Grinch Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Z radością zawiadamiamy, że w sobotę 28.07.2012 o godz. 13:30 w Urzędzie Stanu Cywilnego przy ul. Zgierskiej 71 w Łodzi odbędzie się uroczystość naszego ślubu cywilnego. Będzie nam niezmiernie miło jeżeli towarzyszylibyście nam podczas przejazdu z mieszkania, do urzędu stanu cywilnego. Prosimy o zorganizowanie długiego korowodu motocykli. Mile widziane, puszki za naszym motocyklem i inne tego typu kwiatki, baloniki i ufo Plan przejazdu: mieszkanie: Łódź, os. Retkinia, ul. Babickiego 10 (bl 141). Godzina wyjazdu około 12:45. urząd stanu cywilnego: Łódź, ul. Zgierska 71 restauracja: Dwa Światy, Łódź, ul. Zgierska 69 (modyfikacja na wniosek Okropnej) Przemek „Grinch” i Marzena „Owca” Dodatkowe informacje, oraz ewentualne uzgodnienia telefoniczne, proszę kierować do mnie. Tel: 502656674 PS: - my też jedziemy na motocyklu, a Panna młoda będzie miała krótką sukienkę - świadek będzie rozdawał gifty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Robimy listę??? 1. to ja 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasmta Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Z miłą chęcią bym pojechał i porobił statystycznie jako dodatkowa osoba ale jadę na zawody.. nie możecie przełożyć tego na niedzielę??? Żarcik oczywiście pozdrawiam i wszystkiego najlepszego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 no to bedzie kolejna butelka na odcine AAA!!! i ja 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Się melduję i zaklepuję miejsce w korowodzie tak obok Panny młodej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDY 600 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 lubie sluby szkoda ze ja nie mialem na moto no ale u mnie to byl SYLWESTER I ZIMA pozdrawiam tu mlodych http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 to ja się zaklepuję obok młodego będę bankowo z xanem a co do cudów i ufo to pomyślimy he he he 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif nie może mnie zabraknąć „sąsiedzie” mam nadzieję, że sobotę będę miał wolną w pracy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Śrubka melduje sięna miejscu:) jak xanton obok młodej to ja między młoda a młodym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Przemku,gratulujemy ! Postaramy sie byc ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Się melduję i zaklepuję miejsce w korowodzie tak obok Panny młodej. xanton , sruba zeby było jasne : taki układzik Panna młoda ,JA , i dopiero wy jestem na s100% 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 a bede mogl na kapciu polatac? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 xanton , sruba zeby było jasne : taki układzik Panna młoda ,JA , i dopiero wy no to będzie fight przed paradą o Pannę Młodą http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Porwijcie Ją - niech Pan Młody już przed ślubem szykuje flaszki na wykup. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 przekonałeś mnie tą krótką sukienką http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Cieszę sie, ze cieszycie sie razem z nami Z góry dziękujemy za event Jako ze sezon w pełni, to pewnie kiedyś zmontujemy jakaś imprezę grillowa pod te zaslubiny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Ja nic nie obiecuję, bo obowiązków doszło, no i niestety nadal pierdzipędem latam... W każdym bądź razie moje gratulacje... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
consuela Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Gratulacje i oczywiście z przyjemnością dołączę do korowodu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 To ja też się postaram, chociaż plan na 28-go mam strasznie napięty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 oczywiscie bede;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 adrian ty bedziesz na tym swoim rumaku co to podobno jamnik sie nazywa AAA!!!hahaha wkoncu go zobacze do zobaczenia 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 adrian ty bedziesz na tym swoim rumaku co to podobno jamnik sie nazywa AAA!!!hahaha wkoncu go zobacze do zobaczenia nie jamnik, tyko york - szczeka jak oszalaly:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Help (!) Pytanie techniczne: Czy ma ktoś pożyczyć kask "orzeszek"? A najlepiej dwa, takie same? Coś takiego jak to: http://allegro.pl/kask-helm-niemiecki-orzeszek-na-motor-harleya-hit-i2513826954.html Musimy takie mieć, co by się Pannie Młodej fryzura nie zmierzwiła. Jeśli nikt nie ma - to kupie i już. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Przemek - szerości na nowej drodze życia życzy Mishka ( ten z fizyki na UŁ co był taki upierdliwy podczas instalacji sprzętu ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Przemek - szerości na nowej drodze życia życzy Mishka ( ten z fizyki na UŁ co był taki upierdliwy podczas instalacji sprzętu ) Oj, cieszę się że mnie i tu znalazłeś Rozumiem, że jutro dołączysz do korowodu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi