siwutek Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 dokładnie,ale jescze kary są za przekroczenie prędkości a motocykliści tak jak żule mają to w d*pie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/tomato.gif Chyba się nie skumaliśmy - nie mówię że wszystko jest w porządku i wszyscy - mówię o sytuacji gdzie coś się dzieje źle a niebiescy głowa w drugą stronę i udawają że nie widzą albo że w porzo all. Jakoś nie słyszałem o przypadku że ktoś za***rdalał a policja mu odpuściła i nie próbowała go złapać a widziałem full akcji gdzie najebani kolesie zaczepiali ludzi - zakłócali porządek a policja obok i cichutko żeby tylko do nich się nie doj**ali. O takich sytuacjach tutaj mowa. 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Filmu nie mogę odtworzyć ale apropo znieczulicy to sam jej doświadczyłem mając wypadek na moto. Leżałem nie przytomny może ze 10metrów od Mcdonalda a nikt nie podszedł.... nawet kierowca samochodu jak ten jeleń się zachował i siedział a puszce, potem się ocknąłem a on tylko "dzwonimy po karetkę?" "nie" "no to jak? Dogadamy się?" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 yyyy... że tak zapytam, i co z tym szkoleniem pierwszej pomocy na czwartkowym spotkaniu? było coś takiego już czy jest w planach? myśleliście, że to tylko jednorazowa akcja czy może takie regularne "przypomnienia" albo szkolenia dla nowych na forum, którzy się na spotkaniu akurat pojawią? tak jak np ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi