Skocz do zawartości

Co Robicie Gdy Złapiecie Gume W Trasie ?

rook

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...

Andrzej , mogę się poszczerzyć , może faktycznie ktoś by mi pomógł , o ile trafiłabym na kumatego w sprawie kół w motocyklach :smile: 

Czyli miłe Panie szczerzymy ząbki , wcześniej zdejmując kask oczywiście i czekamy na chętnych do pomocy !!

• 2 tygodnie później...

w każdym szanującym się sklepie motocyklowym można kupić zestaw naprawczy który jest o wiele ardziej "kulturalny" od "szprajów" min klej gumowe kołki + skalpel do ich obcinania , świder z pilnikiem do czyszczenia dziury i przekładania kołka oraz 3-4 naboje ze sprężonym powietrzem lub CO 2 , + adapter kątowy , ja jakiś czas temu kupiłem w Motopublice ładnie zapakowany pokrowiec z cordury na suwak , polecam

Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.

Artur Jastrzębski
Dyrektor Generalny woj. Łódzkie
Europejskie Centrum Odszkodowań S. A.
606-342-812

Z taka oponą nie złapiesz gumy :smile:

no coś takiego to chętnie bym wpryskał w oponę. Ciekawy jestem jak z żywotnością preparatu. A jak opona będzie mi się kończyła to przetestuje

:P

• 5 miesięcy temu...

Muszę obowiązkowo kupić ten spray, bo w tym sezonie już 2 raz złapałem gumę w moto min. wczoraj przy prędkości 120 km/h (chyba miałem gwożdzia, bo dziura nie ogromna). Na szczęście udało się wyhamować, choć dupskiem rzucało na prawo i lewo.