mar_92 Opublikowano 20 Maja Zgłoś Opublikowano 20 Maja (edytowane) Witam wszystkich, proszę uważać na ten motocykl. Motocykl był mój i uległ zalaniu podczas awari magistrali wodnej w tamtym roku, motocykl był zalany cały, sprzedającego poinformowałem i zamieścił info o zalaniu ale teraz widzę ze skasowałem https://www.olx.pl/d/oferta/suzuki-gsx1250fa-bandit-2010-prywatny-bezwypadkowy-CID5-ID1athuK.html Posiadam zdjęcia z zalania. Ogłoszenie nie aktualne. Post do zamknięcia Edytowane 25 Maja przez mar_92 Ogłoszenia już nie aktualne (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
jaquzie Opublikowano 24 Maja Zgłoś Opublikowano 24 Maja Kolego, popraw treść, bo średnio to wygląda obecnie, gdy uciąłeś wypowiedź - kupy się za bardzo nie trzyma, nie mówiąc już o tym, iż link z olx jest już nieaktualny 🤘 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
karwoj25 Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca Wpisz tutaj VIN motocykla, google sobie to zaindeksuje dla przyszłych zastosowań. 1 Cytuj GS500
Rekomendowane odpowiedzi