Julka Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Prawdopodobnie w nocy z poniedziałku na wtorek (16/17.07.12) z ul. Wierzbowej w Łodzi skradziono zielono-czarne Kawasaki Z 750 z 2009, nr vin: JKAZR750LLA066316. 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ta Kawasaki to kogoś od nas z forum? 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 zaparkowany był przy ulicy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 zaparkowany był przy ulicy? Nie. Sorry, źle się wyraziłam. Ta Kawasaki to kogoś od nas z forum? Nie, chyba nie. 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 zarejestrowany na www.rejestrmotocykli.pl ? jeśli nie to trzeba go zgłosić... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Niestety to moja kawa. Moto było zaparkowane w podziemnym parkingu, zastawione autem, założoną blokadę na tarcze hamulcową. Malowanie czerń z zielenią Malowanie Kawasaki Z 750 na 2009 - Fresh air - Aktualności motocyklowe motogen.pl . Vin: JKAZR750LLA066316 nr rej. EL 885M Cechy charakterystyczne: kierunkowskazy led Barracuda, crash pady Top Blocks, tank pad Monster Energy, tuningowe mniejsze lusterka, czarne któtkie sportowe klamki, mocowanie tablicy rizoma, kierownica z belką lucas bez ciężarków, niewielkie odrapanie czachy po str. prawej + wgniotka na na baku w miejscu łączenia zielonego lakieru i białego paska. Sprzętem cieszyłem się 5 miesięcy. Za pomoc w odnalezieniu przewidziana jest nagroda.Tel kontaktowy: 668-175-637 Wielkie dzięki za wrzucenie tematu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Łapy po przetrącać tym złodziejom pierd....... oby szybko się odnalazł trzymam kciuki!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Coś na kształt tego? Pytam, bo nie jestem pewien czy to jest wersja bez ciężarków? Nie chcę robić nadziei ale na parkingu koło pracy widziałem dziś takie moto. Jutro mógłbym się przyjrzeć dokładniej. http://moto.allegro.pl/motocykl-kawasaki-z-750-i2468867527.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 W mordę, akurat Twój Zecik był mi bliski, bo brat no i wspólnie mykaliśmy po łódzkich asfaltach. Będę szukać! 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 toczka w toczkę, jak właściciel potwierdzi niech zgłosi się do nich z policją i zrobi jesień średniowiecza z ich zadów - oby to ten motór 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 to nie Piotrka 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 to nie Piotrka Ten na parkingu koło pracy to raczej też nie ten. Rejestracja się nie zgadza. Klamki są zielone, na kierownicy ciężarki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi