Suchy-wolk Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 http://youtu.be/xeBPv4nuws4 Ktoś się z Was spotkał z podobnymi sytuacjami? - Oglądałem czasem "Kuchenne rewolucje" i mam wrażenie, że takich lokali jest mnóstwo, a nawet poważnych restauracji, gdzie nikt nie zdaje Sobie sprawy z powagi sytuacji lub z premedytacją działa na niekorzyść konsumentów. Jeżeli ktoś śmiało może odradzić miejsce w Łodzi, gdzie nie warto zaglądać, to chętnie poznam 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htr Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Odeszła mi ochota na "świeżą i zdrową" rybkę nad morzem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Ciekawe jak w Kruszowie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Ja uważam, że jak mi coś smakuje, to nie powinienem się zastanawiać zbytnio jak to jest zrobione. A w smażalni takiej jak ta w materiale bym się nie zatrzymał na rybkę, bo przepalony olej wali na kilometr. Inna sprawa - większość z nas jadła chinola na Piotrkowskiej (w czasach, kiedy było tam jeszcze dużo bud). Czy ktoś myślał, w jakich warunkacj to żarcie ejst robione? Takie reportaże mozna nagrać w wielu "restauracjach" w Polsce. Próbuję sobie przypomnieć jakieś miejsce w Łodzi, gdzie odradzałbym jedzenie, ale nic mi nie przychodzi do głowy. Mogę za to polecić jedno miejsce - Esplanada. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Nie ma co porównywać Esplanady z chińskimi budkami Odnośnie materiału przesłanego przez Suchego, wydaje mi się to prawdopodobne. Nad morzem większość restauracji jest otwartych tylko w sezonie, Kto był kiedyś nad Bałtykiem we wrześniu / październiku ten wie o czym pisze. W okresie wakacji dla nich to istna "manna z nieba" szkoda że kosztem ludzi, ale w dzisiejszych czasach gotówka jest najważniejsza Mam nadzieje, że jest tak tylko w 5 procentach wszystkich knajp. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Nie ma co porównywać Esplanady z chińskimi budkamiJa nie chciałem porównywać tych dwóch miejsc - napisałem tylko, na przekór pytaniu Suchego, że nie umiem nic odradzic, ale mogę coś polecić. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 świeża rybka... latem... w sezonie... nad Bałtykiem... prosto z kutra... hehehehehehehe ... dobre najbardziej podoba mnie się naciąganie "leszczy" na świeżego dorsza, prosto z kutra, latem nad naszym zimnym morzem... sezon ochronny dorsza w PL zaczyna się w czerwcu a kończy we wrześniu i obowiązuje całkowity zakaz połowu w sieci przez rybaków... ale idzie się nabrzeżem portowym w takiej dajmy na to Ustce w lipcu czy sierpniu i stoją przy kutrach obłożone lodem w kontenerach "świeżutkie" dorsze do sprzedania dla turystów... prosto z chłodni http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif ... śmierć frajerom http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif ... kiedyś tanio i dobrze, dziś tanio i tragicznie - bar Azja na Olechowie, przy rurach... to żarcie zwyczajnie śmierdzi stęchłym mięchem i ocieka przepalonym tłuszczem, jak chcesz się zatruć - polecam 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Skoro o chińczykach mowa, to na Kilińskiego/Piłsudskiego radzę nie zaglądać. Jedzonko wygląda z resztek poprzednich klientów i podobnie smakuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Powiem szczerze że latam trochę po zapleczach restauracji i jak byście zobaczyli co tam się dzieje i jak jedzenie jest przygotowywane to nikt z obecnych by tego nie ruszył, a nie wspomnę już o patologiach w stylu spuszczanie się do sosów w spinhsie czy McD. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 jeśli chodzi o Kruszów to za duży ruch mają wg mnie by się syf robił a po drugie to stokrotne dzięki suchy- teraz będę głodował nad morzem - hehe patologiach w stylu spuszczanie się do sosów w spinhsie czy McD. podobno bez spermy nie smakuje tak dobrze hihi, ale tak poważnie to zastanawiam się jak tam ludzie mają czas na walenie gruchy?? o nie poranek kojota 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Jii tam. Póki mi nie szkodzi i dobrze smakuje to zaglądać do kuchni nie będę. A co do "dodawania czegoś od siebie": http://www.lulu.com/shop/fotie-photenhauer/natural-harvest-a-collection-of-semen-based-recipes/paperback/product-20052760.html Dla nie czytających po angielsku: książka kucharska z przepisami na dania za spermy. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Na coś trzeba umrzeć. Ja jadam gównie w miejscach polecanych, nie staram się oszczędzać na żarciu. Chętnie jadam tam gdzie widzę jak przygotowują jedzenie. Jak lokal jest syfiasty nie jadam. Jak żarcie śmierdzi lub smakuje trupem to reklamuje albo olewam kasę żeby nie było problemu ewentualnie jem i popijam żołądkową gorzką tradycyjną bez popity by zneutralizować wszystkie groźnie substancje 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ja na tyle sceptycznie podchodzę do restauracji, że zwykle jak już się w niej znajdę to jem coś z mrożonki typu zapiekanka, bo tym to się trudno zatruć. A tak to kiedyś byłem w pierogarni na rynku a manufakturze, zamówiłem chyba z kapustą i grzybami, pani powiedziała że są świeżo zrobione itp. żanda mrożonka, dostałem zimne w środku co znaczy że były po prostu odgrzewane w mikrofali, a chyba nie za to płaci się o wiele większa cenę, ponieważ takie pierogi mogę kupić w pierwszym z brzegu sklepie i przyrządzić w domu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 jedynie zaufam rybce wędzonej... juz w niedziele B-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SztandeR Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Matko ... Te salatki to jeszcze by uszły ale krojenie spleśniałego sera to już lekka przesada ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.