xanton Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Proponuję aby zbiórka tych, którzy lecą była w nakładzie u Kuby, startujemy jakoś koło 12. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Oj, cieszę się że mnie i tu znalazłeś Rozumiem, że jutro dołączysz do korowodu? Nie mogę obiecać na 100%, bo walczę z malowaniem w chacie, ale na wszelki wypadek sprawdzę sobie dojazd pod dom, bo ten usc to nawet chyba blisko mnie a nuż mnie najdzie ochota na jazdę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 jadziemy duddududdudu pare osob faktycznie sie zdeklarowalo ze podjedzie do mnie pod naklad i polecimy na retkin wiekrza ekipa http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Rowniez podjade do Ciebie,tak wiec zbierze sie calkiem pokazna gromadka ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Tu mamy dojechać po Pannę młodą- ja tam RTK nie znam więc zarzucam mapkę, żeby bardziej obeznani z topografią wiedzę przyswoili. https://maps.google.com/maps?q=J%C3%B3zefa+Babickiego+10%5B141%5D,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA,+Polska&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.750833,19.400681&spn=0.001936,0.004554&sll=37.0625,-95.677068&sspn=40.460237,74.619141&oq=J%C3%B3zefa+Babickiego+10,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA,+Polska&hnear=J%C3%B3zefa+Babickiego+10%5B141%5D,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA,+%C5%82%C3%B3dzkie,+Polska&t=m&z=18 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Mnie chyba jednak nie będzie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 ja też będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Więc , może i Ja do łącze i przy okazji poznam kogoś z forum : ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 jak mi pozwola na kapciu latac to bede:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 a lataj se korba na tym kapciu ile chcesz , przeca ty korba jesteś więc kto ci zabroni ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 no nie wiem, moze ktos sobie nie zyczy takich osobnikow:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Zbiórka u kuby 12.00 postaram się podjechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 jak mi pozwola na kapciu latac to bede:P Korba, lataj sobie tylko bezpiecznie Ok, możesz. Wszystko jest dla ludzi. Tylko powoli i nisko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 No to napieramy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Gratulacje dla MŁODEJ PARY!!! Gdyby nie ten upal to przejazd bylby w 100% udany. Dobrze ze MLODY kumaty i nie jechal predkoscia iscie spacerowa. Pozniej polecielismy we trzech do Brzezin i przyprowadzilismy chyba w 8 motocykli pare do kosciola na PLAC KOSCIELNY. Pozdrawiam uczestnikow!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mossberg Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Jako 'świadek' chciałem wszystkim podzękować za przybycie i piękny przejazd przez miasto! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Gratulacje dla MŁODEJ PARY!!! Gdyby nie ten upal to przejazd bylby w 100% udany. Dobrze ze MLODY kumaty i nie jechal predkoscia iscie spacerowa. Pozniej polecielismy we trzech do Brzezin i przyprowadzilismy chyba w 8 motocykli pare do kosciola na PLAC KOSCIELNY. Pozdrawiam uczestnikow!!! Ja starałem się jechać na tyle "nie za szybko" aby auto z moim bratem fotografem mogło nas dogonić Oczywiście kusiło mnie odkręcenie manetkę w BMW GT. No ale ... najważniejsza była stateczność i bezpieczeństwo. W końcu my jechaliśmy tylko otwartych kaskach i zero ochraniaczy. Dziękujemy za super przejazd, palenie gumy, jazdę na tylnym kole, oraz jazdę na stojąco Było super. Panna młoda zachwycona Jak będą już zdjęcia, to oczywiście Wam pokażę Jako 'świadek' chciałem wszystkim podzękować za przybycie i piękny przejazd przez miasto! Oooo, świadek, cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Pozdrawiam uczestników i jeszcze raz dużo dobrego dla młodych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Wszystkiego najlepszego, czekamy na foty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Było świetnie (upał swoją drogą ) następnym razem spalę trochę więcej gumy bo teraz opona i tak do wymiany a na czymś trzeba jeździć POZDROWIENIA DLA MŁODEJ PARY dziękuję za mile spędzone popołudnie scigacz4 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 a bede mogl na kapciu polatac? Powiem Ci Korba, że Twoje popisy do dziś są wspominane przez rodzinę i Pannę młodą. Figura zwana "Świebodzin" bardzo nam się podoba. Przy najbliższej okazji, poprosimy o powtórkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Kilka fotek & filmiki https://picasaweb.google.com/117784599103847320153/SlubMarzenyIPrzemka?authkey=Gv1sRgCO6G_riA6-rRvQE 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Oczekujemy dalszych zdjec od etatowego fotografa! Jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Będą zdjęcia. Już niebawem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Powiem Ci Korba, że Twoje popisy do dziś są wspominane przez rodzinę i Pannę młodą. Figura zwana "Świebodzin" bardzo nam się podoba. Przy najbliższej okazji, poprosimy o powtórkę Jak sie wreszcie czegos naucze to bedzie powtorka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi