rook Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Czy ktoś może wie gdzie w Łodzi prostują felgi motocyklowe ? Dzwoniłem w kilka miejsc i nic, a w serwisie mówili mi, że kilka osób w Łodzi się tym zajmuję. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangy Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Spytaj na ul. Balonowej. Wiem że tam kiedyś prostowali ale to wszstko zależy jak bardzo uszkodzona jest felga 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Z doświadczenia wiem że bardzo niewiele bądź wcale nie dokładajac kupisz drugą albo całe koło 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrowski Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Spytaj na ul. Balonowej. Wiem że tam kiedyś prostowali ale to wszstko zależy jak bardzo uszkodzona jest felga Balonową mam pod blokiem i o ile wiem, chyba nie prostują ( czy tam w ogóle jest mechanik...? jest szkoła jazdy i pijalnia piwa, to na pewno ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buli Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 prostują i naprawiają wszelkie uszkodzenia na politechnice Łódzkiej, warsztat -Wydział mechaniczny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Jak o krawężnik to bez lakierowania się nie obędzie. prostowanie 100 lakierowanie 150 montaż 25 Jak nie znajdziesz podam Ci namiar do znajomego w Sieradzu. Z Łodzi do niego przyjeżdżają to może i w mieście nie ma kto sprostować. 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Balonową mam pod blokiem i o ile wiem, chyba nie prostują ( czy tam w ogóle jest mechanik...? jest szkoła jazdy i pijalnia piwa, to na pewno ) Na Balonowej felg motocyklowych nie prostują.W Łodzi raczej nie znajdziesz takiego warsztatu, sam niedawno szukałem - bez skutecznie. W końcu się dowiedziałem, że mój znajomy ze Zgierza, u którego serwisuje maszyne, również prostuje felgi Koszt prostowania felgi wraz z demontażem i montażem koła około 100zł. Naprawde mogę polecić. Moja felga tak przepała kierownicą że powyżej 200 strach było jechać, a teraz jest idealnie Podaje Ci namiar : Serwis Motocyklowy ul.Łęczycka 34a Zgierz 505-031-185 Łukasz ( Jadąc ul. Zgierską od Łodzi mijamy MC donalds, na rozwidleniu kierujemy się na Łęczyce. Serwis znajduje się po lewej stronie, między basenem, a salonem opla. ) Powołaj się na Wojtka LANSa z niebieskiej R1, to będziesz inaczej liczony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Serwis znajduje się po lewej stronie, między basenem, a salonem opla. )Raczej po prawej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Sorka po prawej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiRas Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Witam. Mógł by ktoś podpowiedzieć gdzie w łodzi można oddać felgi do prostowania, gdyż niestety jakiś frajer w puszce zajechał mi drogę na rondzie i chcąc uniknąć kolizji wbiłem się na krawężnik w wyniku czego obie felgi lekko się wgięły do takiego stopnia ze uleciał z nich wiatr (przód jest delikatnie wykruszony) Druga sprawa czy warto wogule prostować czy lepiej zainwestować w jakieś używki . jak jest z wytrzymałością takich prostowanych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Ja Ci mogę polecić Łukasza Kaczmarka w Zgierzu. Ma porządne zaplecze sprzętowe. Spawa, wyważa itd.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Łukasz najlepszy, mi super wyprostował. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 czy warto wogule prostować czy lepiej zainwestować w jakieś używki . jak jest z wytrzymałością takich prostowanych To chyba zależy od materiału z jakiego są wykonane. Jeśli stalowe to ich prostowanie na gorąco nie spowoduje zmian właściwości metalu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiRas Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Dzięki jak tylko znajdę trochę czasu to skontaktuje się z Łukaszem , prosił bym tylko o jakiś kontakt do niego ! thx 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurasldz Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) witam mam małe pytanko do was, otóż moja felga nie nadaje sie do prostowania i potrzebuje zakupić nowa(używana). Na allegro jest wiele aukcji do Gsa np z 91 rocznika i innych . Chciałem sie was zapytać czy felga ze starszych modelów suzuki gs 500 bedzie pasować do suzuki z 2006 r ?? Chodzi mi o felge przednia. Edytowane 8 Października 2013 przez Jurasldz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek954 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam czy wie ktoś gdzie w Łodzi lub okolicach prostują fegi motocyklowe? Słyszałem coś o Sieradzu ale nie mam namiaru.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Serwis Motocyklowy ul.Łęczycka 34a Zgierz 505-031-185 Łukasz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricardus Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Polecam Łukasza. Solidna robota i konkretny gość 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek954 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Dzięki za info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi