piyok Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Możecie podrzucić namiary na stacje kontroli pojazdów w Łodzi gdzie można zrobić przegląd techniczny motocykla? 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Nastapol 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Ja robie na Dąbrowie na Wedmanowej koło stacji benzynowej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Zawsze co roku jeździłem do Nastapolu, ale jakoś obsługa nigdy nie była uprzejma czy też pozytywnie nastawiona do roboty. W tym roku pojechałem do Damal'u na Augustowie i przyznam, że jestem bardzo zadowolony, poleciłem znajomym i też byli, a teraz jadę tam samochodem. Miła obsługa, niższe ceny przeglądu motocykla niż w Nastapolu + wysyłają Ci sms'a 7dni przed końcem ważności przeglądu pojazdu http://damal.eu/ 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 A to cena przeglądu motocykla nie jest stała (tak samo jak w przypadku auta)? 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Popieram, ul. Augustów - swoje chłopy , byłem tam Cezetą, Mazdą , Renówką, teraz Kawą.., żadnych problemów, nawet okładkę do dowodu Ci dadzą ze swoimi namiarami cena wszędzie powinna być taka sama (63 zł), chyba że sobie zażyczysz "coś " dodatkowo 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 A to cena przeglądu motocykla nie jest stała (tak samo jak w przypadku auta)? W Nastapolu ściągali ze mnie zawsze ok.80-90zł. W Damalu 63zł, tak jak przedmówca pisze. P.S. Może mnie w ch.. robili w tym Nastapolu kilka lat http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Chyba tak, bo cena obligatoryjnego przegladu technicznego jest ustalona w Rozporządzeniu Ministra Infrastruktury. http://isap.sejm.gov.pl/Download?id=WDU20042232261&type=2 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 ja w Nastapolu w maju płaciłem 63 PLN 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Ja robie w ACS na Przybyszewskiego 199/205. Ale tam sprawdzają dość dokładnie (rolki przód, tył, pomiar głośności i spalin) także trzeba uważać, żeby się nie okazało, że motocykla nie dopuszczą do ruchu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Suchy, może robili Ci jakiś nadprogramowy przegląd, o którym nie wiedziałeś. Ale tam sprawdzają dość dokładnie (rolki przód, tył, pomiar głośności i spalin) także trzeba uważać, żeby się nie okazało, że motocykla nie dopuszczą do ruchu Chyba bym wolał tak, niż pytania "Jeździ? Hamuje? Światła są? To Pan da Brief i poczeka chwilę"... Tak wyglądał przeglad zerowy mojej Cebuli. :/ 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 no raczej Cie robili http://www.badaniapo...-motocykla.html , ok.100 zł (dokładnie nie pamiętam) to za auto (bez LPG) się płaci Suchy, może robili Ci jakiś nadprogramowy przegląd, o którym nie wiedziałeś. Chyba bym wolał tak, niż pytania "Jeździ? Hamuje? Światła są? To Pan da Brief i poczeka chwilę"... Tak wyglądał przeglad zerowy mojej Cebuli. :/ przecież możesz zażądać takiego przeglądu, za to płacisz 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Wiem, zdaję sobie sprawę z tego - nie zażądałem tylko dlatego, że w perspektywie mam wizytę w warsztacie i sprawdzenie kompleksowe. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Proponuję tutaj: http://www.hendukol.pl/stacja_kontroli.html Nawet wystawę starych moto mają. Można pooglądać i powspominać ( to dla grupy 45+ ) 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 W nastapolu (na ul. Kasprzaka) robiłem na początku maja to przegląd kosztował 62zł i pobrali dodatkową złotówkę jako opłatę ewidencyjną. Nawet zrobili mi pomiar głośności wydechu za free. Tylko trzeba o to poprosić, najlepiej po badaniu, co by stempel już był w dowodzie. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selerowa Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ja też robie w nastapolu na kasprzaka, opłata to 63 zł i czekolada gratis ale faktycznie obsługa taka miła, że niech ich chudy byk... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 W nastapolu (na ul. Kasprzaka) robiłem na początku maja to przegląd kosztował 62zł i pobrali dodatkową złotówkę jako opłatę ewidencyjną. Nawet zrobili mi pomiar głośności wydechu za free. Tylko trzeba o to poprosić, najlepiej po badaniu, co by stempel już był w dowodzie. Poziom hałasu to powinni robić w ramach przeglądu, a nie na prośbę Klienta. Także z tym "za free" to wielkiej przysługi Ci nie zrobili. Przysługę to Ci zrobili, jeśli amsz osiągi ponad 100 dB. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Nie polecam Nastapolu!!!!!!!! Zjechali mi numery na główce ramy szczotką drucianą i papierem ściernym, bo nie mogli się dopatrzeć.... nigdzie nie było problemów tylko u nich! P.S. Bez pytania to zrobili.... Stanowczo odradzam Wam również Motozbyt na Targowej 22, tam to już nawet nie chce im się d*** ruszyć i wyjsć na zewnątrz, przez okno gościu zobaczył, że nie mam odblasku! No cóż starość chyba podziałała na niego w ten sposób. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 widzicie jaki przydatny temat... dzięki za namiary i opinie, piszcie dalej, przyda się.... 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sroka Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Na Zgierskiej przed Kauflandem, zaraz przed przejściem dla pieszych jest kilka warsztatów, a między nimi Stacja Kontroli pojazdów. Bez zbędnego robienia problemów, przegląd w normalnej cenie. Sprawdziłem dwukrotnie, polecam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Przysługę to Ci zrobili, jeśli amsz osiągi ponad 100 dB. Jedynie 99 Ale nie robili problemów.W nastapolu jest taki młody gość, on nie robi problemów w ogóle. Sam jeździ na moto także rozumie zmianę wydechu.. Ciekawy jestem czy jakbym miał ksenony to czy by puścił... Kiedyś jak miałem Fiata 126p to jeździłem z nim za CZMP (jeszcze za ul. Równą). Tam jest stacja głównie dla TIRów, ale osobówki (i chyba motocykle) też robią. Nigdy nie robili problemów z niczym. Jedyne co gość sprawdził to czy mam taki sam bieżnik na osi. I stempel A różnie bywało ze stanem technicznym... 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 W razie czego - pisać do mnie, byłem ostatnio CBRą Jakubka na przeglądzie i jakoś mam szczęście a głośnawa to maszyna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Byłem na Zgierskiej 108, tak jak polecał Sroka. Świetne miejsce, bez niepotrzebnego pieprzenia, po 10 minutach po wszystkim. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Ja na Targowej robiłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.Wojciech Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zapraszam wszystkich do mnie, co prawda nie w Łodzi a w Konstantynowie na ul. Srebrzyńskiej 5 http://www.kros.konst.pl od poniedziałku do piątku 15-18( można dzwonić bo czasem nawet do 20 siedzimy) Paru forumowiczów już było, samochodami i motocyklami. Wszyscy odjechali zadowoleni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi