JAREK-XJR Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witam wszystkich motocyklistów z Łodzi i okolic.Jestem posiadaczem już 7 sezon niebieskiej XJR1300, którą od czasu do czasu można zauważyć przy ul.Drewnowskiej gdzie pracuję - ostatnio coraz rzadziej ją stawiam przy ulicy bo cosik miejscowe tałatajstwo się przy niej kręciło, więc wjeżdżam na teren mojej pracy.Nie pisuję wiele, ale sporo czytam na forach. Od prawie 7 lat jestem użytkownikiem forum motocyklistów ale łódzki wątek raczej tam dokonał żywota.Myślę, że uda mi się tu nawiązać parę ciekawych znajomości i poznajdować ciekawe informacje.Pozdrawiam. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witaj na forum. Do zobaczenia na drodze!LWG! 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witamy, witamy. Widać, że maszyna musi dobrze służyć 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witaj Widać, że maszyna musi dobrze służyć I do tego niezly potworek 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 WitamCzy przypadkiem nie jesteś Adminem na forum yamahaxjrclub.pl? ;]XJR to piękna maszyna, moje marzenie i choć nie przychodzi mi to łatwo, muszę powiedzieć, że jest to najładniejszy naked jaki powstał. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 hey 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Dobrze służy i ma służyć bo to związek na całe życie. Jak tylko udało mi się kupić moje pierwsze moto (XT600E), to wiedziałem, że kolejna będzie XJR - może nie zaraz po XT tak jak to się stało, ale to motocykl docelowy.Tak, jestem adminem yamahaxjrclub.pl . Nie sądziłem, że taki znany jestem...;-)Pięknego GSX750 kiedyś oglądałem dla żony ale zdecydowała, że za duży i kupiliśmy Zephyrka550. Później zdecydowaliśmy się rozstać z Zephyrkiem bo jak synek przyszedł na świat to moja Karola przestała jeździć (na czas jakiś), a ja na dwie sztuki robiłem prawie zerowe przebiegi, a jak wiadomo brak jazdy szkodzi więcej niż dużo jazdy.Do zobaczyska na łódzkich drogach, choć do tych spod Yemy i wieczorno-nocnych ścigantów nie należę. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witamy serdecznie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Po prostu, zaglądam na to forum od czasu do czasu, do tego mój brat ma XJR-ę, stąd Cie kojarzę I w sumie dzięki niemu i jego XJRze kupiłem moto;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Jest na forum XJR? Wiem, że w Łodzi jest jeszcze parę XJR-ek ale na forum bywa najczęściej użytkownik pięknej żółtej, który nigdy nie wspominał, że ma brata. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Jest,ale raczej mało się udziela. Czerwono-czarno-biała XJR-a SP 1999r kupiona w Kutnie. O nawet mam zdięcie Uploaded with ImageShack.us 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 aaaa to znam, oczywiście. Jedna z ładniejszych jakie widziałem moim zdaniem. Mieliśmy się nawet niedawno spotkać u mnie na działce ale Twojemu bratu coś wypadło i nie mógł przyjechać. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Tak wspominał o tym, ale że jest zabiegany to niestety nie wypaliło. Wpadnij do Rzeszowa 11 września po imprezie XJR-owców to będzie okazja do polatania:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 czesc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 helloł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi