scOti Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 W jednym z tematów pisałem o wymianie klocków i płynu hamulcowego którego musiałem kupić 0,5 litra. Na przód i tył zużyłem tylko 100ml więc jeszcze 400ml zostało, szkoda by płyn leżał i się marnował. Jak by ktoś chciał zalać sobie układ nowym płynem to zapraszam. Możemy też to zrobić na czwartkowym spotkaniu - chętnie pomogę jak nie robiliście tego wcześniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest peku84 Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Ja mogę chcieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfeti Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 też bym się pisał jak ktoś mnie nauczy jak wymieniać ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest peku84 Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 to w czwartek na spotkanie zabieramy podręczne zestawy narzedzi i wymieniamy,odpowietrzamy itp http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
scOti Posted July 16, 2012 Author Report Share Posted July 16, 2012 OK - ja w czwartek nie wiem czy będę na spocie bo startuję jednak do tej chorwacji - ale przekaże komuś płyn do tego czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest peku84 Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Spoko Scotek,nie ten czwartek to następny,nic się nie stanie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
scOti Posted July 18, 2012 Author Report Share Posted July 18, 2012 Tiaa, ja tak odkładałem i szlifa zaliczyłem Płyn przekazałem Julce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz_Sob Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Ja nie ma czasu na wymianę,to moze w Czwartek wymienie? zalejemy cały parking? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Ja nie ma czasu na wymianę,to moze w Czwartek wymienie? zalejemy cały parking? Ochrona srodowiska http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfeti Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Ja już wymieniłem wczoraj razem z przewodami więc się wypisuję, ale dzięki za propozycję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts