gary Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Opublikowano 16 godzin temu Hej Wszystkim! Na sprzedaż trafia mój prywatny Suzuki V-Strom 650 XT z 2022 roku. Motocykl kupiony przeze mnie w salonie Suzuki w Łodzi. Jestem pierwszym i jedynym właścicielem. Egzemplarz w stanie bardzo dobrym, 100% bezwypadkowy, używany typowo turystycznie i niestety mało, do zwiedzania naszego pięknego kraju. Kluczowe informacje: Przebieg: 16 200 km Pochodzenie: Salon Polska (Łódź) Historia: Pełna historia serwisowa w ASO Suzuki (do wglądu) Stan: Bardzo dobry, bezwypadkowy, dwa kluczyki (do kufra też), dodaję szybę OEM. Cena: 32 900 zł (do negocjacji na miejscu) Lokalizacja: Łódź Modyfikacje i akcesoria (prawie wszystko montowane w ASO): Szyba regulowana Givi Airflow (idealna ochrona przed wiatrem - jeśli potrzeba) Podwyższenie kierownicy (raisery) SW-Motech (znacznie poprawia pozycję) Kufer centralny Givi V47 ze stelażem Gmole Givi (ochrona silnika) Stopka centralna RMG Ochraniacz tylnego amortyzatora Givi (rear guard) Pałąk/uchwyt pod nawigację lub telefon (no dobra, to już sam) Dedykowane naklejki ochronne Suzuki na bak Oparcie nadgarstka na rolgazie (nakładka firmy Oxford, pomocna w dłuższych przelotach) Zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej (DM) lub pod numerem telefonu: Siedem 9 5 Pięć 3 Osiem 3 Siedem Cztery. Oględziny możliwe po wcześniejszym umówieniu (Łódź-Teofilów).
Rekomendowane odpowiedzi