xBartekx93 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Chcial bym sie zapytac o tytulowy motocykl. Moze ktos mial i mogl by wyrazic opinie uzytkownika. Glownie chodzi mi o awaryjnosc(co najczesciej sie sypie) , dostep do zamiennikow. Ale rowniez bardziej szczegolowe pytania dotyczace szybkosci niszczenia napedu , hamulcow(tarcze , klocki , zaciski itd.) , jeszcze odnosnie hamulcow , z jakich powodow mogla sie zblikowac tarcza ze kolo stanelo i hamulec wgl nie chcial odbic? Ogolnie mam jedna na oku i podczas jazdy podczas zmiany biegow dawalo sie odczuc sluchowo taki jakby delikatny trzask(nie wiem jak to nazwac , fizycznie bieg wchodzil za kazdym razem gladko) , czy to normalne? Za chaos przepraszam , pisze z telefonu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 F1 to dość stara maszyna zgrzytem raczej się nie przejmuj, skrzynie czasem zgrzytają, jedź do jakiegoś miłego mechanika wszystko ci przy motocyklu wyjaśni łatwiej będzie zapamiętać a i jemu jak mu palcem pokażesz co cię zastanawia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 co moze sie popsuc w 20 letnim motocyklu? wszystko. to juz nie kwestia wad tylko starosci i zuzycia niestety bedziesz musial sie z tym liczyc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 to prawda dosłownie wszystko, jak już być szukał czegoś taniego to może lepiej uskładać i F2 kupić, chyba najtrwalsze ścigacze z tych lat, i pełno do nich części używanych jak i nowych eksploatacyjnych Solar podobno skłania się do sprzedania swojej szt. może uda się dogadać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Doskładaj kasiory kup trochę młodszą furę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ja ma f2 po lifcie bo to ostatni rok 94(wyglada jak f3) i fajnie smiga nie wyglada tak staro i mysle ze jak dolozysz do f2/f3 bedziesz bardziej zadowolony. Poniewaz to swieższy motocykl i oplaca sie juz tam troche kasy wlozyc. Ogolnie recz biorac honda to dobra konstrukcja silnik jak i inne podzespoly. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi