mmichalak Opublikowano 29 Maja Zgłoś Opublikowano 29 Maja (edytowane) Cześć motocykliści! Szykuję się do zakupu pierwszego motocykla. Padło na V-Stroma 650XT, wiem, klasyk, mało kto narzeka. Wstępnie wybrałem tę ofertę z Łodzi i chciałbym poznać Wasze zdanie zanim umówię oględziny: https://www.otomoto.pl/motocykle-i-quady/oferta/suzuki-v-strom-ID6I3x3j.html Krótko, co rzuca się w oczy: 2021, 32 800 km, 72 KM (pełna moc) Cena 31 000 zł właściciel, salon Polska, bezwypadkowy Po leasingu przez 3 lata serwisowany w ASO Suzuki Łódź W tym roku świeży serwis u Rudego w Tomaszowie: regulacja zaworów, płyny, filtry, smarowanie napędu, tylna opona Świeżo po wymianie uszczelnień lag w ASO Wyposażenie: komplet 3 kufrów GIVI, gmole, szyba PUIG + deflektor, belka pod nawigację, fabryczne XT-ki (szprychy, handbary, osłona silnika) Cena wygląda mi na rynkową (porównywałem z innymi 2021 XT, większość siedzi w okolicy 28–34 tys.), wyposażenie spore, dokumentacja serwisowa konkretna. Ale szukam dziury w całym bo to mój pierwszy motocykl i wolę dmuchać na zimne. Pytania do Was: Czy w ofercie widzicie coś, co Was zastanawia? Jakieś ukryte czerwone flagi? „Po leasingu" bardziej plus (ASO, papiery) czy minus (mógł być cisnięty)? Może ktoś z okolicy zna sprzedającego albo widział ten motocykl na żywo? Polecicie kogoś z Łodzi/Aleksandrowa do oględzin? Edytowane 29 Maja przez mmichalak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Munga Opublikowano 29 Maja Zgłoś Opublikowano 29 Maja 1 godzinę temu, mmichalak napisał(a): szukam dziury w całym bo to mój pierwszy motocykl To nie szukaj, bo znajdziesz coś co nie istnieje Jedź obejrzeć na żywo, przejedź się, sprawdź czy wszystko chodzi jak w opisie i kupuj 0 Cytuj
karwoj25 Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca W dniu 29.05.2026 o 12:37, mmichalak napisał(a): „Po leasingu" bardziej plus (ASO, papiery) czy minus (mógł być cisnięty)? Wyrzuć ten punkt z listy Co ma forma finansowania do "ciśnięcia" motocykla? Jak sobie to wyobrażasz, jadę leasingowym i cisnę, ale po wykupie jeżdżę spokojnie? Odpowiedź jest taka, że plus, bo serwisowany, a ciśnięty był na pewno 1 Cytuj GS500
Rekomendowane odpowiedzi