NaiL Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Witam, Zakupiłem Yamahe 2 lata temu. W tym sezonie stuknęło jej już 65tys. Cały czas na syntetyku (poprzedni właściciel się rąbnął i zalał syntetykiem) W sezonie dolewam max 100ml. Ostatnio coś zaczęło stukać w silniku, ale jeszcze nikomu nie udało się dobrze ocenić co to może być. Generalnie bardzo jestem zadowolony i nie zamieniłbym na nic innego. W tym sezonie zakupione nowe kapcie, wyregulowane zawory i zrobiona synchronizacja gaźników. Planowany przebieg na koniec sezony 70tys :-) Pozdrawiam. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 No motocykl jak najbardziej sympatyczny Fajna kanapa. P.S. Zapraszam do powitalni. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MateuszZR7 Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Fazi ładnie utrzymany jak na swój wiek Szerokości życzę. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SztandeR Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Fajny Fazerek, tez na takiego będe polował pod koniec sezonu 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lans Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Rzeczywiście, kanapa fajna Zmienia wyglad moto. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaiL Posted July 17, 2012 Author Report Share Posted July 17, 2012 Kanapa bardzo przyjemnie wygląda, jest też wygodniejsza od standardowej. Niestety nie wiem gdzie robiona. Pozostała po poprzedniku. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SztandeR Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Takie kanapy można dostać na allegro Tylko że ich cena sięga 400 zł więc za takie pieniądze wolałbym kupić sobie jakieś spodnie na moto albo coś w ten deseń 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marol Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Spodnie przełożą się na bezpieczeństwo, kanapa na wygodę, dobrze mieć jedno i drugie:) Pozdrawiam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adany_76 Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 fajnie się prezentuje 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinGraczykLDZ Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Nie wiem dlaczego ale "czaszka" w tych fazerach nie przypadła mi do gustu ... Możecie na mnie nakrzyczeć, zablokować itd. ale swojego zdania nie zmienię Po Lifcie jest dużo ładniej 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SztandeR Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Wiadomo że po lifcie jest ładniej, w sumie po to są lifty ale ta czacha tez ma swój urok tylko po prostu trzeba to dostrzec, ten fazerek ma zmienioną szybę i trochę inaczej wygląda niż oryginał, może dla tego Ci się nie podoba. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaiL Posted July 19, 2012 Author Report Share Posted July 19, 2012 Wiadomo że po lifcie jest ładniej, w sumie po to są lifty ale ta czacha tez ma swój urok tylko po prostu trzeba to dostrzec True, true. Na początku szukałem nowszego modelu, nie byłem przekonany do wyglądu czachy, ale jednak po obejrzeniu kilku modeli na żywo pozostałem przy klasyce :-) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LISIK 76 Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 super fazi ale po lifcie ladniejsza i drozsza 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor's Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Od razu widać po Fazerce żeś nie ciapciak 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts