diagnosta tez jezdzi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiru Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ja polecam stację kolegi Sir.Wojciech-a w Kanzasie: http://www.kros.konst.pl. Było bardzo przyjemnie, śmyśmy się pośmiali i bez żadnego problemu przegląd został załatwiony. Wie chłopak o co chodzi! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi